Özlem'in çeyizi

Sağolasın Mervecim, çok teşekkürler. Aynı memleketli olduğumuza ayrıca çok sevindim tatlım. Haklısın sürekli indirimler oluyor ama insan bu çeyiz serüvenine bir başladı mı almadan duramıyor nedense :) Ben de fırsat buldukça internetti kampanyalardan almaya çalışıyorum eksikliklerimi...

An itibariyle diğerlerinin arasına katılan çeyizciklerim :) Bernardo amca sağolsun %50 indirimiyle sofralarımızı şenlendirdi :) En beğendiğim günlük yemek takımı Romance idi, kahvaltı takımını da alarak set aldım

Eki Görüntüle 536988

Ve dahası da var tabii :)

Bunlar Karaca'dadn aldığım yemek takımım, yanına meşrubat bardağı arıyordum.

Bardaklarımı set şeklinde almayı pek mantıklı bulmuyordum çünkü hem evime vitrin almayacağım (çünkü camekanın içinde bir sürü ıvır zıvır bardak çanak sergilemekten hiç hazetmiyorum) hem de setin içinde şarap bardağıdır, viski bardağıdır vs bir sürü kullanmayacağım parça var. Benim ailemde içki kullanan yoktur, sözlümün ailesinde de kimse içmez, ayrıca hiçbir aile de hiçbir içeceği bir viski ya da şarap bardağında içmeyi tercih etmez.

Velhasılı kelam 6lı su bardaklarından 2 set alarak 12ye tamamladım ve yanına da srüahisini aldım, oldu bitti :)

Eklentiler

• $Karaca-fine-bone-yemek-takimi--5.jpeg
    210,4 KB · Görüntüleme: 75
  • $images.jpg
    2,7 KB · Görüntüleme: 76
  • $images2.jpg
    3,6 KB · Görüntüleme: 57
günlüklerin çok güzel ben de bayılıyorum romance a :)

ayy bi hemşerim çıktı ama sen de bursa da değilsin sanırım ahhhhhhhhhhh bursam çok özledim orayı

sanırım sen de çeyizini bi yıl içinde tamamlayacaksın umarım herşey istediğin gibi olur

evin mobilyaların mutfak eşyaların canım ben 5 ayda falan tamamladım ki sen çok önce başlamışsın eminim ki daha önce biter

günlüklerin çok güzel ben de bayılıyorum romance a :)

ayy bi hemşerim çıktı ama sen de bursa da değilsin sanırım ahhhhhhhhhhh bursam çok özledim orayı

Evet canım ben aslen Bursalıyım, ailem oradalar, ben İstanbul'da çalışıyorum, üni.yi bitirdikten sonra burada kaldım...
Sen nerdesin canım?

Evet canım nasipse önümüzdeki yaza düğün olacak, o zaman kadar yavaş yavaş eksikliklerimi almaya çalışıyorum... Elektrikli mutfak eşyaları ve beyaz eşyalar; mobilya ve perdeler henüz duruyor... Onları en sona inşallah.. Yatak odası tekstilini tamamladım büyük çoğunlukla... Tabak çanak, bardak, çkb, tencere vs hem misafir hem de günlükler tamamlandı. Bir listem var aldıkça siliyorum ordan işte :))

Evet canım ben aslen Bursalıyım, ailem oradalar, ben İstanbul'da çalışıyorum, üni.yi bitirdikten sonra burada kaldım...
Sen nerdesin canım?

özlemcim ben siirt teyim malesef burda öğretmenim malesef batıya gelmek istiyorum ama bu 8 yıl içinde mümkün görünmüyo çok canım sıkılıyo bu duruma amayapacak bişey yok :'(((

Bernardonun takımları muhteşem yaa :) güle güle kullan

özlemcim ben siirt teyim malesef burda öğretmenim malesef batıya gelmek istiyorum ama bu 8 yıl içinde mümkün görünmüyo çok canım sıkılıyo bu duruma amayapacak bişey yok :'(((

Tatlım sıkıntını anlayabiliyorum inşallah hakkında en hayırlısı neyse o olur... Belki orada kalmanızın sizin için hayra bakan bir yönü vardır. Şayet gitmeniz sizin için hayırlıysa zaten Rabbim hiç ummadığın zamanda hiç beklemediğin yerden sizleri nasiplendirerek dönmenizi sağlar. Hakkımızda neyin hayırlı neyin hayırsız olacağını bilemiyoruz mervecim, üzülme canım inşallah neticesi güzel olur sabrının...

inşallah canım o kadar sıkıntılı bi dönem geçiriyorum ki Allah yardım eder inşallah

birde bu tabaklarda ne yaziyor yakindan cok inceleyemedim

maşallah bayadır girmiyordum topiğine ne güzel şeyler almışsın cnm

Sağolasın canım benim daha güzelleri senin olsun inşallah :) Ya solitarycim şu smile.ları nasıl yapıyorsun, ben de mesaj simgesi olarak görünmüyor bu sevimli öpücük yollayan kızlar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…