- 9 Ocak 2018
- 862
- 3.413
Alakası yok.eşim yay.8 yıl sewgili kaldık.inanılmaz bonkör.düşüncelidir.Ayrica erkek sinekten kiskanir.Cok sakınır.Benden habersiz hicbisey yapmaz.Yani burcla ilgili deil bu isler.Bir kerede yay erkegiyle cikmistim 1 sene boyunca. Yalandan bir iki kiskanirdi zorla. Yay erkegi o kadar gevsekki beni adamin yanindan alip goturseler sesi cikmaz. O bir senede ozguvenim gitti.ragat gevsek karismaz karisilmasini asla istemez. Gittigi yeri soylemez. Hem kel hem cimri hem yay. Ondan sonra gorustugm her kisiye sordum yaymisn doye isik hiziyla kacardim vallahi. Birde cimri oluyolar
Ya kime göre güzel değilsin. Içi çekmiski evlenmiş seninle. Sen kendini güzel değilim zatende evdeyim bu adamın getirdiğine razı geleyim diye şartlar ve yaşarsan zaten o hale gelirsin. Sen o evin hanımısin. Ayrıca benimki boğa aynı seninkiyle. Sıkılıyorlar evlilikten ne yapacaklarını sapıtıyorlar sonra düzene giriyor rahat ol. Kasılma. Kendini önemse devam et bence.Eşimden bahsediyorum, özgür ruhluymuş onu cok daraltıyormuşum. Dün ve ondan önceki konuşmalarımızdan yola cıkarak söylüyorum onu çok baskılıyomuşum sıkıyomuşum baskıcıymışım. Öyle diyo.
Şimdi bu bir online oyun oynuyo o oyunu sıkılana kadar oynamak istiyor diyorum ki “oynayacağın zaman 2-3 kere oyna beni yalnız bırakma evde sen de git mutfakta şunu bunu yap iş bul kendine” diyo.. bi yere gidip gelirken haber versin istiyorum veriyo da ama isteyerek değil ben istiyorum diye yapıyo.. sonra işte gecen gğn İnstagram da takılıyordum bana önce kızar gibi yaptı sonra da dedi ki “neyse ben senin gibi baskıcı bi tip değilim kendi alanlarına karışmicam” “ben yay eekeğiyim özgürlüğümü kısıtlama” dedi.. ben de “kısıtlamıyorum Zayen istediğin zaman istedipin şeyi yapıp istediğb yere gidiyosub” dedim trip atmamdan rahatsız oluyomuş
Ya bana karışmaması güzel bişe evet ama o beni hiç kıskanmıyo önemsemiyı gibi hissettiriyo . Belki de beni beğenmiyor bilmiyorum kıskanılacak güzellikte değilim sürekli evdeyimbuarada yenş evliyiz 4,5 ay oldu
Yaa cok hos bence.. ne guzel iste adam ozgurluk savunucusu daha ne istyosun seni baskilasin mi. Bence cok hakli. Insanlarin alanlari olmali kendine ait. Biraz yalniz kalabilmeli. Ayni evde yasiyosunuz diye surekli ortak mi gecmeli zaman,bence hic de degil. Bu arada ben de yay burcuyum :)Eşimden bahsediyorum, özgür ruhluymuş onu cok daraltıyormuşum. Dün ve ondan önceki konuşmalarımızdan yola cıkarak söylüyorum onu çok baskılıyomuşum sıkıyomuşum baskıcıymışım. Öyle diyo.
Şimdi bu bir online oyun oynuyo o oyunu sıkılana kadar oynamak istiyor diyorum ki “oynayacağın zaman 2-3 kere oyna beni yalnız bırakma evde sen de git mutfakta şunu bunu yap iş bul kendine” diyo.. bi yere gidip gelirken haber versin istiyorum veriyo da ama isteyerek değil ben istiyorum diye yapıyo.. sonra işte gecen gğn İnstagram da takılıyordum bana önce kızar gibi yaptı sonra da dedi ki “neyse ben senin gibi baskıcı bi tip değilim kendi alanlarına karışmicam” “ben yay eekeğiyim özgürlüğümü kısıtlama” dedi.. ben de “kısıtlamıyorum Zayen istediğin zaman istedipin şeyi yapıp istediğb yere gidiyosub” dedim trip atmamdan rahatsız oluyomuş
Ya bana karışmaması güzel bişe evet ama o beni hiç kıskanmıyo önemsemiyı gibi hissettiriyo . Belki de beni beğenmiyor bilmiyorum kıskanılacak güzellikte değilim sürekli evdeyimbuarada yenş evliyiz 4,5 ay oldu
Aynı annemBen de yay kadınıyım valla eşiniz gibiyim
Karışmam karıştırmam, kıskanmam kıskanılmayı sevmem. Hesap vermem hesap sormam.
Bende yay kadını olarak arkadaşıma katılıyorumBen de yay kadınıyım valla eşiniz gibiyim
Karışmam karıştırmam, kıskanmam kıskanılmayı sevmem. Hesap vermem hesap sormam.
Senim burcun ne peki benim annem yay babam balık
Babam gecimsiz birisi ama annem onu hep idare etti,kaale.almadi,kıskanmadı annem özgürlüğüne düşkün ama evcil de ayni zamanda
Oyle oyle evli kaldılar
21 haziran mi?Benim burcum ikizler ama özelliklerini tasıdığımı düşünmüyorum yengeç im bence ben
Ama evde durmak istiyor evde vakit geçirmek istiyor benleyken.. sadece arkadaşlarıyla çıkıp gezmek istiyor ben de buna üzülüyorum, cünkü ne yapacaksak beraber yapalım istiyorum benbak ben de yayım 10 yıllık evliyim, 2 cocugum var daha yeni yeni alismaya basladim.hala basimu alip gidedim gelir.ruhum evde durmaz,surekli dibimde durulmasini da hic sevmem.ama ailemi uzecek bir sey asla yapmam.sadece ozgurluk evet cok onemli.
Evet bunu bi kaç kere denedim telefonla flan uğraşmama acaip sinir oluyor alıp cekiyoo tlfu bakıyo falan.Yay burçları kıskanç olur. Siz biraz çekim kendinizi. 4.5 aylık ken nedir bu rahatlık. Karismayin ona. Karıştırmayın. Sorduğunda hicccc diyin. Telefona bakıp bisiler yazın günlük mumluk sonra gulumseyin. Kendi alanınızda egleniyo gibi yapın meraklı hemen kulak kesilcek.ama hemen koyvermeyin. Iyice surtun