Özlem'in çeyizi

İleride inşallah evimizi böyle güzel cicilerle donatırız, gerçekten çok hoş ama

Ahşap evlere, mobilyalara hep ilgim olmuştur, çocukken izlediğim filmlerdeki evlere hayran kalırdım, ikea istanbula gelip, katologunu ilk incelediğim de aman Allahım dedim, hayallerimin noktası..

Sevgilim fikrin on kere değişir, her sene başka bir şey moda oluyor deyip hevesimi biraz söndürse de şu 2 senedir country mobilyalarının moda olduğunu duyunca hayallerim gerçek olmaya daha da bir yaklaşmış oldu.

Bu arada sen evini döşerken hangi renkleri kullanmayı düşünüyorsun?

Son düzenleme:
ÖZLEMCİM maşallah neler neler almışsın kendine hepsini çok beğendim foruma ilk katıldığın zamanı hatırlıyorum çeyizim az işe başlayınca alıcam diyordun maşallah bitirmişsin çeyizi canım benim hepside çok güzeller gerçekten

Son düzenleme:

İnşallah gönlüne göre alırsın canım

Ben de country tarzı düşünüyorum canım, daha çok beyaz ve pembe ağırlıklı olmasını istiyorum ama hayırlısı bakalım

Özlemcim nerelerdesin sen, bayadır görünmüyorsun uğramıyorsun buralara, hoşgeldin topikime arkadaşım

Buraya ilk katıldığımda ilk tanıdıklarımdan biri sensin, emeğin çok var bende

Evet başladığımda hiçbir şeyim yoktu cidden ama Allahın izniyle çeyizi tamamladım sayılır sadece beyaz eşyalarım, günlük çkb ve diğer ıvır zıvırlar kaldı çok şükür

Sen nasılsın, evlilik hazırlıkları ne alemde tatlım?

ZEVKLERİMİZ cok benzio bernardolarına hayranım benim eksiklerim sende var güle güle kullan tatlım maşallah

ZEVKLERİMİZ cok benzio bernardolarına hayranım benim eksiklerim sende var güle güle kullan tatlım maşallah

Evet canım benziyor gerçekten hatta dedim ya sana sery ne alsan beğeniyorum diye

çok sağol tatlım daha güzelleir senin olsun

Merhaba kızlar

Çeyizim için bugüne kadar aldığım ve çeyizime sakladığım parfümlerimin resimlerini tek tek buldum ve buraya ekleme kararı verdim

En büyük hayallerimden birisidir yatak odamdaki tuvalet aynamın önüne rengarenk parfümlerimi sıralamak

Bazılarını yurt dışında üniversite okuduğum dönemde almıştım bazıları da Türkiye'den avon ya da oriflame temsilciliği yapan arkadaşlardan

Bunlar Avon serisinden

Ayak bakım seti

Pur Blance set

Celebre set

Wish of happiness

Secret Fantasy

Bunlar Oriflame serisinden

Precious Moment

Air

Volare

Pretty Swan

Bunlar da yurt dışından topladıklarım

Naomi Campbell

Cacharel noa dan beyaz olanı set halinde, lila olanı sadece parfüm olarak aldım

Calvin Klein - Sheer Beauty

sweet & sour - perlato

masallah canim ne cok var ömür yetmez kiz bunlara bide bunlarin kokusunu unutup bocegime kizardim ben ne kokuyosun sen diye gule gule kullan canim mis kokulu gunlerde

masallah canim ne cok var ömür yetmez kiz bunlara bide bunlarin kokusunu unutup bocegime kizardim ben ne kokuyosun sen diye gule gule kullan canim mis kokulu gunlerde

Canım aslına bakarsan sürekli koku değiştirmek pek doğru değildir, koku beyinde en güçlü hafızaların kodlandığı yerlerden biridir ama dedim ya makyaj aynasının önüne sıralamak gibi bir hayalim var benimm

Hepsini kullanamam belki ama günlük ayrı gecelik ayrı ve özel davetler için ayrı şeklinde farklı kombinasyonlarda çeşitlilik güzel olur gibime geliyor

Teşekkürler bu arada tuğçecimm

maşaallah diyorum Özlemcim aynanın önü yerleşse de görsek hayırlısıyla

valla ne kadar çok parfüm almışsın canım hepsi birbirinden güzeldir eminim bu arada bende alıyorum avondan parfüm bakım setleri falan kullanmaya kıyamadım belki bende aynanın önüne dizerim

canım öncelikle herşeyin çok güzel, güle güle kullan inşallah.
bişey sorucam şu ev şeklindeki anahtarlıklardan hep görüyorum burda bende istiyorum bakınıyorum ama bulamadım hiçbiyerde, nerden aldın bunu canım?

Canım çok hoş ya bayıldım Benim de sevdiğim parfümler var içlerinde çeyizine Maşallah diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…