Özlem'in çeyizi

canım dayanamıyorsun dimi bende öyleydim artık tutuyorum kendimi daha masa örtüsü sakın alma ilerde masa ölçüsü belli olunca alırsın bende çok aldım kestirilebilinir cinsten ama dantelli alsam kıyamazdım inan

çeyizlerin çok güzel ayrıca phılıps elektirkli süpürge ve ütü alacaklaırm arasında aynıları hemde braun blendır setindende alıcam fiyatları ne kadardı hatırlıyormusun yakın zamanda almam gerekiyor benimde çeyizime çok ara verdim

özlemmmmm yine ciicler almışsın kanca ev şekerciklerin çok güzel sevdiceğinle berbaer aşkla kullan peri kızı

tam olarak almak isteyip alamadıklarım :) ertelendiler biraz. ama benim olcaklar. :)

çok tatlılar!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
güle güle kullan şekercim

tam olarak almak isteyip alamadıklarım :) ertelendiler biraz. ama benim olcaklar. :)

çok tatlılar!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
güle güle kullan şekercim

inşallah tez zamanda alınırlar ve biz de çeyizdaş oluruz pembecim :)

özlemccimm hızlı gidiosunnn bu senemi evleniosun yoksaaa
şaka biyana hayırlı zamanda olsun inş canım benim herşeyinn çok güzel güle güle kullannn tatlımm

özlemccimm hızlı gidiosunnn bu senemi evleniosun yoksaaa
şaka biyana hayırlı zamanda olsun inş canım benim herşeyinn çok güzel güle güle kullannn tatlımm

bu gidişle biraz zor evlenirim ben siboşum

teşekkürler tatlım daha güzelleri senin olsun

bebeğim güle güle kullan cicilerini bende yeni ciciler aldım ama resimlerini çekemedim daha ozaman yükleyeceğim. bu arada bakıyorumda son hız çeyiz alıyorsun düğün tarihleri belli oluyormu yoksa

yok kuzum ortalıkta henüz evlilik falan işler biraz karışık

alıyorum da alıyorum bakalım sonum hayır olsun

seninkileri de bekliyoruz kuzucum tez zamanda ekle emi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…