• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Özlem'in çeyizi

cnm çok tatlılar güle güle kullan:16:bizim buralarda bu tarz şeyler bulammız nerdeyse imkansız ama istanbul tam bir alışveriş şehri bana göre çeşit çeşit herşey bulunuyo ne güzel:31::31:

Sen İzmir'deydin diyy miii :26:

İstanbul'a işin düşerse misafir ol gel bana Gamzem, börek açamam ama alışveriş için en şahane yerlere götürebilirim :9:

özlemim bebeğim güle güle kullan yeni cicilerini çok şirinlermiş :16:

kızlar yeni bir mağaza keşfettimm ve girer girmez kendimi kaybettim :27:

yanımda yeterli nakit olmadığından mütevellit sadece bu kadarcığını alabildim :32:

İşte yeni cicilerim :16:

Romantik gece lambam :17: Keşke pembesi olaydı ama böyle bir güzelliği görünce pembe olmasa da olur dedim :31:

$IMG_2263.jpg $IMG_2262.jpg

Cupcake desenli kutularım :16:

Büyük olan mutfak için küçük olanı henüz belirlemedim :24:

$IMG_2254.jpg

$IMG_2256.jpg $IMG_2258.jpg

LOVE :16:

$IMG_2252.jpg

Tealightlıklar :16:

$IMG_2259.jpg

Maşallah demeyi unutmayın benim cicilerime kuzucuklarımmm :nazar: :54:

Son düzenleme:
Özlemcim ne güzel şeyler almışsın. cupcakeli her şeyine bayıldım. son aldıkların bir harika. nerelerde keşfettin kimbilir. ? nasıl bir lamba o öyle anlayamadım ki :/

bir de blogunu okudugum kadarıyla sevdiceğinle sorunlar aşılmış?:) :16: musmutlu ol!

Özlemcim ne güzel şeyler almışsın. cupcakeli her şeyine bayıldım. son aldıkların bir harika. nerelerde keşfettin kimbilir. ? nasıl bir lamba o öyle anlayamadım ki :/

bir de blogunu okudugum kadarıyla sevdiceğinle sorunlar aşılmış?:) :16: musmutlu ol!

gezentinin tekiyim işte hep de beni bulur böyle mağazalar :27:

sağol bitanem daha güzelleri senin olsunn :16:

özel mesaj attım sana bak bi :9:

Sağolasın bitanem çok daha güzelleri senin olsun :16:
Evet bitti çeyiz hamdolsun, artık sıra müstakbel eş adayımızı bekliyoruz sabırla :31:

gerçekten kocaman bir maşallahı hakediyor bu çeyiz. bizde aday var hatta nerdeyse düğün olacak ama bu kadar çeyiz yok :) şaka bir yana Allah ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin inşallah herşeyin çok cici

gerçekten kocaman bir maşallahı hakediyor bu çeyiz. bizde aday var hatta nerdeyse düğün olacak ama bu kadar çeyiz yok :) şaka bir yana Allah ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin inşallah herşeyin çok cici

Sağolasın sevdacımm aminn, düğün olsa düğün telaşına belki ben de bu kadar çok ıvır zıvırı alamazdım ama daha düğüne epey var gbi görünüyor o yüzden bu kadar rahatım :9:

Masallah canım :16:
Hepsi birbirinden güzel ..benimde karsıma cıksaya farklı dükkanlar :44:

Seni Kadınlar Kulübünün en ilginç ve en güzel şeylerini alan gelin adayı olarak ilan ediyorum diğer arkadaşlarda bana katılır eminimki :1: o lambaya bayıldım hepsini musmutlu günlerde kullan inşallah :16::nazar::nazar::nazar:(MAŞALLAH)

Masallah canım :16:
Hepsi birbirinden güzel ..benimde karsıma cıksaya farklı dükkanlar :44:

edoşum valla yeni taşındığım bir mekan kim bilir daha neler var ama yol üzeri ne dükkan görsem bu tarz dalıyorum içeri :27:

Seni Kadınlar Kulübünün en ilginç ve en güzel şeylerini alan gelin adayı olarak ilan ediyorum diğer arkadaşlarda bana katılır eminimki :1: o lambaya bayıldım hepsini musmutlu günlerde kullan inşallah :16::nazar::nazar::nazar:(MAŞALLAH)

Çok ama çok mutlu oldum bu yakıştırmana ssevgicimm kocaman öperim ki ben seni :54: :17:

Back