Özgürlük de bir yere kadar, ben de eşimi kısıtlayanlardan oldum.

Çok çok teşekkür ederim, kendimden olgun biriyle bu konuları konuşmak çok iyi geldi, sizin de inşallah yolunuz açık olsun hep mutlu olun <3

Eşim benim şüphe duyduğum kişileri hayatından çıkardı, şimdi daha iyiyiz. Kısa süreli bir tatile çıktık, bu esnada önüme başka bir iş fırsatı çıktı değerlendirmeyi düşünürken eşim çok destek oldu. Hatta benimle birlikte şehir değiştirmeyi bile istedi, bu iş fırsatı çok iyi değerlendirmek istersen ben de seninle gelirim, istediğin gibi bir hayatımız olur, şeklinde konuştu. Bu durum da aramızdaki ilişkiyi güçlendirdi. Şimdilik o iş fırsatını hem düşünüyorum hem de tereddütlüyüm, herkesten uzak bir yerde sıfırdan başlamak zor geliyor ancak onun bu duruşu hoşuma gitti. Şuan daha iyiyiz güvenimi tazeledi, ortak dostlarımızla da buluşup konuşma fırsatımız oldu. Onlar da evli çiftler ve ne yazık ki benzer durumları onlar da yaşamışlar, eşim erkek olan dostumuzun yanına iş yerine gidince kadın kadına oturup konuştuk. Kafamda bazı şeyler daha da netleşti, bu konuşmaların içeriğini uzun uzun anlatamamakla birlikte neticede güven tazeledim diyebilirim.

Yalan dolan herşeyi o telefonu kırmasından belli daha neler vardı içinde kim bilir.

Yalan dolan herşeyi o telefonu kırmasından belli daha neler vardı içinde kim bilir.
o gün bayağı kurcalamıştım, bunlar dışında bir şey yoktu, olanın da ( insta konuşmaları) tek tek fotoğrafını çekip kendi mail adreslerime gönderdim. Erkekler için aldatmak yatakta başlıyor sanırım, bizler içinse birine bakması yeterli. Bu yüzden beni anlamıyor, aldatmadım o niyetle de kimseye yaklaşmadım diyor. Evet zor bir süreçten geçiyoruz ve şimdilik durumumuz iyi diyebilirim.

Lütfen bi süre sonra bize çok iyi olduğunuzu, eşinizin istediği şansı vererek çok doğru bi karar verdiğinizi yazın:) Bu tarz konuların olumlu da sonuçlanabileceğini görelim bilelim:)

Lütfen bi süre sonra bize çok iyi olduğunuzu, eşinizin istediği şansı vererek çok doğru bi karar verdiğinizi yazın:) Bu tarz konuların olumlu da sonuçlanabileceğini görelim bilelim:)
İnşallah bunu en çok ben istiyorum...

Siz de böyle bir konudan muzdaripseniz ya da bana tavsiye vermek isterseniz özelden mesaj yazabilirsiniz.
Bu konudan muzdarip değilim ama görgüsüz gibi şükür oh maşallah benim başıma gelmedi demek de size büyük terbiyesizlik olur. Ben sadece yarin ne olacağını bu duruma her kadının da gelebileceğini söylemek istiyorum.. Özelden bir kaç şey yazacağım sanırım. Çünkü burda kimseyle takışmak istemiyorum. Konuya çok farklı bakıyorum ben.

Neden hamile kalıp çocuk olunca aldatma ihtimali daha cok mu oluyor erkeklerin?Çok anlamadım bağlantısını

Konuşmaların içeriğini bilmiyorum ama eşimi seviyorum demiş.Buluşmaları çok üzücü olmuş demek ki eşiniz ilgiyi seviyor.Buluşmasalardı bir şey yok derdim ama buluşmuşlar bilemedim

Merhaba geçen gün katıldığım bir webnarda yüzde 70 80 oranında aldatmadan sonra iliskilerin devam ettiğini söylemişti konuşmacılar . Eşiniz pişman sizde barışmak istiyorsunuz sagalm bir çift terapisine gidin ve onarın yara almis noktaları

En iyi mükemmel erkek olsa da ben bu kadar serbest bırakılmasını doğru bulmuyorum. Tabi ki erkeğin karakteriyle de alakalı yapacak olan 2.tel alır yine yapar ama en azından baştan o kadar rahatlığa alışmamalı. Şimdi kim o deyince cevap verir 3 ay sonra yeter çok sıktın demeye başlar. Bence güven tek kullanımlıktır. Bir defa gidince kolay kolay yerine gelmez

Ben varım Evlendikten 3 ay sonra yaptı. Arkadaş dediği kadınlar değil ama yabancılardı. Anasının evine gönderdim. Bir hafta sonra kayınpeder geldi 8 saatlik yol yapıp. Kp'yi çok severim ve çok sayarım. Evde ağlıyor bir haftadır, ben vekilim bir daha asla olmayacak, ufacık bir şey bile olsa beni ara ben gebertirim onu dedi. Parkta çocuklar kavga ederde ebeveynler barıştırır ya Ben de şans verdim. 3 sene oldu, kesinlikle yapmadı bir daha. ikimizin de telefon şifreler ortada. Sosyal medya hesaplarına bakabilirim ama bakmıyorum bile artık.

İlk başta hep bu stresle yaşayamam,hep kontrol edemem. Hayat boyu güvenemem. Hep gerginlik demiştim ama öyle olmadı. Bazen erkekler ilk 2 yıl evlendiklerini ve yapmaması gereken şeyleri tam idrak edemiyorlar. Böyle olaylarda ulan ben sorun olmaz sandım ama sorunmuş diye gözü açılıyor. Bence kocanızda karımı seviyorum dedim sorun olmaz işte saftorikliğine düşmüş. Benimki de düşmüştü. Zaman içinde zaten tekrar güveniyorsunuz, o da sizi gerçekten seviyorsa bu güveni kırmamak için elinden geleni yapıyor.

Ben şartlarınızı ciddi sunup,bir daha olması halinde kesinlikle ayrılacağınızı söylemenizi tavsiye ediyorum. Neleri yapmasının sizi kıracağını da tek tek çocuğa anlatır gibi anlatın.

Ben mi anlamadim okudugumu acaba afam napmis ki? Yani arkadaslari olamaz mi konusamaz mi?
Benim tanımadığım arkadaşlarıyla laçka samimi bir muhabbeti varmış, ben ortak ya da tanıdığım arkadaşlarıyla sohbet etmesine buluşmasına hiç bir zaman hayır demem, güveniyordum çünkü ona. Ama instada laçka laçka sohbetler kızın ona asılması onun da bu duruma karşı koymaması, istemem yan cebe koy tavırları vardı. Güya arkadaşlık... Ama biliyoruz benim de erkek arkadaşlarım var hiç biriyle karşılıklı samimi sohbetlere girmiyoruz.

Çok çok sevindim ilişkinizin düzelmesine, aynı yollardan geçiyoruz, umarım ne siz ne de ben bu durumu bir daha yaşarız.

Anliyorum ama asiri genelleme yapma hatasina dusmeyin.sorun o kadinlarla samimi olmamasini istememeniz.eger her seyden kisitlarsaniz baski altinda daha fazlasini yapar ve iliskiden sıkılır.siz de o da...
Sosyal medyayi ileride yine acacaksa bence kapattirmayin ama takip edin ve bunu yapmasini isyemediginizi soyleyin.ama disari cikmasina karismayin.tuslu telefona karismayin bence evliliginiz cok guzel ve nitekim mutluymussunuz.ben bogulurum sahsen birden bi cenderenin icine girsem.insanlarin evlenince kisilik degistirmesinin nedeni de bu bence.adam boyle kapaninca eski romantik erkek olmayacak ki...bi sure sonra sıkılacak ve sıkıcı,monoton bi adam olacak.siz sinirli agresif bir es.cok abartmadan tedbir alin.

Eşiniz hala sizi kandırmaya çalışıyor. Keşke flört etmek hoşuma gitti yaptım diye dürüstçe cevap verseydi. Dışardan bakınca flört gibi anlaşılmıyor demiş ama eşiniz flört etmiş, ve evet niyeti de flört etmekti. Yoksa arkadaş veya başka biri, kim hoşuna gitmeyen biri ile konuşur, ona zaman ayırır? Hala yalan söylemesi ve sizi kandırabileceğini düşünmesi size saygı duymadığı izlenimini uyandırdı bende.

Çok çok sevindim ilişkinizin düzelmesine, aynı yollardan geçiyoruz, umarım ne siz ne de ben bu durumu bir daha yaşarız.
Umarım Ama tavsiyem gözünü korkutmam,şartlarını sunman ve son şansı olduğunu hissettirmen. Çünkü arkadaşım ayağına ufak flörtler hoşuna gidiyor eşinin belli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…