Özlem'in çeyizi

canm hayırlı olsun hepsi çok güzeller erzak kavonozlarını nerden aldın birde servis tabaklarını ?

canım teşekkür ederim, kavanozları hemen her züccaciyecide bulabilirsin ben istanbulda da görmüştüm ama almak evimizin (Bursa) bitişiğindeki züccaciyeden nasip oldu canım

servis tabakları da english home

Son düzenleme:
Yine ne güzel çeyizler bunlar Maşallah canım Rabbim güzel günlerde kullanmayı nasip etsin

Özlemcim burdaki mesajını geç gördüm kusura bakma.
Kesinlikle o tat bambaşkadır canım, daha çok biz yapar, daha çok aile yapar insanı. Hem bir odamız eksik olsun başta ne olur ki... Yeter ki huzur versin Mevlam. Benim aileye açıklamakla ilgili sıkıntılarım da var canım ya. O da geriyor şu an beni. Çeyiz namına bir şeyim yok, bakınsam netten bir şeylere annemin kaşları çatılıyor. Ben de tek başıma bilmeden, gezmeden almak istemiyorum. Napacağım hiç bilmiyorum.:26: O yüzden iyi ki senin çeyizin var bak o bile rahatlık.

canımm son aldıklarına bayıldımm .. giremedim yeni gelin olarak 3 düğün nikah kına yemek balayı yorgunluk derken şimdi şimdi bakabiliorum ancak ..
gelelim senin durumlara canım memursanız cidden sıkıntı olmaz die düşünüyorum ve çeyizi bi kenara bırakıp kenara para atmalısın die düşünüyorum eksiğin kalmadıysa tabi herşeyini fazla fazla aldın die görüyorum .. düğün zamanı ekstra masraflar cıkıyor gelin saçı bile başlı başına bi masraf =) amaaaa seneye yaza hersey emin ol yetişir .. biz hem çeyizi hem eşyaları 4-5 ay kadar kısa bi sürede tamamladık , para&zaman&enerji çok önemli country mobilya olayına da gelince benimkiler country gibi gibi inş evimin fotoğraflarını çekip en kısa zamanda paylaşcam canım .. demirkapıya gidip aldık 2-3 hafta kadar sürdü teslimatı masa sandalye konsol tv ünitesi orta sehpa klasık sehpa hepsi 3100 tuttu mobilyacılarla kırankırana pazarlık yapmak gerek die düşünüyorum=) sonuç olarak hem maddi hem manevi her türlü yetişir canım kısmet kader ne derse ..

Estağfirullah tatlım...

Evet okumuştum canım abin de nişan düşünüyormuş...

Maddi durum çok kasıyor ama Rabbim evlenene yardım ediyor, etrafımda gördüğüm insanlar binbir zorluklarla da olsa en güzelinden yapıyorlar...

Rabbim yar ve yardımcımız olsun canım.. Dualarımdasın...

bunlar ne bunlarr !! bayıldım!!

canım benim inanılmaz uyguna bulmuşsun maşallah

sana özelden yazıcam tatlım, bazı sorularım var sana

özlemim güle güle kullan tatlım yeni cicilerini sevdiğinle inşallah

huu hatunn yine enfes şeyler almışssın topiğini takip ediyorum tatlım eski üyeliğimide geri aldımm hakkındsa hayırlısı olsun çok mutlu oldum senin adınaa arkadaşım :) Ben makyaj çantamı çeyize almıştm ama dayanamıyorum kullanıyorum

teşekkür ederim gözdecim daha güzelleri senin olsun :))

Ben de kullanmak için sabırsızlanıyorum amaaa

Kanca evden dün itibariyle aldığım son ciciler

tatlı çatallarım

çay kaşıklarımm

bize özel çay kaşıklarımız

dondurma kaşıklarımız

ve şirin peçeteliğimm

Son düzenleme:
özlemcim topiğini görmüştüm ama hiç yorum yapmamıştım çok güzel şeyler almışsın masa örtülerin hakkında nacizane yorumumm var çok araştırdım ben hangi ebat alsam diye gittim geldim ölçtüm biçtim standart 160 220 bana göre nedeni evdeki masamız çok büyük ve evdekinde denediğim halde bir adet 260 ı yerlere süründü inanamadım altı dantel olmadığı için kestirrim diye attım çeyize sonrakiler ise 220 istanbulda yaşıyorsan özellikle evler standart ve küçük masa ebatıda standart bir madsanın ebatı yukarda belirttiğim denedinmi bilmiyorum ama canım bana örtülerin çok çok büyük geldi fikrimi belirtmek istedim illa sende araştırıp almışsındır

Son düzenleme:

güle güle aşkla sağlıkla kullan cicilerini tatlım çoook güzeller

Gizemcim hoşgeldin topiğime canım

Masa örtüsü konusunda kesinlikle sana hak veriyorum canım, aslında ben de bugüne kadar hiç masa örtüsü olayına bulaşmamıştım ama english home'da indirimli bulunca alayım dedim, her birininin fiyatları 25 ila 35 arasında değişiyordu ve dediğin gibi aslında ideal olan 160 220 ama o ebatlarda kalmamıştı ben de bunlardan aldım İçlerinden sadece biri dantelli diğerleri polycotton ve kestirilebilir.

Tekrar diyorum, kesinlikle haklısın mobilya almadan masa örtüsü olayına girmemek lazım cidden ama dayanamıyor insan

Önerilerin için çok ama çok teşekkürler arkadaşım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…