Özlem'in çeyizi

maşallah canımmm ilk görüşmede akıcı bi iletişim sağlandıysa frekanslar tutuyor demektir
hayırlısı diyelim hayırlısı olsun

Özlemm inan ki çok mutlu oldum. :) umarım hayırlısı olur canım benimmm. Yüzün hep gülsün :)

bebeğim çok sevindim:) inş her şey gönlünce olur
hadi bakalım hayırlısı diyelim:)

canım çok sevindimm =)) çook mutlu huzurlu olursun inşallah , hiç bitmesin istedim cümlene bayıldımm doğrusu çook sev çook sevillll =))

Özlemmmm cok güzel haber buu

özlemmm çok sevindirik oldum çookkhakkında hayırlısı allah devamını getirsin peri kızı

maşallah canımmm ilk görüşmede akıcı bi iletişim sağlandıysa frekanslar tutuyor demektir
hayırlısı diyelim hayırlısı olsun

Canlarım, hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim

Kalbimde bir kıpırtı var, telefonda sesini duyunca bile kalbim öylesine çarpıyor ki, inşallah sonu da hayır olur

Dualarınızı bekliyorum kuzucuklar, umarım hayırlı ve güzel haberler veririm size

Yaptığım tüm dekupajlar

Eklentiler

• $IMG_2080.jpg
    32,4 KB · Görüntüleme: 52
  • $IMG_2081.jpg
    25,2 KB · Görüntüleme: 52
  • $IMG_2180.jpg
    27,7 KB · Görüntüleme: 53
  • $IMG_2182.jpg
    52,8 KB · Görüntüleme: 61

maşallah canım çok mutlu ol inşallah

Yavru ceylanlarım nasılsınız

Kızlar kırk bir buçuk kere maşallah benim görüşme olumlu sonuçlandı malumunuz

Hatta dün akşam iş çıkışı üşenmeden taa Sarıyer'e geldi beni görmek için

Gece 11 buçuğa kadar birlikte gezdik

Şimdi de benimki sordu bana, ablalarım seninle tanışmayı çok istiyor, ne dersin diye,

Ben de olur tabii dedim, çok mutlu olurum

Pazar günü ablalarının huzurunda görücüye çıkıcam

Dualarınızı beklerim kızlarr

Ay çok heyecanlıııı

Hayırlısı olsun bebeğim umarım görümceler de sorun çıkarmaz sağ salim sonuçlanır her şeyyy

Ay çok heyecanlıııı

Hayırlısı olsun bebeğim umarım görümceler de sorun çıkarmaz sağ salim sonuçlanır her şeyyy

Sağolasın safiyecimmm

İnşallah süperötesi güzel bir etkileşim ve iletişim olur aramızda

Özlemcim güzel haberlerini hep bekliyoruz inşallah canım benim

kız ne bu hız:) aileler arası görüşmeye kadar geldiyse hızlı güzel bir etkileşim oldu demekki:) ay çok heyecanlandım sanki ben çıkıcam görüşmeye inş. çok çok güzel geçer canım hayırlı haberlerini bekliyoruz.

canımmmmm çok mutlu oldum okuyunca =) Allah yardımcın olsunn inşallahh çoooookk güzel geçer =))
sana dua edicemm .. çook mutlu oll inş Özlemcimm ,

çok mutlu oldum canım senin adına inşallah hakkında hayırlısı olan budur senin için

canım hayırlısolsun dualarımız seninle inşallah herşey gönlünce geçer :)

Özlemcim güzel haberlerini hep bekliyoruz inşallah canım benim

Hepsiciğini paylaşıcam damlacım, çok sağolasınn

Heyecanıma ortak olan güzel arkadaşım benim, eksik olmayın hiçbiriniz, iyi ki varsınız
Duan için çok teşekkürler ayşegülcüm

canımmmmm çok mutlu oldum okuyunca =) Allah yardımcın olsunn inşallahh çoooookk güzel geçer =))
sana dua edicemm .. çook mutlu oll inş Özlemcimm ,

Sağol bebeğimm Allah hepimizin yardımcısı olsun, hepimiz musmutlu olalım canımm

çok mutlu oldum canım senin adına inşallah hakkında hayırlısı olan budur senin için

Amin kansummm, canım arkadaşımm

Hepimizin hakkında hayırlısı olsunnn

canım hayırlısolsun dualarımız seninle inşallah herşey gönlünce geçer :)

Sağol deryammm, eksik olma canım arkadaşımm

Kızçeler ben geldim

Taze taze haberleri vereyim istedim size

Bugün müstakbel görümcelerimle tanıştım, ikisi de birbirinden güzel, birbirinden güler yüzlü ablaları var

Kanlarımız çok ısındı birbirimize, muhabbet çok güzeldi, yanyanayken zamanın nasıl geçtiğini anlamıyoruz

Onaylarını da almışım, Samet Bey öyle dedi

Sırada annesiyle tanışmamız var

Çok güzel gidiyor hamdolsun, bir hafta olmasına rağmen evlilikle ilgili mevzuları konuşmaya başladık bile

Cidden nasipte varsa gerisi çorap söküğü gibi geliyormuş, çok güzel bir şekilde ilerliyor ilişkimiz

Rabbime sonsuz hamdü sena olsun, tüm kardeşlerime benimkinden daha büyük mutlulukların nasip olması için dua ediyorum

Sizler de benim için dua edin olur mu canlarım

Hepinizi çok seviyorum, iyi ki tanıdım sizleri

Özlemiiiiiiimmmmm neler duyuyorum boyle 1 hafta girmedim neler olmus cok coooookkk sevindim Allah'im dualarimi kabul etti valla cok dua ettim senin icin annemede anlatmistim bi özlem var anne diye oda hakkinda hayirlisi olsun demisti dua etmistik beraber Rabbim insallah asklarin en guzelini yasatir sana okadar sevindimki ya anlatamam gorumcelerle bile tanisilmis kayin valide tarihi bellimi hemen anlat gelismeleri meraklandim bak cok

Evet kuzucum sen uğramıyorsun hiç benim topiğe kulaklarını çekicem bak

Tatlişkom valla o kadar ani gelişti ki herşey, çalıştığım kurumdaki çocuklarımdan birinin annesi ile aramızda büyük bir samimiyet hasıl oldu, onun aracılığıyla tanıştık

Kendisi bilindik bir gazetede gazeteci yazar, valla boyu boyuma, huyu huyuma derler ya öyle hamdolsun

Maşallah bize, nazarlardan sakınsın Rabbim, bir haftada yıldırım hızıyla gelişmeler oldu, önceki hafta ilk kez görüştük bu hafta ablacıklarla tanıştırdı haftaya değil ondan sonraki hafta da annecikle tanışcaz bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…