- 1 Nisan 2013
- 5.023
- 3.601
- 173
- Konu Sahibi GirLookingForLove
-
yazi dikkatimi cekti okumaya basladim sonra sayfa sayfa merak ettim hepsini okudum iki ayda 14 kilo vermissin tek kelimeyle mükemmel. tebrik ediyorum seni. bende 72.500 kiloyum ve hedefim bayrama 62 olmak.. bende b + im. iki ayda 82 kilodan 72 ye düştüm bende . ama bayrama 62 olmam sart büyük iddalara girdim :) kan grublarimiz ayni neler yaptigin hakkinda bilgi verebilir misib acaba.vee 1 temmuzde 60 kg olacagimi söylemistim. bugun tam tamina 60 kg yum :) 90 günde 14.2 kg vererek ilk hedefime ulasmis bulunuyorum :) 08.08 de ise 57 kg olucam burdan söylüyorum! :)
vee 1 temmuzde 60 kg olacagimi söylemistim. bugun tam tamina 60 kg yum :) 90 günde 14.2 kg vererek ilk hedefime ulasmis bulunuyorum :) 08.08 de ise 57 kg olucam burdan söylüyorum! :)
yazi dikkatimi cekti okumaya basladim sonra sayfa sayfa merak ettim hepsini okudum iki ayda 14 kilo vermissin tek kelimeyle mükemmel. tebrik ediyorum seni. bende 72.500 kiloyum ve hedefim bayrama 62 olmak.. bende b + im. iki ayda 82 kilodan 72 ye düştüm bende . ama bayrama 62 olmam sart büyük iddalara girdim :) kan grublarimiz ayni neler yaptigin hakkinda bilgi verebilir misib acaba.
baloncuk canım tebrik ederim maşallah darısı bana ben de kitabı alacağım birazdan netten.Bende 74 kg yum şu an ve hedefim öncelkile 64 sonra 60. inşallah ben de senin gibi olabilirim..
merhaba aybala.. Nasıl bi duygu zayif olmak. en önemlisi kiloluyken azmedip zayiflamak .. yani ben 60 kiloyu gördüğüm de dünyalar benim olur sanırım. ins. bizde senin gibi hedefimize ulasiriz. ya ben bayrama 62 kilo olmak istiyorum. bi ayda 10 kilo verebilir miuim acaba.. elimden gelen gayr et i gösteriyorum ama. artik gorucezz. :)
Teşekkür ler canim ya. dün. bir saat oynadim esimle oglumu gezdirmeye diye ciktik on kilometre yürüdük desem ne dwrsin :) carsiya uzak oturuyoruz. carsida cay bahcesine gittik. orda oturduk yürüyerek geri ciktik. ama gece de esin gelince doner ekmek soyledi o diyette dehilde gecenin ikisinde yedi bende tuttum tuttum tutadim kendimi. dun sabah 71.800 gelmistjm. bu sabah 73 um. öyle pismanimki anlatmasi mümkün degil. neyse artik telafi edicem. bu bana ders oldu ugrasip ugrasip 73 u g ormek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?