Tamam anlaştık çünkü eşim ve ailesi haricinde tanıdıgım kimse yok ordaaAaa gözde cidden mi çok sevindim arkadaşım gelince mutlaka tanışalım inşallah
Ben seni bildiğim heryere götürürüm merak etme
Tamam anlaştık çünkü eşim ve ailesi haricinde tanıdıgım kimse yok ordaaKomşu olsak keşke B uarada iç çamaşırlarını görmedim sanma Süperler
Güle güle kulannnnnDostlar merhaba
Acayip uyguna özdilek havlu buldum ve 13 tane aldım
Resimlerini ekliyorum, resimlerin üzerine tıklarsanız benim tercih ettiğim renk seçeneklerini görebilirsiniz
Dostlar merhaba
Acayip uyguna özdilek havlu buldum ve 13 tane aldım
Resimlerini ekliyorum, resimlerin üzerine tıklarsanız benim tercih ettiğim renk seçeneklerini görebilirsiniz
Nerde buldun canım internetten mi? Ne kadara aldın havlularını çok güzel renk ve desenleri
evet havluların çoook güzel iç açıcı erahlar güle güle eskitcanım nereden aldığını sorsam?
çeyizlerini güle güle kullan canım :93:bende havluları nereden aldığını öğrenmek istiyorum :26:
Sorma gamzecim pek ilgi görmedi ama ben aldığımda çok beğenerek aldım. Ebeveyn banyoma bu cicikleri koyarım
Son çılgınlığım da bunları alalı 1 hafta geçmeden 2. bir banyo takımı almak olduRengarenk ve fiyatı oldukça uyguna geldi set olarak. Onun da resmini ekleyeyim dur Bunları da artık ortak banyoya inşallah
canım havlularını gerçekten güzel fiyata almışsın güle güle kullan canım
canım herşeyin çok güzel bayıldım güzel mutlu günlerde kullan canım banyo takımlarına bayıldım bu takımı nerden aldın aynada içindmiydi canım :) bayıldım <3 şimdiden çok sağol
Kızlar merhaba
Yarın Allahtan bir mani çıkmazsa isteme & söz merasimim olacak
Ayağımın tozuyla İstanbul'dan Bursa'ya geldim, yarın sabah sevdiceğim ve ailesi bize gelecekler
Akşam üstü söz merasimimiz olacak Allah nasip ederse
Çok heyecanlıyımm, dualarınızı beklerim dostlar[/QUOTE
özlemcim bursa da mükemmel bi hava var. bak ne güzel bi işaret buldum sana:)) her şey güzel olacak arkadaşım şıp diye gelip geçiyo Allah'ın izniyle. bu güzel yolda hiç bi aksilik çıkmAdan hayırlısıyla sevdceğinle çok daha güzel heyecanlar yaşaman dualarımla çok sevindim adına. Ben de anneciğime kavuşuyorum yarın aşkımda orda tabii ama annemi çok ama çok özledim babamla ikisinin kucağından inmicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?