canım öncelikle hoşgeldin diyorum burası dediğin gibi bir aile ortamı herkes paylaşımcı çok seviyorum bu yüzden evlensem de ayrılamadım buradan
bursalısın sanırım ben de bursalıyım :)
aldıkların çok kaliteli şeyler alırken acele etme en uygun fiyat olduğu zaman al derim ben sürekli kampanya oluyor çünkü
günlüklerin çok güzel ben de bayılıyorum romance a :)
ayy bi hemşerim çıktı ama sen de bursa da değilsin sanırım ahhhhhhhhhhh bursam çok özledim orayı
sanırım sen de çeyizini bi yıl içinde tamamlayacaksın umarım herşey istediğin gibi olur
evin mobilyaların mutfak eşyaların canım ben 5 ayda falan tamamladım ki sen çok önce başlamışsın eminim ki daha önce biter
Evet canım ben aslen Bursalıyım, ailem oradalar, ben İstanbul'da çalışıyorum, üni.yi bitirdikten sonra burada kaldım...
Sen nerdesin canım?
özlemcim ben siirt teyim malesef burda öğretmenim malesef batıya gelmek istiyorum ama bu 8 yıl içinde mümkün görünmüyo çok canım sıkılıyo bu duruma amayapacak bişey yok :'(((
Bernardonun takımları muhteşem yaa :) güle güle kullan
Tatlım sıkıntını anlayabiliyorum inşallah hakkında en hayırlısı neyse o olur... Belki orada kalmanızın sizin için hayra bakan bir yönü vardır. Şayet gitmeniz sizin için hayırlıysa zaten Rabbim hiç ummadığın zamanda hiç beklemediğin yerden sizleri nasiplendirerek dönmenizi sağlar. Hakkımızda neyin hayırlı neyin hayırsız olacağını bilemiyoruz mervecim, üzülme canım inşallah neticesi güzel olur sabrının...
An itibariyle diğerlerinin arasına katılan çeyizciklerim :) Bernardo amca sağolsun %50 indirimiyle sofralarımızı şenlendirdi :) En beğendiğim günlük yemek takımı Romance idi, kahvaltı takımını da alarak set aldım
Eki Görüntüle 536987 Eki Görüntüle 536988
inşallah canım o kadar sıkıntılı bi dönem geçiriyorum ki Allah yardım eder inşallah
aşkla sevgiyle kullan canımm...
An itibariyle diğerlerinin arasına katılan çeyizciklerim :) Bernardo amca sağolsun %50 indirimiyle sofralarımızı şenlendirdi :) En beğendiğim günlük yemek takımı Romance idi, kahvaltı takımını da alarak set aldım
Eki Görüntüle 536987 Eki Görüntüle 536988
canim ya bende bu takimlardan istiyorum ama catalkasiklari pembe onlar ve peceteleri olmadan alamiyomuyuz ya
maşallah bayadır girmiyordum topiğine ne güzel şeyler almışsın cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?