Özlem'in çeyizi

Ara sokaklara dal edoşum bazen umulmadık yerlerden umulmadık dükkanlar çıkıyor

Haklısın canım benim ara sokakları sevemememden kaynaklı olabilir yolum uzasa bile ara sokaklarda yürümeyi pek sevmiyorum ama artık ara sokaklardan gideyim

Haklısın canım benim ara sokakları sevemememden kaynaklı olabilir yolum uzasa bile ara sokaklarda yürümeyi pek sevmiyorum ama artık ara sokaklardan gideyim

Gir edoşum cidden, bak bu haftasonu için kaçamak bursaya gittim ailemin yanına dönüşte o kadar çantam olmasına rağmen ellerimde yine de ara sokağa daldım eve gidiş yolunda ve harika bir mağaza daha keşfettim şimdiden neyi alsam önce diye planlar yapmaktayımm

canım merhaba blogla ilgili bişi soracağım bazı kullanıcılar yorumları kapamışlarmı bilmiyorum ama, google kullanıcısı ile yorum yapılıyor sonuçta blog kullanıcımda google gmaile bağlı yaa ne zaman o alana yorum yapsam şu mesajı alıyorum sence nedendir

Yorumunuz kaydedilirken bir sorun oluştu. Lütfen tekrar deneyin.

tatlım dediğin gibi yorumlar google hesabına bağlanılarak yapılıyor anlattığına bakılırsa bir sorun yok,
yorum yaptığın esnada internet kesintiye uğadıysa ondan hata veriyor olabilir

Çay tabaklarım

çiçeklilerden 6 adet güllülerden 2 adet aldım

Salata kasen çok güzel özlemcim bayıldım. Ben de bu elmalı kasenin kırmızısını ve beyazını almıştım ama seninkini çok beğendşm güle güle kullan

Nihanımm sağolasın bitanemm daha güzelleri senin olsun inşallah

Kurbana sözlü olursan son sürat çeyize başlıcaksın inşallah

bu ciiciler çok gzel ki yine bayıldım salata kaselerine

bloğuna girdim ama Google hesabım olmadığından yorum yapamadım kanca ev ürünleri çok güzel gelin damat kaşıklarından

önceden kıyafet bakardım şimdi direk ev yaşam bütiklerine bakar oldum aldıkça alası geliyor insanın ya

Son düzenleme:
Nihanımm sağolasın bitanemm daha güzelleri senin olsun inşallah

Kurbana sözlü olursan son sürat çeyize başlıcaksın inşallah

Sağ ol kuzum, hepimizin olsun inşallah.
Sözüm olursa kimse tutamaz beni diyeceğim de ben görerek dokunarak almayı daha çok seviyorum sanırım e burası da küçük yer, seçenek yok alamıyorum, napcam bilmiyorum yani

Öyle oluyor tatlımm, ben önceden çeyiz muhabbeti açılınca ık bık eder burun kıvırırdım şimdi de annem alma artık evine sığmıcak aldıkların deyip duruyor ama nafile almalara doyulmuyor

herşey zamanında güzel, evlenince aradan yıllar geçince evdeki tüm eşyalarımızın birer birer hatıraları olacak en güzeli de bu

kişisel resmini koymuşsun bu arada, sen ne tatlı kızmışsın öylee ve ne kaa yakışmışsınız sevdiceğinle maşallah kırk bir kere

biz çeyiz gurularının engin tecrübelerine başvurcaksın nihanım bu kaa basit

inşallah o günler gelsin de istişare ederiz hep birlikte alacaklarını

Tesekkur ederim canim cok saol ben diyorum Zaten butun kizlar toplanip ceyiz cinlginligi mi yapsak ne yapsak:)

Ekim maaşını alınca Ayşegül beni İkea'ya götürcek ben bir ikea çılgınlığı düşünüyorum dilersen sen de bize katıl tatlım

Ekim maaşını alınca Ayşegül beni İkea'ya götürcek ben bir ikea çılgınlığı düşünüyorum dilersen sen de bize katıl tatlım

aysegul34 ten mi bahsediosun canim aslında olabolir hatta harika olur benimde ikeadan hala alacagim bi cok sey var ama ben hafta sonlari calisyrm muhtemeln de siz calismiosunzdr hafta sonu gidersiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…