Özlem'in çeyizi

ınsallah rabbım gonlune gore verır hayırlıysa olsun ınsallah hayırsızsa senden uzak olsun . bız hep beklıyoruz senı buralardayız benım bıyere gıtmeye nıyetım yok

Ben de tamamen ayrıldım sayılmaz Sevgicim, takipteyim sizleri

Amin, aminnn, Rabbim en hayırlısını, hayırlı olanın da en güzelini nasip etsin hepimize

Canım ya hepsi cok güzel ama en cok runner vs olan setine bayıldım hic görmemistim bunu

bebeğim yeni cicilerin çok güzel english home mutfak takımlarına bayıldım çok güzeller ben tamamladım takımı ama sürekli güzel şeyler çıkıyor
bu arada tanıştırılma olayı inş. güzel geçer hayırlı kalbi senin kadar güzel biri çıkar karşına. hayırlısı olsun bakalım haberlerini bekliyoruz

özlemmmmm yeni cicilerin çok güzel peri kızıgüle güle kullan aynaya ve saate bayıldım çok tatlı

Yemin ederim babakaldım aldıklarına Meslektaşıma da bu yakışır yaaa çok güzeller canımmmm Çok zevklisin gerçekten güle güle kullan

Canım ya hepsi cok güzel ama en cok runner vs olan setine bayıldım hic görmemistim bunu

Teşekkür ederim edacımmm, evet yeni sezonun ürünü henüz sitede de yer almıyor sanırsam, ben de pek beğenerek aldım

Daha güzelleri senin olsun canım benim

Ayşegülümm nasılsın bebeğim, pek bi özledim seni cancağızım

Ben de belki bu serinin takımını tamamlarım ama biraz da gereksiz görüyorum çünkü çok fazla önlük vs aldım

Tanıştırılma meselesine gelince, tanıdığım bildiğim biri değil, ikimizi de tanıyan iki aile tanışmamıza vesile olacaklar, bu haftasonu netleşecek inşallah bakalım

Hayırlısı olsun be Ayşegülüm, hayırlı olanın da en güzelini nasip etsin hepimize

Haberleri buradan duyururum hepiciğinize

özlemmmmm yeni cicilerin çok güzel peri kızıgüle güle kullan aynaya ve saate bayıldım çok tatlı

Kansucum çilekli turtam nasılsın görüşmeyeli

Teşekkür ederim, daha güzelleri senin olsun canım benimm

Yemin ederim babakaldım aldıklarına Meslektaşıma da bu yakışır yaaa çok güzeller canımmmm Çok zevklisin gerçekten güle güle kullan

Güzel gören gözlerini yaradana kurban olsun meslektaşın

Teşekkür ederim tatlım, daha daha daha güzelleri senin olsun canımın içi

Özlemcim ne kadar güzel şeyler almışsın öyle hepsine ayrı ayrı bayıldım güzel günlerde aşkla kullan inşallah canım

ayrıca tanışacağın kişi içinde Allah hakkında hayırlısını versin canım inşallah her şey gönlünce olur

Sağolasın damlacım, güzel dileklerin için ayrıca teşekkür ederimmm

Canlarım ben geldim

Görüşmem mükemmel ötesi geçti Herkes bana maşallah desin de nazar değmesin inşallah

Saat 3de buluştuk ve akşam 9du eve geldiğimde, baya kanımız ısındı birbirimize, muhabbet çok güzeldi, hiç bitmesin istedim

Herşey gönlüme göreydi hamdolsun, sanırım görüşmeye devam edeceğiz

İnşallah hayırlı olur sonu da, şimdilik herşey yolunda hamdolsun

Özlemm inan ki çok mutlu oldum. :) umarım hayırlısı olur canım benimmm. Yüzün hep gülsün :)

canım çok sevindimm =)) çook mutlu huzurlu olursun inşallah , hiç bitmesin istedim cümlene bayıldımm doğrusu çook sev çook sevillll =))

Özlemmmm cok güzel haber buu

özlemmm çok sevindirik oldum çookkhakkında hayırlısı allah devamını getirsin peri kızı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…