- 17 Eylül 2012
- 1.152
- 335
- 363
- Konu Sahibi GirLookingForLove
-
Merhaba,benim boyum 1.71 kilom 60.53 kiloya düşmek istiyorum.yaptığınız diyet sayesinde bu ne kadar bi sürede mümkündür acaba? :)merhaba kizlar yine ben :) bu diyete baslayali 1 hafta gecti ve belki sonucu merak edersiniz diye yazayim dedim :) 1 haftada 2.2 kg vermis durumdayim. bu sudan verilmistir demeyin cünkü öncesinde de diyet yapmaktaydim ve yürüyüs de yapiyorum. tabi dün regli olmam cabasi tartida daha agir geldigimi düsünüyorum. bu agirlikla bile 2.2 vermis gözükmem hic de fena bi basari degil gibi geldi bana :) diyet hakkinda bilgi almak isteyenlerle iletisime gecebilirim.
Merhaba,benim boyum 1.71 kilom 60.53 kiloya düşmek istiyorum.yaptığınız diyet sayesinde bu ne kadar bi sürede mümkündür acaba? :)
merhabalar yine ben :) bir hafta sonraki sonucumu da yazayim dedim. bu hafta 1 kilo vermisim. 2 haftada toplam 3.200 vermis bulunmaktayim :) bu hafta az vermemin tek sebebi benim :) cünkü dikkat etmedim hic.
bence gayet ıyı canım arada olur oyle seyler. tebrık ederım ben senı :) azmettın basaracaksınnn :)
kan gurubuna göre beslenmemin 67. günündeyim ve an itibariyle 11.4 kg vermis ve 62.8 e ulasmis bulunuyorum :) daha verecegim insallah, son 5 yildi ilk kez 68 kg dan asagisini gördümdurmak yookkk :)
Canım tebrik ederim seni masallah ne kadar güzel vermissin darısı benim başıma :) vejetaryen olduğum için sebze meyve türü besleniyorum ama bilmiyorum doğru mu kan grubum için kan grubum A+ Beni bu konuda bilgilendirirsen sevinirim canım ne yapmam lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?