Özlem'in çeyizi

Aaa gözde cidden mi çok sevindim arkadaşım gelince mutlaka tanışalım inşallah
Ben seni bildiğim heryere götürürüm merak etme
Tamam anlaştık çünkü eşim ve ailesi haricinde tanıdıgım kimse yok ordaa Komşu olsak keşke B uarada iç çamaşırlarını görmedim sanma Süperler

Tamam anlaştık çünkü eşim ve ailesi haricinde tanıdıgım kimse yok ordaa Komşu olsak keşke B uarada iç çamaşırlarını görmedim sanma Süperler

Benim de tüm ailem Bursadalar Ben Üniversiteyi bitirdikten sonra kaldım burada. İstanbul çok büyük bir şehir, ama tanışır dost oluruz canım merak etme :)

Çamaşırlarım geldiler geçen cuma, göründüğünden daha güzeller

Benim çeyizlerim çok dağınık, ilk sayfa düzenlemesini hala bilmiyorum
Yaza doğru tüm çeyizimi bitirmeye yakın tekrar topik açıcam; belki iç giyim aldıklarımı da eklerim canım

Dostlar merhaba

Acayip uyguna özdilek havlu buldum ve 13 tane aldım

Resimlerini ekliyorum, resimlerin üzerine tıklarsanız benim tercih ettiğim renk seçeneklerini görebilirsiniz

Eklentiler

• $bambu_.jpg
    21 KB · Görüntüleme: 46
  • $bambu_tüm renkleri.jpg
    24,2 KB · Görüntüleme: 43
  • $lila mavi pembe.jpg
    12,9 KB · Görüntüleme: 70
  • $pembe krem.jpg
    11,1 KB · Görüntüleme: 48
  • $pembe lila.png
    142 KB · Görüntüleme: 57
  • $turuncu hariç tüm renkler.jpg
    18,3 KB · Görüntüleme: 47
Dostlar merhaba

Acayip uyguna özdilek havlu buldum ve 13 tane aldım

Resimlerini ekliyorum, resimlerin üzerine tıklarsanız benim tercih ettiğim renk seçeneklerini görebilirsiniz

Nerde buldun canım internetten mi? Ne kadara aldın havlularını çok güzel renk ve desenleri

evet havluların çoook güzel iç açıcı erahlar güle güle eskit canım nereden aldığını sorsam?

çeyizlerini güle güle kullan canım :93:bende havluları nereden aldığını öğrenmek istiyorum :26:

Nerde buldun canım internetten mi? Ne kadara aldın havlularını çok güzel renk ve desenleri

evet havluların çoook güzel iç açıcı erahlar güle güle eskit canım nereden aldığını sorsam?

çeyizlerini güle güle kullan canım :93:bende havluları nereden aldığını öğrenmek istiyorum :26:

Kızlar renklidolap.com dan aldım

Fiyatlarını tek tek yazayım resim sıralamasıyla;

Hanzade havlu ( turuncu hariç) : 6,14 tl
Kasımpatı havlu (pembe ve lila aldım): 8,43 tl
Lorena havlu (krem ve pembe aldım): 6,74 tl
Buse nakışlı havl (mavi,lila ve pembe aldım): 6,74 tl
Nepal bambu havlu (tüm renklerinden aldım) : 8,43 tl
Wave bambu havlu(krem olan): 8,43 tl

Son düzenleme:
Kızlar ya,

Şimdi aldığım siteye tekrar baktım ama havlular kısmındaki tüm kampanyaları kaldırmışlar :26:

Almak isterseniz iletişim kısmından mesaj atın, hemen dönüş yapıyorlar.

Ben müşteri hizmetlerinden mehmet beyle irtibat kurmuştum.. Çok ilgilendi, siparişimden stokta olmayanları bile buldu gönderdi sağolsun.

Kapıda ödeme seçeneği ile toplamda 120 küsür birşey verdim yanlış hatırlamıyorsam

canım herşeyin çok güzel bayıldım güzel mutlu günlerde kullan canım banyo takımlarına bayıldım bu takımı nerden aldın aynada içindmiydi canım :) bayıldım <3 şimdiden çok sağol

canım herşeyin çok güzel bayıldım güzel mutlu günlerde kullan canım banyo takımlarına bayıldım bu takımı nerden aldın aynada içindmiydi canım :) bayıldım <3 şimdiden çok sağol

Çoookk sağol canımın içi , daha güzeli senin olsunn

banyo takımını limangodan aldım, birkaç sayfa önde fiyatı da yazıyordu, ayna da içinde dahil

Kızlar ayın sonuna yaklaştıkça bişey alamaz vaziyete geldim, malum kartta limit tükendi

Geçen bir dükkanda bu ikisini aldım, çok şirin geldiler gözüme

Eklentiler

• $Foto&#287;raf0529.jpg
    53,4 KB · Görüntüleme: 69
yeni cicilerin gerçekten de çok şirin özellikle havluluğuna ayrı bir bayıldım güle güle kullan canım

Özlemcim yeni aldıkların da çok güzel havluları gerçekten çok çok uyguna almışsın güzel günlerde kullanman dileğiyle..

Kızlar merhaba

Yarın Allahtan bir mani çıkmazsa isteme & söz merasimim olacak

Ayağımın tozuyla İstanbul'dan Bursa'ya geldim, yarın sabah sevdiceğim ve ailesi bize gelecekler

Akşam üstü söz merasimimiz olacak Allah nasip ederse

Çok heyecanlıyımm, dualarınızı beklerim dostlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…