Özgürlük de bir yere kadar, ben de eşimi kısıtlayanlardan oldum.

Tekrar aldatilmak için affetsin tabi ya

A
Aynen bende anladim adam aldatiyor vijdan azabini bastirmak için karisini mutlu etmeye calisiyor

bence eşin seni seviyor ama zaman geçirmek için bir şeyler denemiş ve yanlış yapmış. Bu onun yaptığını hafifletmez yine de..
Güvenin sarsılması kötü bir durum. Dışarıda başka telefon kullanmadığından asla emin olamazsın.
Biraz zaman ver bakalım ama bir şey diyemedim yine de.

Çantada keklik misali evinde hep hazirda karisi var . Bazı tipler varki bosanip bile huzur vermiyor eski karisini kiskanmaya basliyor. Hatta bazı tipler var aldatmaktan zevk alıyor karisi olmazsa flörtlesecegi bir kadınla kimseyi aldatmis olmicak heyecan kalmicak. Insan psikolojisi çok değişik . Sadece sevmeyen erkek aldatıyor diye bir şey yok sevmek başka aşık olmak başka bazilari için.

Gerçek kesitte bir bölüm vardı. Adam yıllarca karısını başka bir kadınla aldatıyordu ama karısıyla da baya bir ilgileniyordu. Ne dese yapıyordu. Sırf yaptığı pislik ortaya çıkmasın diye karısının yanında melek gibi biri oluyordu. Tabii sonunda kadın aldatıldığını anlayıp kocasını öldürmüştü. Yani erkek milletine güvenilmez. Bende ihanete uğradım. Ne diyebilirim ki. Keşke sosyal medya kökünden kaldırılmış olsa.

Son cüm

Ben huylu huyundan vazgeçmez diye düşünenlerdenim. İnsanların değişeceğine inanmam, muhtemelen kendini değişmiş gibi gösterirler. Bununda ömürlük süreceğini sanmam. İnşallah ben yanlışımdırda mutlu olursunuz. Ama iyi düşünün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…