ınsallah rabbım gonlune gore verır hayırlıysa olsun ınsallah hayırsızsa senden uzak olsun . bız hep beklıyoruz senı buralardayız benım bıyere gıtmeye nıyetım yok
Uzunca bir aradan sonra herkese merhaba
Nasılsınız çeyiz ahalisi
Ben bunları alalı bir aya yakın oluyor ama anca ekleyesim geldi
English Home çıkartmaları
Runnerı, amerikan servisi ve peçetelikleri, ekmekliği
Takılık ve bardak altlığı
Saatimi ve aynamı bir züccaciyeciden aldım
Eki Görüntüle 718922 Eki Görüntüle 718923 Eki Görüntüle 718924 Eki Görüntüle 718925 Eki Görüntüle 718927
Uzunca bir aradan sonra herkese merhaba
Nasılsınız çeyiz ahalisi
Ben bunları alalı bir aya yakın oluyor ama anca ekleyesim geldi
English Home çıkartmaları
Runnerı, amerikan servisi ve peçetelikleri, ekmekliği
Takılık ve bardak altlığı
Saatimi ve aynamı bir züccaciyeciden aldım
Eki Görüntüle 718922 Eki Görüntüle 718923 Eki Görüntüle 718924 Eki Görüntüle 718925 Eki Görüntüle 718927
Canım ya hepsi cok güzel ama en cok runner vs olan setine bayıldım hic görmemistim bunu
bebeğim yeni cicilerin çok güzel english home mutfak takımlarına bayıldım çok güzeller ben tamamladım takımı ama sürekli güzel şeyler çıkıyor
bu arada tanıştırılma olayı inş. güzel geçer hayırlı kalbi senin kadar güzel biri çıkar karşına. hayırlısı olsun bakalım haberlerini bekliyoruz
özlemmmmm yeni cicilerin çok güzel peri kızıgüle güle kullan aynaya ve saate bayıldım çok tatlı
özlemciğim cnm kalbi yüzü kadar güzel arkadaşımaldıkların çok güzel iyi günlerde kullan inş
Yemin ederim babakaldım aldıklarınaMeslektaşıma da bu yakışır yaaa çok güzeller canımmmm Çok zevklisin gerçekten güle güle kullan
Özlemcim ne kadar güzel şeyler almışsın öyle hepsine ayrı ayrı bayıldım güzel günlerde aşkla kullan inşallah canım
ayrıca tanışacağın kişi içinde Allah hakkında hayırlısını versin canım inşallah her şey gönlünce olur
Canlarım ben geldim
Görüşmem mükemmel ötesi geçtiHerkes bana maşallah desin de nazar değmesin inşallah
Saat 3de buluştuk ve akşam 9du eve geldiğimde, baya kanımız ısındı birbirimize, muhabbet çok güzeldi, hiç bitmesin istedim
Herşey gönlüme göreydi hamdolsun, sanırım görüşmeye devam edeceğiz
İnşallah hayırlı olur sonu da, şimdilik herşey yolunda hamdolsun
Canlarım ben geldim
Görüşmem mükemmel ötesi geçtiHerkes bana maşallah desin de nazar değmesin inşallah
Saat 3de buluştuk ve akşam 9du eve geldiğimde, baya kanımız ısındı birbirimize, muhabbet çok güzeldi, hiç bitmesin istedim
Canlarım ben geldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?