- 8 Ekim 2012
- 16.934
- 9.114
- 448
edoşum valla yeni taşındığım bir mekan kim bilir daha neler var ama yol üzeri ne dükkan görsem bu tarz dalıyorum içeri
bana hep aynı yerler denk geliyo
Ara sokaklara dal edoşum bazen umulmadık yerlerden umulmadık dükkanlar çıkıyor
Haklısın canım benim ara sokakları sevemememden kaynaklı olabiliryolum uzasa bile ara sokaklarda yürümeyi pek sevmiyorum ama artık ara sokaklardan gideyim
canım merhaba blogla ilgili bişi soracağım bazı kullanıcılar yorumları kapamışlarmı bilmiyorum ama, google kullanıcısı ile yorum yapılıyor sonuçta blog kullanıcımda google gmaile bağlı yaa ne zaman o alana yorum yapsam şu mesajı alıyorum sence nedendir
Yorumunuz kaydedilirken bir sorun oluştu. Lütfen tekrar deneyin.
Çay tabaklarım
çiçeklilerden 6 adet güllülerden 2 adet aldım
Eki Görüntüle 809746 Eki Görüntüle 809747
ümraniyede ara sokakta bimilyoncu keşfettim ordan aldım hatta şu çakma Cath Kidston tarzı salata kasesini de ordan aldım
Eki Görüntüle 809775 Eki Görüntüle 809774
Salata kasen çok güzel özlemcim bayıldım. Ben de bu elmalı kasenin kırmızısını ve beyazını almıştım ama seninkini çok beğendşm güle güle kullan
ümraniyede ara sokakta bimilyoncu keşfettim ordan aldım hatta şu çakma Cath Kidston tarzı salata kasesini de ordan aldım
Eki Görüntüle 809775 Eki Görüntüle 809774
Nihanımm sağolasın bitanemm daha güzelleri senin olsun inşallah
Kurbana sözlü olursan son sürat çeyize başlıcaksın inşallah
aa cok iyiymis ya kase de harika cidden catch kidston ve green gate urunlerine benzio sevdim gule gule kullan canim bende umraniyeye cok giderim aklimda olsun ole yerler:)
bu ciiciler çok gzel ki yine bayıldım salata kaselerine
bloğuna girdim ama Google hesabım olmadığından yorum yapamadım kanca ev ürünleri çok güzel gelin damat kaşıklarından
önceden kıyafet bakardım şimdi direk ev yaşam bütiklerine bakar oldumaldıkça alası geliyor insanın ya
Sağ ol kuzum, hepimizin olsun inşallah.
Sözüm olursa kimse tutamaz beni diyeceğim de ben görerek dokunarak almayı daha çok seviyorum sanırım e burası da küçük yer, seçenek yok alamıyorum, napcam bilmiyorum yani
Tesekkur ederim canim cok saol ben diyorum Zaten butun kizlar toplanip ceyiz cinlginligi mi yapsak ne yapsak:)Gelirsen tarif ederim sana belki ben bile götürürüm
Tesekkur ederim canim cok saol ben diyorum Zaten butun kizlar toplanip ceyiz cinlginligi mi yapsak ne yapsak:)
Ekim maaşını alınca Ayşegül beni İkea'ya götürcek ben bir ikea çılgınlığı düşünüyorum dilersen sen de bize katıl tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?