Özlem'in çeyizi

özlemcim mesajlarımı okudunmu ???

bu arada yatakodası tekstilin bitmiş sayılır gelin yatak örtü ve nevresim kalmış sadece sanki

aldıklarında çok güzel ve zevkli tercihler.. allah sağlıkla huzurla sevdiğinle kullanmayı nasip etsin

Son düzenleme:

Canım çok teşekkürler, beğendiğine sevindim.

Seni ekledim face.den, daveti kabul edersen sevinirim.

Bu gecelik benden bu kadar, yarın erken kalkacağım. Görüşmek üzere inşallah, hayırlı geceler...

tekstil ürünlerine baya bir yatırım yapmıssın canım:) hepside çok güzel zevkli seçimler olmuş bende olsam heralde senin seçtiklerini seçerdimgüle güle aşkla kullan inş.

canım aldıklarıını güle güle kullan özellikle çaydanlığını ve renkli teflon tencerelerine bayıldım harikalar

tekstil ürünlerine baya bir yatırım yapmıssın canım:) hepside çok güzel zevkli seçimler olmuş bende olsam heralde senin seçtiklerini seçerdimgüle güle aşkla kullan inş.

Şimdi yavaş yavaş elektrikli mutfak eşyaları ve diğer mutfak gereçlerinde... Çok teşekkürler ayşegülcüm, beğendiğine çok sevindim canım...

İlk başlangıç olarak yatak odası tekstili ve mutfak setlerinden başladım ki onların taksitleri hemencecik ödenip bitsin :)

aklında bir palan yaptıktan sonra herşey daha kolay oluyor. ben kampanyada ne gördüysem ihtiyacım varsa aldım. daha yolun başındayız Allah Cc. sabır versin inş:)

öncelikle ''Aleyküm Selam'' diyorum
hoşgeldin , sıcak bir giriş yapmışsın canım :) eğitimini tamamlayıp iş hayatınada başlamışsın hayırlı olsun..
bende fırsat buldukça göz atıyorum siteye gerçekten kampanyalar, fikirler olsun faydalı oluyor.

aldıklarınıda çok beğendim çok güzeller, aynı güzellikte devamını bekleriz canım
SevaL...

çok güzelmiş aldıkların mutlu huzurlu günlerde kullanmak nasip olur inş

resimleri ilk mesaja eklemeyi de halledersen seni takip etmek daha kolay ve zevkli olacak inş canım

Damlacım ilk mesajımı düzenle kısmını açtım ama orada eklenti butonu göremedim ben

Damlacım ilk mesajımı düzenle kısmını açtım ama orada eklenti butonu göremedim ben

canım bende hiç konu açmadım ama açan arkadaşlar mesaj düzenleme panelinden ekliyoruz yazıyorlardı hatta eski resimleri falan değiştiriyorlardı eğer öyle bişey varsa oradan bakabilirsin.yinede bilen arkadaşlar mutlaka yardım ederler sana canım

Hoşgeldin aramıza Özlem

Bende nasip olursa 2013 gelini olacağım

Çeyiz hazırlıkları tam gaz gidiyor,ama henüz bi topik açmak nasip olmadı

Sen benden hızlı çıktın,inşAllah aldığın herşeyini Aşk'la kullanmak da nasip olur

Bu arada nevresim zevklerimiz birbirine benziyor,bende taç angelina modeliyle giriş yaptım

Mutlu çeyizler

Son düzenleme:

İnşallah hepimize gönlümüze göre çeyizimizi düzmek ve onları hayırlı, huzurlu günlerde kullanmak nasip olur canım benim :)
Nevresim zevklerimizin aynı olmasına da ayrıca sevindim :)

Canımmmm evet ilk sen bu bakış açısıyla baktın :) Country vintage stili ev dizaynına bayılıyorum. Ev tekstili konusunda genelde beğendiğim tarz country vintage dir. Mobilyada da öyle... Country mobilyalarda insanın içini ferahlatan bir hava var ama mobilyanın işlevselliği hakkında hiçbir bilgim yok. Bir de sanırım bu tarz mobilyalar epey pahalı oluyor...

Aslında bu konuyla ilgili bir topic varsa önerebilirsin, ya da yepyeni bir country vintage topiği açabilirim :)

Arkadaşlar epeydir aldığım çeyizlerimi ekleyemiyordum, bayramdan önce revize ediyim dedim :)
Bunlar mutfak ıvır zıvırlarım, buldukça aldım :)

Bunlar Linens'in %50 ve 3 al 2 öde kampanyasından ve Trendyol'un Sarev butiğinden aldığım yeni nevresimlerim :)

Bunlar yine Trendyol'un butiğinden kendi oluşturduğum Moneta seramik takımım
( 20 ve 26 cm tava, 28 cm wok, 24 cm derin tencere ve 24 cm pilav tenceresi)

Eki Görüntüle 536917

canım öncelikle hoşgeldin diyorum burası dediğin gibi bir aile ortamı herkes paylaşımcı çok seviyorum bu yüzden evlensem de ayrılamadım buradan

bursalısın sanırım ben de bursalıyım :)

aldıkların çok kaliteli şeyler alırken acele etme en uygun fiyat olduğu zaman al derim ben sürekli kampanya oluyor çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…