canım özgüven eksikliğim var diyorsun ama ne derece?şöyleki;fiziksel bir özelliğinden dolayımı?yoksa sadece ruhsalmı?mesela kimi der burnum çok büyük bu yüzden özgüven eksikliği yaşıyorum;kiminin ruhsal çekingenliği vardır?sen hiç sebebini düşündünmü?
ruhsal olduğunu düşünüyorum fiziksel özelliklerimle problemim yok ama şöyle bir durum var insanların benim hakkımdaki görüşlerini çok önemsiyorum galiba birisi bişey dese günlerce onu kafama takıyorum ve kendime hiç güvenemiyorum=(((((
bende aynı dertten yanıyorum valla eyvahedigeldismileruhsal olduğunu düşünüyorum fiziksel özelliklerimle problemim yok ama şöyle bir durum var insanların benim hakkımdaki görüşlerini çok önemsiyorum galiba birisi bişey dese günlerce onu kafama takıyorum ve kendime hiç güvenemiyorum=(((((
reddedilmekten, dışlanmakta,yalnız kalmaktan mı korkuyorsun?
her insanın beğenisini kazanamazsın ki? yani illa ki birileri seninbi huyunu beğenmeyecek,fikirlerini düşünce tarzını beğenmeyecek.sempatiksalakcinni
e birilerine kendini beğendirmek uğruna kendin olmaktan vazgeçmesüprizzzzz
olduğun gibi ol. "benim ağzımdan çıkanlar benim fikirlerim, benim dış görünüşüm bana ait" sositososito
kimse bunlardan dolayı seni sorgulayamaz ki?opuyorumnanaktan
ne yazılır ki sana. uzman yardımı alman en güzeli:lepi:
ama kendini ezik hissetme
her insan özelzemuszemus
söyledikleriniz sayesinde biraz gaza geliyorum aslında bu aralar pek vaktim olmadığı için psikoloğu bi süre arka planda tutmam gerekecek
söylediğiniz şeyler çok hoşuma gitti gerçekten neden takıyorum ki başkalarını kendim olmam lazım kim ne dersin dimi bundan sonra hep böyle düşünücem
aynı durum bendede var ve ben burun estetiğine takmış vaziyetteyim burnumu yaptırınca sanki herşey mükemmel olacakmış gibi ki burnum çirkin değil sadece insanlar beni daha çok beğensin istiyorum.çok kötü bi durum kurtulmak çook zor özgüven çocukken kazanılan bişey.ama altında yatan sebep kendinle barışık olmamak
ben de nedense kilo verince öyle olacağını düşünürüm hep. kaydirigubbakcemile2
belki kendimize olan güvenimiz bu şekilde artacak.en azından fiziksel olarak bi problemimiz olmadığında kendimizle daha barışık oluruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?