• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Özgüvenimi Kazandım! :)

vee 1 temmuzde 60 kg olacagimi söylemistim. bugun tam tamina 60 kg yum :) 90 günde 14.2 kg vererek ilk hedefime ulasmis bulunuyorum :) 08.08 de ise 57 kg olucam burdan söylüyorum! :)

vee 1 temmuzde 60 kg olacagimi söylemistim. bugun tam tamina 60 kg yum :) 90 günde 14.2 kg vererek ilk hedefime ulasmis bulunuyorum :) 08.08 de ise 57 kg olucam burdan söylüyorum! :)
yazi dikkatimi cekti okumaya basladim sonra sayfa sayfa merak ettim hepsini okudum iki ayda 14 kilo vermissin tek kelimeyle mükemmel. tebrik ediyorum seni. bende 72.500 kiloyum ve hedefim bayrama 62 olmak.. bende b + im. iki ayda 82 kilodan 72 ye düştüm bende . ama bayrama 62 olmam sart büyük iddalara girdim :) kan grublarimiz ayni neler yaptigin hakkinda bilgi verebilir misib acaba.

baloncuk canım tebrik ederim maşallah darısı bana ben de kitabı alacağım birazdan netten.Bende 74 kg yum şu an ve hedefim öncelkile 64 sonra 60. inşallah ben de senin gibi olabilirim..

tebrik ederim sizi... Bu kan grubuna göre beslenme olayını bende daha geçenlerde duymuştum ama pek dikkate almamıştım.. Şimdi kan grubumu tekrar okuycam

Son düzenleme:
yazi dikkatimi cekti okumaya basladim sonra sayfa sayfa merak ettim hepsini okudum iki ayda 14 kilo vermissin tek kelimeyle mükemmel. tebrik ediyorum seni. bende 72.500 kiloyum ve hedefim bayrama 62 olmak.. bende b + im. iki ayda 82 kilodan 72 ye düştüm bende . ama bayrama 62 olmam sart büyük iddalara girdim :) kan grublarimiz ayni neler yaptigin hakkinda bilgi verebilir misib acaba.

cok tesekkür ederim :) ancak bu topik benim topigim degil :) ne yaptigima gelince kitabi alip önce bir güzel okudum orada ne yemen nasil yemen gerektiginin hepsi yaziyor. ama genel hatlariyla sabah ve aksam yedim sadece. kahvaltida ne bulduysam yedim tabiki cok agir seyler degildi ama bal da yedim pekmez de, ceviz de yedim badem de , aksam yemeklerinde evde ne yemek varsa ondan 1 corba kasesi kadar yedim, ister sulu yemek olsun, ister susuz ölcüm hep 1 corba kasesiydi. et ve süt ürünlerini ayni ögünde tüketmiyoruz en az 8 saat olacak bu besinlerin arasinda. o yüzdenn sebze yemegi varsa yaninda 150 gr kadar yogurt yedim, corbaysa o günü sadece corbayla gecirdim, bu sürecte hic ekmek tüketmedim :) ancak bazi sabahlar yulaf kepeginden krep yapip yedim hem bu tok tuttu beni hem de ekmek aramamama neden oldu :) meyveleri genelde sabah kahvaltisinda tükettim ki sekerleri aksama kadar yakilabilsin, sonra aksam en gec 18:00 bilemedin 18:15 te yemis oluyorum, genelde 17:30 da yiyorum ama.
baloncuk canım tebrik ederim maşallah darısı bana ben de kitabı alacağım birazdan netten.Bende 74 kg yum şu an ve hedefim öncelkile 64 sonra 60. inşallah ben de senin gibi olabilirim..

cok tesekkür ederim :) insallah herkes istedigi forma kavusur.

Teşekkürler bilgi icin .. ben bayrama on kilo vermek ic i n uğraşıyorum.. 72.500 suan 62 olmam lazim olursam aileden destek cok. biri sacimi boyatio biri kiyafetler aliyo yani benim sadece hedefime ulasabilmenin mutlulugunu yaşayabilmek icin on kilo vermem sart. bende sabah kahvalti öğle bir adet meyve ve aksam bi tabak yemek cirba salata yogurt gibi besleniyorum. yarim saat mezdeke oynuyor um. bakalim so n uc ne olacak yazarim her üç dort kiloda bir. :)

Bayanbaloncuk bu beslenme türünü en güzel şekilde uygulayanlardan ve hayat tarzı edinenlerden :) O yüzden onu çok tebrik ediyorum ve teşekkür ediyorum topiğime uğrayanları yüreklendirdiği için :) Burası onunda topiği sayılır bende merakla takip ediyorum onu :)) Herkese başarılar ve sabırlar dilerim :)

merhaba aybala.. Nasıl bi duygu zayif olmak. en önemlisi kiloluyken azmedip zayiflamak .. yani ben 60 kiloyu gördüğüm de dünyalar benim olur sanırım. ins. bizde senin gibi hedefimize ulasiriz. ya ben bayrama 62 kilo olmak istiyorum. bi ayda 10 kilo verebilir miuim acaba.. elimden gelen gayr et i gösteriyorum ama. artik gorucezz. :)

merhaba aybala.. Nasıl bi duygu zayif olmak. en önemlisi kiloluyken azmedip zayiflamak .. yani ben 60 kiloyu gördüğüm de dünyalar benim olur sanırım. ins. bizde senin gibi hedefimize ulasiriz. ya ben bayrama 62 kilo olmak istiyorum. bi ayda 10 kilo verebilir miuim acaba.. elimden gelen gayr et i gösteriyorum ama. artik gorucezz. :)

Merhaba canım. Eminim sende hayallerinde ki vücuduna ulaşacak, incecik bir bayan olacaksın :) Buna inan. Yıllar yılı kilolu, insanların dalga bile geçtiği bir insan olupta yıllar sonra onların karşısına incecik halimle çıkabilmek ve gözlerinin içindeki şaşkınlıklarını görebilmek benim için mükemmeldi. Onların düşünceleri değil en önemlisi benim ne düşündüğüm ne hissettiğim fakat yinede bir faktör bu tip insanlar.
Sende kendi hayallerini kur, gerekirse onları çiz,yaz, duvarlara as :) ben öyle yaptım. Seni çok motive edecektir. 62 kilo olmak istediğini önceki sayfada da okumuştum. İnşallah tez zamanda o kiloya inersin fakat bence 1 ay içerisinde 10 kilo vericem kısıtlaması yapma kafanda. Sürekli ona odaklanma. Bu senin moralini bozabilir. Bu beslenme alışkanlığını edin, 1 haftadan sonra aradaki farkı göreceksin. Belki 1 ayda o kiloya inmezsin ama insanlar sende ki bu değişimi mutlaka göreceklerdir. Hergün mutlaka sporunuda yap. En azından sıkılaştırıcı hareketler. Ben her gün düzenli spor yapıyorum, yapamadığım zamanlarda en az 50 yarım mekik çekiyor, dansımı ediyorum. 15 dakikada gelen fitlik :) Seninde güzel haberlerini bekliyorum, inşallah yardımcı olabilmişimdir..

oldun tabiki canim. insani diyet yaparken duydugu iki olumlu kelime bile motive ediyor. ben hedefimi yüksek tutayim da ne kadar olursa artik. ama vermek istiyorum bayrama on kilo . cok degil aslinda bu sicaklarda tek sorunum spor yoksa yemek yemiyorum fazla. diyette problwm yok yani. bakalim artik yazıyorum iste belki bakarsin bayrama 62 olurum :) ne güzel hayali bile ::)

sporu da su nedenle yapamıyorum. diyet yaptigimda biaey yemedigim icin gerekli enerji olmuo sanirim halsiz oluyorum. dun arkadasla sozlesmistik yürüyüş icin arayim bari yürüyüş yapayim.bu arada bana bu bi ayda destek olur musun rica etsem azimli ve hedefine ulasmis biri olarak :) artık esim sıkıldı hergün kilo muhabbeti apmam dan. bi arkadasim vardi bu kulüp te oda yok kayiplara karisti :) oyle iste aybala . en iyi bu hırsımi istegi m i sen anlarsin. kilomu verip bayramda da hicbisey olmamis gibi hava caka yapmak istegim senin bahsettigin tipiklere :)

Inşallah valla bol bol dua edicem senin için :) evliymişsin de bencede hiiic bahsetme kocana, o da senin ne kadar azimli ve kendine guvenen bir bayan olduğunu görsün hem :) ben elimden geldiğince sana destek olmaya çalisirim mesajlada surekli ulaşabilirsin bana. Sporuda beraber guzel bi program oluşturarak yapabiliriz :) tavsiyem kendine enerji kaybı oluştrcak şekilde beslenme. Oyle durumlarda meyve ye yada agzina az sayida fındık at mesela. Çünkü kilodan daha önemli olan sporla sıkı ve fit görünebilmek canim :) ben yanındayım destekcinim ;)

Teşekkür ler canim ya. dün. bir saat oynadim esimle oglumu gezdirmeye diye ciktik on kilometre yürüdük desem ne dwrsin :) carsiya uzak oturuyoruz. carsida cay bahcesine gittik. orda oturduk yürüyerek geri ciktik. ama gece de esin gelince doner ekmek soyledi o diyette dehilde gecenin ikisinde yedi bende tuttum tuttum tutadim kendimi. dun sabah 71.800 gelmistjm. bu sabah 73 um. öyle pismanimki anlatmasi mümkün degil. neyse artik telafi edicem. bu bana ders oldu ugrasip ugrasip 73 u g ormek

Teşekkür ler canim ya. dün. bir saat oynadim esimle oglumu gezdirmeye diye ciktik on kilometre yürüdük desem ne dwrsin :) carsiya uzak oturuyoruz. carsida cay bahcesine gittik. orda oturduk yürüyerek geri ciktik. ama gece de esin gelince doner ekmek soyledi o diyette dehilde gecenin ikisinde yedi bende tuttum tuttum tutadim kendimi. dun sabah 71.800 gelmistjm. bu sabah 73 um. öyle pismanimki anlatmasi mümkün degil. neyse artik telafi edicem. bu bana ders oldu ugrasip ugrasip 73 u g ormek

Hiiç kendine dert etme olur öyle kaçamaklar arada. Tabi ki o kadar yürüyüşün üzerine olmasa daha iyi olurmuş ama. Bak ben günde 7 km yürüyorum arada aksatsamda. Günde 10 km ise tam bir harika. Yani dün bayağı bir kalori yakmışsın :) Eminim verdiğin kalori, aldığın kaloriden fazla olmuştur.Dönere rağmen :) Hiç aldanma tartının ne gösterdiğine. Bir günde kilo almazsın. Her zaman ki gibi beslen, yarın bir daha tartıl göreceksin yine 73ten az cıkacagını :) Birde önerim benim gibi hergün hergün tartılma. Ben artık kafayı bozdum, annemle hep kavga ediyoruz. Tartıyı odamdan alıyor,saklıyor ben ne yapıp edip buluyorum :) Aman kilo aldım mı, kilo mu koruyor muyum diye :) Hergün tartılmak insana iyi gelmiyor. gramlık farklar o kadar da dogru değil çünkü aslında. Çok şükür ki hala aynı kilomdayım 1 sene oldu. İnan her şeyide yiyorum pide, döner vs. Canım ne zaman çekerse. Ama diğer yediklerimle dengeliyorum ve okudugum kitapta da nasıl yemem gerektiğinden bahsediyor. Mesela eti ekmekle yemek çok sakıncalı. Alternatifler üretiyorum bende. Ekmek yerine lavaşla yiyorum mesela döneri. Ve mutlaka o akşam 1 saat yürüyorum. Pilatesimi yapıyorum. Çok yediğinde üzülmek yerine kendini spora ver canım. Vaktin mi yok en azından 15 dk tempolu dans et. 100 kalori yakarsın rahat :)

moral icin tesekkur ler aybalam :) bugun acayip guzel beslendim . bu günü boyle bitirirsem super olacak. 69 lari gorursem bi an once acayip moral olacak bana. ya bugun pantalon aldim oyle guzel olduki yani uc ay onceye kadar 82 idim simdi 72 artik da rda gelse alisveris yapnak keyif veriyor. kisacasi :) bugün uc saat disardaydim gezdim . oyle iste bi hafta icind e 69 gormem lazim . gosrucem ins. ya boyle msj falan atiosun ugrasiosun benim icin kusura bakma lutfen ama iyi geliyo yazdigin bi cümle. teşekkür ederim tekrar. öpüyorum cok :)

Back