Özlem'in çeyizi

Özlemcim çok güzel son aldıkların sahibesi gibi fazla cici

Senin evini şimdiden merak ediyorum Rabbim seni öyle bir insana kavuştursun ki bütün bu heyecanla alınan şeyleri çok çok haketsin

Allah ım Allah ım yaaaaaaa şunlara baak maşallah kuzucum lambalara bayıldımmmmmmm

güle güle kullanın hepsi çok güzeller sadece kafama takılan eş adayı yoksa o parfümler kremler şimdi kullanmak için mi aldın merak ettim sadece ...İnşallah karşına kıymet bilen birileri çıkar

Özlemcim çok güzel son aldıkların sahibesi gibi fazla cici

Senin evini şimdiden merak ediyorum Rabbim seni öyle bir insana kavuştursun ki bütün bu heyecanla alınan şeyleri çok çok haketsin

Sağol büşracımm inan ben de evimi çok merak ediyorum böyle masal gibi bir evim olsun istiyorum

Amin canım inşallah hepimiz bizleri hakeden çok mutlu edecek hayırlı insanlarla evlenir ve ömür boyu onlarla yaşlanırız

güle güle kullanın hepsi çok güzeller sadece kafama takılan eş adayı yoksa o parfümler kremler şimdi kullanmak için mi aldın merak ettim sadece ...İnşallah karşına kıymet bilen birileri çıkar

Canım evet aday yoktu o zamanlar aldım ama şuan evlilik için en az 2 sene var sanırım o zamana kadar kremler bozulur

Benim makyaj masam böyle parfümlerle kremlerle dolu olsun diye hep hayal ederdim ondan aldım bunları erkenden

Bozulsa da görsel olarak kullanırım ayna önünde

Cupcake aşklarımmm

4 lü amerikan servisim ve orta boy kavanozum

kızlar bende yeni nişanlandım düğünüme bir seneden az var hiç bir çeyiz eşyam yok.almaya başlamak istiyorum bir yandan bir yandan da ne alıcağımı nasıl seçeceğimi bilmiyorum.Siz nerden başladınız?

Canım benim öncelikle topiğime hoşgeldin

Ben bundan 1 yıl önce başlamıştım çeyiz alışverişime,

İlk olarak büyük bir çeyiz mağazasına giderek; tencere setimi, misafir yemek takımı ve çkb takımını, teflon tencere seti, çaydanlık, nevresim takımı, uyku seti, yatak örtüsü gibi büyük kalemleri alıp 5 aylık taksitle ödedim. Kasım gibi de internet alışverişini keşfetttim ve ıncık cıncık ne varsa tüm ihtiyaçlarımı belli sitelerden temin ettim.

Çeyiz konusunda daha ayrıntılı paylaşımlar bulunuyorum bloğumda, dilersen buradan ulaşabilirsin;

Yeniler Kendini Hayat: Çeyiz Serüvenim

sevgilerimle

hoş buldum.öncelikle bloguna bayıldım çok tatlı.bende öncelikle yemek takımı tencere seti ve çkb ile başlıcam sanırım küçük bir ilde yaşıyorum burda çok fazla alternatifim yok istanbula gelin gidicem.çevremdeki herkes paranı biriktir gidip istanbuldan al diyorlar ama benim çok fazla vaktim olmuyor istanbul çok sık gidemiyorum.bir yandan da eğer taksite bağlanmazsam param birikmiyor.burda istediğim şeyleri bulamıyorum.internetten alıyım diorum cesaret edemiyorum görmeden de.sizce ne yapmalıyım?

Bloğumu beğenmene çok sevindim canım, çok teşekkürler

Belki parasını biriktirip iktisat edenler vardır ama ben kesinlikle para biriktiremeyenlerdenim

Bu yüzden taksite girip borç ödemek daha makul geldi bu yüzden herşeyimi taksitle aldım canım

Ayrıca istanbulda taksitle aldığınla nakit aldığın arasında ciddi fark yoktur neredeyse aynı rakama tekabül eder alacakların.

Ama toplu parayla eminönünden çeliklerini ve tekstil ürünlerini uyguna getirebilirsin diye düşünüyorum

özlemcim yeni cicilerin ne kadar güzel maşallah cıvıl cıvıl
Sabunluğundan bende aldııııım ama moru, pembesinde hata vardıBen de bayılıyorum
Bu arada aranız düzeldi mi, öyle bir yorum okudum ama emin olamadım kaçırdım mı yoksa

teşekkür ederimm nihanımm daha güzelleri senin olsun

sabunlukta çeyizdaş olduk desene :13:

tatlımm :)
cupcakeözlem olarak değiştir nickini :)

amerikan servislerin çok cici. nerden ?:) o keşfettiğin züccaciyelerden mi?

tatlımm :)
cupcakeözlem olarak değiştir nickini :)

amerikan servislerin çok cici. nerden ?:) o keşfettiğin züccaciyelerden mi?

cupcake manic diye değiştirsem bence daha isabetli olur

internet alışveriş sitelerinden birinden aldım canım sanırım evim.netti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…