Özlem'in çeyizi

özlemim 1 haftadir hic girmiyordum bi dun girdim resim yukleyip ciktim hemen dedigim gibi egitimlerimve sinavlarim vardi bitti sükür artik girerim bol bol. senin adina gercekten cok sevindim hayirli ugurlu olsun Rabbim nazarlardan kotu gozlerden sakinsin seni bidaha kotu zamanlar gostermesin sana e artik ceyizlere tam gaz devam edersin

Amin kuzucum, sağolasınn

Çeyizler tamam be kuzum, çok ufak kıvır zıvırlar kaldı onları da alırım zamanla

ne kadar sevindim anlatamam canım yaa sana çok çok dua ediyorum inşallah her şey gönlünce olsun

Özlemcim hayırlı uğurlu olsun anlatma tarzından bile belli ne kadar heyecanlı mutlu olduğun inş. hep böyle devam eder güzel haberlerini alırız.

canımm sanki yakın arkadaşlarımdan birinin haberini almışım gibi okudum yazdıklarını yüzüm güldü sabah sabah çook sevindimmmm =))
en kısa zamanda çook güzel sonuçlansın inşallah kocaamaan mutlu olalım hepimizz tüm kk !!

HAYIRLI UĞURLU OLSUN TEBRİK EDİYORUM YA İNANKİ ÇOK MUTLU OLDUM YA ALLAHIM TAMAMINA ERDİREMYİ NASİP ETSİN İNŞALLAH

cnm ne güzel gelişmeler bunlar böyle hayırlısı olsun inş maşallah maşallah allah'ım nazarlardan saklasın

Amin kuzucum, sağolasınn

Çeyizler tamam be kuzum, çok ufak kıvır zıvırlar kaldı onları da alırım zamanla

ozaman düğün zamanını çok uzatmayın özlemim tez zamanda tarih bekliyorum çok mutlu oldum ya Allah tamamına erdirsin hayırlısıyla o gülen yüzünde hep gülen olarak kalsın

huhuuuuu çok mutlu oldum bu habere; inş hiçbir sorun yaşanmadan evliliğe gider bu iş..Allah bozmasın yavrummm, muhabbetinizi artırsın

Özlemcim hayırlı uğurlu olsun anlatma tarzından bile belli ne kadar heyecanlı mutlu olduğun inş. hep böyle devam eder güzel haberlerini alırız.

Ayşegül anlatamam içimdeki heyecanı, ikimizde de tarifi imkansız bir mutluluk var
Rabbim sana ve diğer tüm kk kızlarına nasip etsin bitanecik arkadaşımm

Prensesimm benim canımın içi sağolasınn

İnşallah Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün tatlım

cnm ne güzel gelişmeler bunlar böyle hayırlısı olsun inş maşallah maşallah allah'ım nazarlardan saklasın

Amin Gamzem, gelişmeleri an be an paylaşıcam inşallah
Zor günlerimde yanımda oldunuz mutlu günlerimde de sizlerle olmak istiyorum

ozaman düğün zamanını çok uzatmayın özlemim tez zamanda tarih bekliyorum çok mutlu oldum ya Allah tamamına erdirsin hayırlısıyla o gülen yüzünde hep gülen olarak kalsın

Tuğçecim yazın başında sameti ailemle tanıştırıcam inşallah, yaz sonu da aileler tanışırız Allahın izniyle sonra da resmiyete biner Allah izin verirse

Dualarından eksik etme beni bitanemm

huhuuuuu çok mutlu oldum bu habere; inş hiçbir sorun yaşanmadan evliliğe gider bu iş..Allah bozmasın yavrummm, muhabbetinizi artırsın

Aminn gamzecim amin... İnşallah kazasız belasız hayırlısıyla.. Güzel haberler vermek nasip olur tatlım

Sanırım çeyiz alışverişine yavaştan dönsem iyi olacakk

Bu cicilerin her birinden ikişer tane aldım

Cicilerini aşkla kullanmak nasip olsun canım özlemim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…