Özlemcim Rabbim hep mutlu etsin sizi nazar degmesinn
Evet kuzucum sen uğramıyorsun hiç benim topiğe kulaklarını çekicem bak
Tatlişkom valla o kadar ani gelişti ki herşey, çalıştığım kurumdaki çocuklarımdan birinin annesi ile aramızda büyük bir samimiyet hasıl oldu, onun aracılığıyla tanıştık
Kendisi bilindik bir gazetede gazeteci yazar, valla boyu boyuma, huyu huyuma derler ya öyle hamdolsun
Maşallah bize, nazarlardan sakınsın Rabbim, bir haftada yıldırım hızıyla gelişmeler oldu, önceki hafta ilk kez görüştük bu hafta ablacıklarla tanıştırdı haftaya değil ondan sonraki hafta da annecikle tanışcaz bakalım
özlemim 1 haftadir hic girmiyordum bi dun girdim resim yukleyip ciktim hemen dedigim gibi egitimlerimve sinavlarim vardi bitti sükür artik girerim bol bol. senin adina gercekten cok sevindim hayirli ugurlu olsun Rabbim nazarlardan kotu gozlerden sakinsin seni bidaha kotu zamanlar gostermesin sanae artik ceyizlere tam gaz devam edersin
Kızçeler ben geldim
Taze taze haberleri vereyim istedim size
Bugün müstakbel görümcelerimle tanıştım, ikisi de birbirinden güzel, birbirinden güler yüzlü ablaları var
Kanlarımız çok ısındı birbirimize, muhabbet çok güzeldi, yanyanayken zamanın nasıl geçtiğini anlamıyoruz
Onaylarını da almışım, Samet Bey öyle dedi
Sırada annesiyle tanışmamız var
Çok güzel gidiyor hamdolsun, bir hafta olmasına rağmen evlilikle ilgili mevzuları konuşmaya başladık bile
Cidden nasipte varsa gerisi çorap söküğü gibi geliyormuş, çok güzel bir şekilde ilerliyor ilişkimiz
Rabbime sonsuz hamdü sena olsun, tüm kardeşlerime benimkinden daha büyük mutlulukların nasip olması için dua ediyorum
Sizler de benim için dua edin olur mu canlarım
Hepinizi çok seviyorum, iyi ki tanıdım sizleri
Kızçeler ben geldim
Taze taze haberleri vereyim istedim size
Bugün müstakbel görümcelerimle tanıştım, ikisi de birbirinden güzel, birbirinden güler yüzlü ablaları var
Kanlarımız çok ısındı birbirimize, muhabbet çok güzeldi, yanyanayken zamanın nasıl geçtiğini anlamıyoruz
Onaylarını da almışım, Samet Bey öyle dedi
Sırada annesiyle tanışmamız var
Çok güzel gidiyor hamdolsun, bir hafta olmasına rağmen evlilikle ilgili mevzuları konuşmaya başladık bile
Cidden nasipte varsa gerisi çorap söküğü gibi geliyormuş, çok güzel bir şekilde ilerliyor ilişkimiz
Rabbime sonsuz hamdü sena olsun, tüm kardeşlerime benimkinden daha büyük mutlulukların nasip olması için dua ediyorum
Sizler de benim için dua edin olur mu canlarım
Hepinizi çok seviyorum, iyi ki tanıdım sizleri
Evet kuzucum sen uğramıyorsun hiç benim topiğe kulaklarını çekicem bak
Tatlişkom valla o kadar ani gelişti ki herşey, çalıştığım kurumdaki çocuklarımdan birinin annesi ile aramızda büyük bir samimiyet hasıl oldu, onun aracılığıyla tanıştık
Kendisi bilindik bir gazetede gazeteci yazar, valla boyu boyuma, huyu huyuma derler ya öyle hamdolsun
Maşallah bize, nazarlardan sakınsın Rabbim, bir haftada yıldırım hızıyla gelişmeler oldu, önceki hafta ilk kez görüştük bu hafta ablacıklarla tanıştırdı haftaya değil ondan sonraki hafta da annecikle tanışcaz bakalım
Amin kuzucum, sağolasınn
Çeyizler tamam be kuzum, çok ufak kıvır zıvırlar kaldı onları da alırım zamanla
ne kadar sevindim anlatamam canım yaa sana çok çok dua ediyorum inşallah her şey gönlünce olsun
Özlemcim hayırlı uğurlu olsun anlatma tarzından bile belli ne kadar heyecanlı mutlu olduğun inş. hep böyle devam eder güzel haberlerini alırız.
canımm sanki yakın arkadaşlarımdan birinin haberini almışım gibi okudum yazdıklarını yüzüm güldü sabah sabah çook sevindimmmm =))
en kısa zamanda çook güzel sonuçlansın inşallah kocaamaan mutlu olalım hepimizz tüm kk !!
HAYIRLI UĞURLU OLSUN TEBRİK EDİYORUM YA İNANKİ ÇOK MUTLU OLDUM YA ALLAHIM TAMAMINA ERDİREMYİ NASİP ETSİN İNŞALLAH
cnm ne güzel gelişmeler bunlar böyle hayırlısı olsun inş maşallah maşallah allah'ım nazarlardan saklasın
ozaman düğün zamanını çok uzatmayın özlemim tez zamanda tarih bekliyorumçok mutlu oldum ya Allah tamamına erdirsin hayırlısıyla o gülen yüzünde hep gülen olarak kalsın
huhuuuuu çok mutlu oldum bu habere; inş hiçbir sorun yaşanmadan evliliğe gider bu iş..Allah bozmasın yavrummm, muhabbetinizi artırsın
Sanırım çeyiz alışverişine yavaştan dönsem iyi olacakk
Bu cicilerin her birinden ikişer tane aldım
Eki Görüntüle 728077 Eki Görüntüle 728078
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?