• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Özgüvenimi Kazandım! :)

Tebrik edıyorum ama 1,55 boyunda bır insan için 60 kilo fazla değil ki ..
İdeal kılonuzdan sadece 5-7 kılo fazlanız varmış zaten onuda duzgun beslenmeyle vermışsınız

Ben bu kan grubuna göre beslenmeyı doğru bulmuyorum,
Mutlaka etkısı vardır ama ınsanın kesınle dr.kontrolunde neyi yiyip yememesi gerektıgını öğrenmesı lazım.
Mesela ben hipotroid hastasıyım A grubu ıcın faydalı dedıgı seyler bana dokunuyor.
Örn : lahana,brokoli ..
Zararlı dıye ekledıgı seylerın bırcoğu benım metobolızmam ıcın yasak değil..
Yanı demek ıstedıgım : belırlı bır uygulamaya gıdılmeden mutlaka dr.yardımı almalı ve kendı vucudunu tanımalı ınsan .

155e göre fazla kilon yokmuş canım ya. neyse önemli olan mutlu olman tebrik ediyorum seni.:34: kitabı merak ettim bakıyım biraz

Teşekkürler Kızlar :16:

Belirtmeliyim ki elbette herkes için olumlu sonuç verecek diye bir kaide yok. Zaten onlarca şey denedik belki de kilo vermek için ama başarılı olamadık.. Doktora başvurmanın elbette ki faydası var ama ben yıllar yılı doktordan çıkamayan bir insan olarak zaten sağlığımla ilgili bir çok bilgiye sahip oldugum ıcın tekrar gerek duymadım ve sadece denedim.Neyse ki benim için faydalı oldu :) Ben sadece sizlerle paylaşmak istedim arzu ederseniz doktorunuza da danışırsınız.
155 boy 60 kilo kulaga normal gelebilir ama benim gibi birde balık etli olsaydınız cokta normal görünmezdi sanırım :) her insanın bir ideali var işte bende onu çok takmıştımmm :) ama şimdi zapzayıfıım takıcak bir yag oranımda kalmadıııı :nazar:

merabalar kızlar.ben beslenme danışmanlığı yapıyorum.yani insanlara doğru beslenmeyi öğretiyoruz.kilo almak ya da vermek isterseniz ve yardıma ihtiyacınız olursa ben burdayım =)

merabalar kızlar.ben beslenme danışmanlığı yapıyorum.yani insanlara doğru beslenmeyi öğretiyoruz.kilo almak ya da vermek isterseniz ve yardıma ihtiyacınız olursa ben burdayım =)

selam kizlar bende bugun basladim kan gurubuna göre beslenme diyetine :) simdilik iyi gidiyor ve olabildigince az beslenmeye calisiyorum. benden yaklasik 3 hafta önce ablam basladi ve o da henuz bi problem olmadigini söylüyor. ve onu bi kac bile görmeyenler degisikligin farkina variyorlarmis. :) farkli sehirlerde oldugumuz icin ben onun son halini bilmiyorum tabiki göremedim :).
yalniz sadece orda yazan besinleri yemekle is bitmiyor ve günde yalniizca 2 ögün yememiz önerilmekte o da toplam 250- 300 gram araliginda degisiyor. cok agir is yapanlarin 500 grama kadar yiyebilecekleri söyleniyor ve birlikte kesinlikle tüketilmemesi gereken gidalar var mesela et ve balik ürünleriyle asla süt ve yogurt ürünleri yenmiycek. aralarinda en az 8 saat olmasi gerekmekte. ayni zamanda protein ile karbonhidratinda birlikte yenmemesi gerekiyor. bunun gibi kurallari var. eger bu diyete baslamak isteyenler varsa birbirimize destek olalim diyorum sevgiler :)

merhaba kizlar yine ben :) bu diyete baslayali 1 hafta gecti ve belki sonucu merak edersiniz diye yazayim dedim :) 1 haftada 2.2 kg vermis durumdayim. bu sudan verilmistir demeyin cünkü öncesinde de diyet yapmaktaydim ve yürüyüs de yapiyorum. tabi dün regli olmam cabasi tartida daha agir geldigimi düsünüyorum. bu agirlikla bile 2.2 vermis gözükmem hic de fena bi basari degil gibi geldi bana :) diyet hakkinda bilgi almak isteyenlerle iletisime gecebilirim.

merhaba kizlar yine ben :) bu diyete baslayali 1 hafta gecti ve belki sonucu merak edersiniz diye yazayim dedim :) 1 haftada 2.2 kg vermis durumdayim. bu sudan verilmistir demeyin cünkü öncesinde de diyet yapmaktaydim ve yürüyüs de yapiyorum. tabi dün regli olmam cabasi tartida daha agir geldigimi düsünüyorum. bu agirlikla bile 2.2 vermis gözükmem hic de fena bi basari degil gibi geldi bana :) diyet hakkinda bilgi almak isteyenlerle iletisime gecebilirim.
Merhaba,benim boyum 1.71 kilom 60.53 kiloya düşmek istiyorum.yaptığınız diyet sayesinde bu ne kadar bi sürede mümkündür acaba? :)

Merhaba,benim boyum 1.71 kilom 60.53 kiloya düşmek istiyorum.yaptığınız diyet sayesinde bu ne kadar bi sürede mümkündür acaba? :)

süre vermek biraz yanlis olur :) yani bu metobolizma ve iradenize bagli. acikcasi cok az beslenmek gerekiyor bu diyette. ve eger okula giden yada calisan biriyseniz kendinize hakim olmaniz ve atistirmamaniz lazim. ve kilonuz suan oldukca az boyunuza göre. yani cok hizli bir sonuc verir mi bilmiyorum ama eger kendinize güveniyorsaniz deneyin derim. :) umarim yardimci olabilmisimdir.

merhabalar yine ben :) bir hafta sonraki sonucumu da yazayim dedim. bu hafta 1 kilo vermisim. 2 haftada toplam 3.200 vermis bulunmaktayim :) bu hafta az vermemin tek sebebi benim :) cünkü dikkat etmedim hic.

merhabalar yine ben :) bir hafta sonraki sonucumu da yazayim dedim. bu hafta 1 kilo vermisim. 2 haftada toplam 3.200 vermis bulunmaktayim :) bu hafta az vermemin tek sebebi benim :) cünkü dikkat etmedim hic.

bence gayet ıyı canım arada olur oyle seyler. tebrık ederım ben senı :) azmettın basaracaksınnn :) :16:

kan gurubuna göre beslenmemin 67. günündeyim ve an itibariyle 11.4 kg vermis ve 62.8 e ulasmis bulunuyorum :) daha verecegim insallah, son 5 yildi ilk kez 68 kg dan asagisini gördüm :1: durmak yookkk :)

Son düzenleme:
kan gurubuna göre beslenmemin 67. günündeyim ve an itibariyle 11.4 kg vermis ve 62.8 e ulasmis bulunuyorum :) daha verecegim insallah, son 5 yildi ilk kez 68 kg dan asagisini gördüm :1: durmak yookkk :)

Canım tebrik ederim seni masallah ne kadar güzel vermissin darısı benim başıma :) vejetaryen olduğum için sebze meyve türü besleniyorum ama bilmiyorum doğru mu kan grubum için kan grubum A+ Beni bu konuda bilgilendirirsen sevinirim canım ne yapmam lazım

Canım tebrik ederim seni masallah ne kadar güzel vermissin darısı benim başıma :) vejetaryen olduğum için sebze meyve türü besleniyorum ama bilmiyorum doğru mu kan grubum için kan grubum A+ Beni bu konuda bilgilendirirsen sevinirim canım ne yapmam lazım

öncelikle tesekkür ederim :) ancak ben b+ im yani A grubunu bilmiyorum :) kitabini alip yapmaya basladim ben

Back