Özgüvenimi yitirdim... Lütfen Yardımcı olun..

sevincaltunel

Nirvana
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2008
14
0
611
Düzce
29 yaşında, 159 boyunda ve 76 kiloyum tam 5 yıldır bu kilodayım çok mutsuzum bir türlü zayıflayamıyorum boğazıma sahip olamıyorum iki gün diyet yapsam üçüncü gün bozuluyor artık umudumu yitirdim ne olur birşeyler söyleyin bana yardımcı olun birşey yapın

Bence yeterince mutsuz değilsin ve kilo vermeyi gerçekten istemiyorsun. Şayet öyle olsaydı boğazımı tutamıyorum diye birşey olmazdı. İnsan yeter ki istesin yapamayacağı tek şey ölüme çare bulmak. Yeterince istemiyorsun demek ki üzgünüm.. 29 iyi bir yaş birkaç sene sonra istesende kilo vermen daha zor hale gelecek. Burada yazılanlarla ancak gaza gelirsin ve 3 gün sürdüremediğin diyetini 5 güne çıkarırsın. Ama gerçekten kafana koymadığın müddetçe 5 gün sonra yine aynı kişi olur boşverirsin... Kimsenin sözüylede kaybolduğunu düşündüğün özgüvenin yerine gelmez... Gerçekçi olalaım ;) Yapılacak iş boğazı tutup sağlıklı beslenmeyi öğrenmek...

Bence yeterince mutsuz değilsin ve kilo vermeyi gerçekten istemiyorsun. Şayet öyle olsaydı boğazımı tutamıyorum diye birşey olmazdı. İnsan yeter ki istesin yapamayacağı tek şey ölüme çare bulmak. Yeterince istemiyorsun demek ki üzgünüm.. 29 iyi bir yaş birkaç sene sonra istesende kilo vermen daha zor hale gelecek. Burada yazılanlarla ancak gaza gelirsin ve 3 gün sürdüremediğin diyetini 5 güne çıkarırsın. Ama gerçekten kafana koymadığın müddetçe 5 gün sonra yine aynı kişi olur boşverirsin... Kimsenin sözüylede kaybolduğunu düşündüğün özgüvenin yerine gelmez... Gerçekçi olalaım ;) Yapılacak iş boğazı tutup sağlıklı beslenmeyi öğrenmek...

belkide haklısınız ya bilmiyorum kafayı yiyecem

karamsarlığa kapılmamalısın bence böyle şeyleri kafaya bile takma her şey senin elinde ben inanıyorum ki kiloluyum dediğin halinde bile çok güzelsindir ümitsiz olma insanlar seni dış görünüşün için sevmiyor ki . kendine güvenirsen başarabilirsin ben buraya yeni katıldım ama burada çok güzel zayıflamak için bilgiler var onları uygulamaya başlayabilirsin . 3 günde diyeti yarıda kesiyorsan ertesi gün tekrar başla mesela kararlı olursan halledersin ben inanıyorum sana :)

bnde dıyete baslayıp bırakanlardanım..Nedense uzun sure dıyet yapamıyorum canım herseyı ıstıyor..
artık esımde bana guvenmıyor bosver ye gıtsın zaten kılo veremıyorsun dıyorr :14::14:

29 yaşında, 159 boyunda ve 76 kiloyum tam 5 yıldır bu kilodayım çok mutsuzum bir türlü zayıflayamıyorum boğazıma sahip olamıyorum iki gün diyet yapsam üçüncü gün bozuluyor artık umudumu yitirdim ne olur birşeyler söyleyin bana yardımcı olun birşey yapın

Diyet psikolojisinden çıkıp, hayat boyu beslenme düşüncesinde olsanız,bu bilinç daha iyi gelebilir..

Mesela midenizi küçültme hedefinde olun..Ne olursa olsun asla ama asla midenizi doldurmayın şişkinlik asla yaşamayın... gün içinde bol bol bitki çayları için..yeşil çay,tarçın çayı,zencefil çayı...vs. hem yemek yiyemeyecek kadar mideniz dolu olur..
Ben böyle kontrol ediyorum kendimi olur midem çok şişerse sonraki günlerde daha az tüketiyorum.. :ssz:

canım eger kendimi tutamıyorum diyorsan benimle ketojen diyet yapabilirsin bu diyetle ben günde 200 gr kaybediyorum. Gayet mantıklı bir diyet. Sana yardımcı olmak isterim böylece bir birimize gaz vererek kilo verebiliriz ne dersin:1:

canım benim öncelikle kararllı ol
aynada kendini incecik olarak hayal et
giydigin kıyafatlerin ne kadar çok yakışacagını düşün şöyle bir
yazda geliyor :37: ince kıyafetlerden kilolar çok ortaya çıkıyor biçimsiz duruyor:53::53:
bende bugün diyete başladım bakalım bi 10 kilo vermem lazım
1 yılda aldımm bu kilocukları yeni evli olunca ye babam yee
çok mutsuz hissediyorum bende kendimi:50::50:
söz ver kendine ve yarın diyete başla
kendine uygun diyetler bulabilirsin canım bu sitede
şimdiden kolay gelsin umarım bu sefer başarırsın:16::16:

Merhaba bence kendini toparlamalısın, bu bunalım halinden çıkıp duruma bir çare aramalısın. çok aşırı bir kilon yokki azmetsen 3 4 ayda gider kilolar fıstık gibi olursun Verdikçe gaza gelirsin zaten:) Diyet yapamıyorum demişsin bence ozaman ilk başta spor yapmalısın ne tür olursa olsun yoga, plates, yüzme, fitness birini seçmeli ve kararlı olmalı bırakmamalısın mesela haftada 3 gün 45 dk yürüyüşle başlayabilirsin. Daha sonra beslenmeni düzene sokmalısın ara öğün yapmalısın mutlaka ana öğünlerde çok yememek ve kan şekerinin düşmemesi için. bolbol su iç günde iki litre kadar, meyve sebze ızgara et susuz sebze ve baklagil yemeği, peynir, yoğurt, süt, yumurta bu besinleri gün içinde dengeli olaral tüket vücudunu ne aç bırak ne de çok tok. yeşil çay iç. sabahları ballı sirkeli su iç akşamlarıda içebilirsin... Kepekli ekmek tüket veya çavdar, tam buğday... öğünlerde pilav veya makarna yiceksen ekmek yeme kendi kafana göre ayarla işte kendini çok zorlamadan Benim aklıma gelenler bunlar benimde fazla kilolarım var ve bende 2 3 gündür diyete başladım bu şekilde besleniyorum. ve Bu şekilde beslenrek eskiden baya bi kilo verdim. Aç kalarak zayıflayamazsın... dengeli beslenerek ve sporla azimle zayıflıcazz :1: Hadi kararını ver ertelemeden sporunada başla dengeli beslenmene de:46:

seni çok iyi anlıyorum bende kendimi kötü hissediyordum.aynanın karşısına geç ve kendinle bi anlaşma yap.er yada geç ben bu fazlalıklarımı hiç sıkılmadan vazgeçmeden azimle verecğim ve tekrar bu aynanın önüne geçtiğimde istediğim görüntüye ulaşacağım de.başarının formülü kendine verdiğin gazdır.belki çok acıkacaksın canım çok şey isteyecek ama sen kendine bir HEDEF koyduysan o hedefe ulaşmak için gerekirse nefsinle mücadele edeceksin ve yeneceksin.ben 8 kilo verdim.o kadar vucudum değiştiki anlatamam.hala vermem gereken kilolar var bir hedefim var.hem inanki diyet yapmaya başlıyınca bir süre sonra bağırsak sisteminin rahatladığını şişkinliğinin indiğini göreceksin ve daha az daha sağlıklı daha dikkatli beslendiğini anlayıp YILMADAN devam edeceksin.azim duygusunu kendi kendine sen aşılayacaksın arkadaşım.inanıyorum ki kendine bir hedef koyarsan ulaşırsın. ' ERTELEME VAZGEÇME ÜŞENME '

Selammm ayni benim gibisin!! bende konu açsam bu ba$ligi koyardim ve senin yazdiklarini yazardim, iradesizin tekiyim!! gündüz diyet yapsam ak$am bozuyorum!

bu Halimi hiç ama hiç sevmiyorum, zayif biriyken kisa bir süre sonra kilolu olmak beni mahfediyor...

gel birbirimize destek olup beraber verelim bu kilolari, benim yaza kadar 8 kilo vermem lazim en az...

benimle varmisin?

Aslinda o kadar umutsuz degilsin kararli degilsin sadece gercekten bu kilolardan kurtulmak istiyormusun onlardan rahatsizmisin bunu düsünmen gerek günlük ne sIkIntilar yasadigini aklindan gecir hatta bence mayolu bi resmini filan göz önünde bulundurmanda hirsini atesleyebilir (sadece bi tavsiye)
önce yeme düzeni kurmalisin (bu düzeni otutturdugunda bile kilo vericeksin) (Sekeri.hamur islerini yagli aklina gelen ne varsa disarda satilan herseyi bi kenara birakicaksin)
2.etaptata spora gecis yapmalisin(plates bence güzel bir baslagic )

Unutma hersey önce beyinde biter :ssz:

Son düzenleme:
Back
X