Kızlar hepinize merhaba. Hemen derdimi anlatıyorum. Bi iş için mülakata girdim. Üst üste sorular sordular hepsine cevap verdim ama cevap verirken heyecanımı fark ettiler tabi adamlar insan sarrafı olmuşlar gözüne bakıp karakterini anlıyorlar. Bende hayatımda ilk kez iş için mülakata girdim nedir ne değildir bilmiyorum. Neysee bana dediler çok kısa cevaplar veriyosun biz daha konuşkan birini arıyoruz kendini geliştirmen lazım bi kursa falan git kendini geliştir yoksa hiç iş bulamazsın falan filan derken çıktım. Ben ki kendine o kadar değer veren, kendini o kadar güzel hisseden, ne olursa olsun olumsuz düşünmeyen kız o cümleden sonra bütün özgüvenim sıfıra indi hatta kendimi değersiz, ot gibi hissetmeye başladım. Tabi sonra geçti ama yine de moralim bozuldu. Şimdi sizlere sormak istedigim şey nasıl kazanılıyo bu özgüven??? Sorunum kendimle alakalı değil, mesela öyle ortamlarda nasıl rahat davranılır ya da kalabalık ortamlarda tanımadığımız insanlarla nasıl rahat konuşulur nolur bana bi yardım edin ya kendimden soğutuyorlardı nerdeyse.. (( ya da ne yapılırsa yapılsın bu karakter meselesi mi bunu aşmanın bi yolu yok mu nolur yol gösterin bana...