Özlem'in çeyizi

masAllah önceliklee internetten alısveriş yapıosunuz siz de anladığım kadarıyla benim kredi kartım yok netten alısverişe de bi türlü cesaret edemiyorum etsem anında cıkartıcam bi tane

gercekten cok güzel hepsi
rica etsem mutfak saatini nerden aldıgını söyler misin?

masAllah önceliklee internetten alısveriş yapıosunuz siz de anladığım kadarıyla benim kredi kartım yok netten alısverişe de bi türlü cesaret edemiyorum etsem anında cıkartıcam bi tane

teşekkür ederim canım

internetten alışveriş hem çok zevkli hem de pratik, gezmeden dolaşmadan alıyorsun birçok şeyi, hem de piyasadan çok daha makul fiyata

sen bu işi kapmışsın valla:) hiç ilk yapışın gibi durmuyor çok güzel çok şeker olmuş renklere bayıldım güle güle kullan canım. şablonu var mı sende bunun

Teşekkürler ayşegülüm sağolasınn

Yaa aslında bilgisayarımda var ama nereye koyduğumu bulamıyorum, ofisimden çıktısını alınca aslını nereye koydum bulamıyorum, bulduğumda eklerim hemen

Özlemcim merhaba canım nasılsın? Ben sana bir şey danışıcam kuzum ya konunu bölüyorum ama :26:
Ben limbo homedan kurabiyelik ve ayaklı kek fanusu aldım.Ancak kek fanusu kusurlu geldi iade ediyorum. Şimdi aklıma takılan şu var. Kurabiyeliğimle takım bir kek fanusu da istiyorum da şu kahvaltılığı alsam kek fanusu olarak rahat kullanabilir miyim sence? tabaklarını çıkarır kek- börek koyarım, tabaklarını ayrıca kullanırım dedim ama sence napayım?Bu kahvaltılığın kapağı da daha alçak gibi geldi gözüme ama:26:

Aldığım ürün şuydu...
Eki Görüntüle 837098
dediğim kahvaltılık da şu...
Eki Görüntüle 837096

Eki Görüntüle 837097

Tatlımm nacizane fikrimi beyan edeyim öyleyse;

Bana kalırsa seramik alma porselen al hem daha uzun ömürlü olur hem de porselen seramiğe göre daha sağlıklı. Seramik sanırım daha düşük ısıda pişirildiği için zamanla çatlama yapabiliyor ve o çatlakların arasına yerleşen bakterilen gıdayla temas ettiğinde sağlık açısından sıkıntı oluşturabiliyormuş. Tabii ne kadar doğru bilgidir bu dediğim bilemiyorum sen yine de araştır.

Ayaklı pastalığa gelince bence kahvaltılık da işini görür ama işlevsellik açısından sıkıntı oluşturabilir. Kafanda hayal et, masayı kurduğunda pastayı koyduğunda zeminden biraz daha yüksekte olması daha hoş olmaz mı? Hem masa örtüne bulaşma ihtimali de daha az olur hem de sunum açısından daha hoş bir görüntü olur.

Ama bu şekilde ayaksız pastalıklar da var hatta ben de kuşlu bir takım aldım onun da pastalığı aynı bu kahvaltılığın altı gibi 6 pasta tabaği ve fanusu vardı. Bloğa eklemişyim link paylaşıyorum canım, bakıp fikir edinebilirsinn :)

Yeniler Kendini Hayat: Çeyiz Serüvenim - 5 - Life Free Serisi

Porselen daha sağlıklı haklısın canım da bunda bir şey pişirilmeycek zaten sadece servis açısından kek börek koyarım demiştim ben Yani ayaklı pastalık evet çok daha şık, ben de ayaklı olsun diye sırf bunu almıştım ama ne bileyim öyle kusurlu görünce soğudum ondan... Bir de resimdeki kadar mor değildi ben o morla-desenin uyumuna bayılmıştım... Kurabiyeliğimi çok çok sevdim ama kek fanusundan emin olamıyorum. Kahvaltılık da 42 lira açıkçası biraz pahalı geldi bana.Birde kapağı daha kısa,mesafesi daha az sanki bilmiyorum vazgeçtim gibi... Ayaksız tek kek fanusu da 27 lira bir başka sitede.Ayaklı kek fanusunu farklı alsam kurabiyelik başkaaa, kek fanusu başka hoş olur mu?

Anladım canım, eğer takım yapmak istiyorsan hepsini aynı desen alsan olur ama farklı farklı olması da sıkıntı teşkil etmez bence

Sağol tatlım bayadır göremiyordum seni özlettin kendini

Canım evlilikti. Oydu buydu fırsat olmadı. Arada bakıyordum ama uzun uzun takılamıyordum. Bende özledim burayı. :))

Bu arada yeni aldıklarında çok güzel güle güle kullan. Hayırlı olsun. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…