- 15 Ağustos 2014
- 260
- 128
- 53
- 34
- Konu Sahibi massiveattack
-
Ten rengim beyaz tüylerim koyu. Bikini bölgesinde en uzun süre kullanmıştım. 5 ay kadardı yanlış hatırlamıyosam uyguladım ama böyle çizgi halinde bi boşluk oluşması dışında hiç işe yaramadı maalesef. Vücudumda da yine 3-4 ay en az kullandım hiç fark olmadı gibi hala çıkmaya devam ediyor.Acaba ten rengin nasıl? Lumea kullandım ben işe yaradı, ama 4-5 seanstan sonra tam olarak işe yarıyor. Bir de göbek, göğüs gibi bölgelere sakın lazer yapma, oradaki tüyler sert olmadığı için yayılıyor.
Evet, doğum kontrol hapı kullandım ama pek işe yaramadı. Tek farkı şu oldu eskiden kollarımdaki tüyler daha sert çıkarken kollarım biraz daha normal çıkıyor artık. Diğer bölgeler aynı.Aynı sorun bende de var. Doktora gittin mi hiç?
Evet, doğum kontrol hapı kullandım ama pek işe yaramadı. Tek farkı şu oldu eskiden kollarımdaki tüyler daha sert çıkarken kollarım biraz daha normal çıkıyor artık. Diğer bölgeler aynı.
Yanlış hatırlamıyorsam erkeklik hormonu biraz yüksek çıkmıştı. Ama genetik sanırım benimki. Çünkü halamda da aynı sorun varmış gençken.Hangi hormonların sorunlu?
İşlemi doğru uyguladınız mı acaba? Tüyler jiletle alınıyor, lazerle 2-3 defa ışın atılıyor, bi dahaki çıkışına kendi kendine dökülüyor, sonra kalanlar üzerine aynı işlem tekrar. Ama tüy çıkmayan yerlere diğer işlemlerde lazer uygulamasıı yapılmaması gerekiyor yoksa tekrar uyandırıyor. Eğer bu şekilde kullanmanıza rağmen fark yoksa hormonlara baktırmanızda fayda varTen rengim beyaz tüylerim koyu. Bikini bölgesinde en uzun süre kullanmıştım. 5 ay kadardı yanlış hatırlamıyosam uyguladım ama böyle çizgi halinde bi boşluk oluşması dışında hiç işe yaramadı maalesef. Vücudumda da yine 3-4 ay en az kullandım hiç fark olmadı gibi hala çıkmaya devam ediyor.
Bikini bölgesine ve koltukaltına jilet uygulamıştım ama bel, göbek, göğüs, sırt falan o bölgelere uygulamadım. Çünkü bende jiletle kalınlaşıyor sonra işe yaramazsa o tüylerle başbaşa kalıcağımı biliyorum. Bi de ağdayla tüy kökleri açılınca ışınlar köklere iniyormuş daha fazla etki ediyormuş diye yazmıştı bu forumda biri. O yüzden ağdayla denedim oralara.İşlemi doğru uyguladınız mı acaba? Tüyler jiletle alınıyor, lazerle 2-3 defa ışın atılıyor, bi dahaki çıkışına kendi kendine dökülüyor, sonra kalanlar üzerine aynı işlem tekrar. Ama tüy çıkmayan yerlere diğer işlemlerde lazer uygulamasıı yapılmaması gerekiyor yoksa tekrar uyandırıyor. Eğer bu şekilde kullanmanıza rağmen fark yoksa hormonlara baktırmanızda fayda var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?