Özgür Kadın Heykeli ‘sapkın ve ahlaksız’ ilan edildi

Carpitmiyorum. Kadınların memesi var mıdır? Vardır bunda hemfikiriz değil mi? O zaman kadını tasvir ederken memesi ni yok saymayı istemek niye? Utanç verici bir şey mi mememizi olması?

Kim utanc verici oldugunu soylemis merak ediyorum?? Arkadas, neden kadin memesiyle tasvir edilmis demis ki hakli.
Kadinin baska hicbir ozelligi yok mu?
Bir tek meme ile mi kadin oldugunu anliyoruz??
Bana sacma geliyor evet..
Benim Fikrim budur. Tartismak gibi bir niyetim yok..
:KK54:

Kim utanc verici oldugunu soylemis merak ediyorum?? Arkadas, neden kadin memesiyle tasvir edilmis demis ki hakli.
Kadinin baska hicbir ozelligi yok mu?
Bir tek meme ile mi kadin oldugunu anliyoruz??
Bana sacma geliyor evet..
Benim Fikrim budur. Tartismak gibi bir niyetim yok..
:KK54:
Peki:)) yorumlarını beğenirim genelde forumda bu yaklaşımın beni çok şaşırttı belirtmek isterim... neyse uzatmayalim herkesin kendi doğruları vardır diyelim kiviralim:)

Kadınların memesi olduğu için olabilirmi?
Bu konuya cevap yazmayacaktim ama bu soruya cevap vermeden geçemedim. Neden kadın olmaktan bu kadar utaniyorsunuz....
hayır aksine gurur duyuyorum elhamdülillah

ancak benim mahremiyetim benim özelim neden özgürlük kisvesi altında teşhir ediliyor

kadının oraya heykeli dikilince özgür mü olunuyor

ya da dikilmeyince esir

hangisi ?

bu kadınlar ne imiş yahu ,aydını,dincisi,atatürkçüsü,dinlisi,dinsizi,
kadın KAPANDI ..KAVGA
KADIN MİNİ GİYİNDİ ..KAVGA
KADIN DOĞURDU,,KAVGA
KADIN DOĞURMADI..KAVGA
KADIN OKUDU.KAVGA
KADIN OKUMADI.KAVGA bir sürü şey daha ekleyebilirim ama sayfalar alır
KADIN KADIN KADIN KADIN
kadın aşağı kadın yukarı
KAFANIZA KADINLAR ,KIZLAR KADAR TAŞ DÜŞSÜN
ya artık kadınlar biz uyanalım ve bunların oyuncağı olmayalım derim .ha ne dersiniz

hayır aksine gurur duyuyorum elhamdülillah

ancak benim mahremiyetim benim özelim neden özgürlük kisvesi altında teşhir ediliyor

kadının oraya heykeli dikilince özgür mü olunuyor

ya da dikilmeyince esir

hangisi ?
Hanımefendi bu ne kimseyi ozgurlestirmek ne de kimseyi esir almak için yapılmiş. Bu bir sanatçının kendince kadının ozguriyetini betimledigi bir sanat eseridir. Bu bağlamda kitap yazılmasınheykel, resim yapılmasın müzik bestelenmesin başımız göğe mi erecek? Diyebiliriz.. bu gerçekten kötü bir bakisacisi... cok kotu

aşağılanan ,hakir görülen her türlü eziyeti çeken kadınlar,aldatılan kadınlar ,
tartışmalarda bile birlik olmuyor.hala bizim hakkımızda karar verme yetkisini yine erkeklere bırakıyorsunuz ..niçin birlik olmuyorsunuz,

Hanımefendi bu ne kimseyi ozgurlestirmek ne de kimseyi esir almak için yapılmamış. Bu bir sanatçının kendince kadının ozguriyetini betimledigi bir sanat eseridir. Bu bağlamda kitap yazılması heykel resim yapılmasın müzik bestelenmesin başımız göğe mi erecek? Diyebiliriz.. bu gerçekten kötü bir bakisacisi... cok kotu
bakın bende kendince sanatçı neden?

böyle tasvir etmiş nası bi bakış açısı ?

neden kadının analığını vefasını cefakarlığını aklını tasvir etmemişte ?

beden hatlarını tasvir etmiş

hayır bana heykelin mantığını ayrıntıları ile açıklayın

ayrıca kitap yazılsın ama ben hiç bi kitabın kadını anlatmaya yeteceğini düşünmüyorum

kadın herşeydir havadır sudur candır nefestir

böyle basitleştirilmesini özgürlüğünün

bu tarz sizin tabirinizle özgürlüğü tasvir etmiş dediğiniz kalıbı hazmedemiyorum ve eleştiriyorum evet

bakın bende kendince sanatçı neden?

böyle tasvir etmiş nası bi bakış açısı ?

neden kadının analığını vefasını cefakarlığını aklını tasvir etmemişte ?

beden hatlarını tasvir etmiş

hayır bana heykelin mantığını ayrıntıları ile açıklayın

ayrıca kitap yazılsın ama ben hiç bi kitabın kadını anlatmaya yeteceğini düşünmüyorum

kadın herşeydir havadır sudur candır nefestir

böyle basitleştirilmesini özgürlüğünün

bu tarz sizin tabirinizle özgürlüğü tasvir etmiş dediğiniz kalıbı hazmedemiyorum ve eleştiriyorum evet
Ben gerçekten sizi anlayamıyorum... bu düşünceleri anlamam da mumumkun değil. .. aslında uzun uzun yazmak istediklerim var şu mesajiniza ama aynı düşüncelerde direteceginize eminim. :) kendimi yormayacagim... benim orda gördüğüm 2 memeye bile benzemiyorken meme görenlerin cinsel birsey olarak yorumlamak yerine kadının yavrusunu canından besleme noktası olarak görmemesi ayrıca ilginç.(hani kadının analigi demisiniz ya..)

Ben gerçekten sizi anlayamıyorum... bu düşünceleri anlamam da mumumkun değil. .. aslında uzun uzun yazmak istediklerim var şu mesajiniza ama aynı düşüncelerde direteceginize eminim. :) kendimi yormayacagim... benim orda gördüğüm 2 memeye bile benzemiyorken meme görenlerin cinsel birsey olarak yorumlamak yerine kadının yavrusunu canından besleme noktası olarak görmemesi ayrıca ilginç.(hani kadının analigi demisiniz ya..)
haklısınız nasilki ben sizi anlayamayacaksam

sizde beni anlayamayacaksınız

aynı düşüncedeyim yazdıklarınız her kelimesine bi cevabım var

ama

söylesem tesiri yok
sussam gönül razı değil :KK12:

selametle kalın :KK54:

yok yok anlasılmaz arkadaşım bosuna yorulur bız gıbıler
baksanıza o kadar hanım dediğimiz insanlar toplanıp kaldırılsın dedıyse burada da illa ki böyle görüşler vardır

aslında olay su nasıl soyununca kendımızı rahat hıssedıyoruz nasıl bır dus alınca pıslıklerden arınıyoruz kendımızı bosluga bırakırcasına o heykelde de oyle bırsey ıste
ne gıyseydı bır gomlek bır etek mı ya da kot pantolon ustune sweatshirt falan mı

hey allahım ya...melek resımlerı de cıplak cunku dıger ınsanlardan farklı gorunmez oldukları ıcın de cıplak olmaları normal gıbı kımse gormuyoya hanı

e bu ozgur kadın da aman etrafta erkek var dıye dusunucek degıldı özgür işte ucuyor
bır de tarz mı yaratıcaklardır dur bakalım rapçi gbı gıyınsın yok yok bohem tarz gıysın yok ya bız musluman ulkeyız kesın turban gıydırmelıyız mı dıcektı

özgürlük işte bre anlayıssızlar yaa

Ben burada bu eylemi destekleyen kişiler kendi bedenlerine bakabiliyorlar mı bunu çok merak ediyorum

Bu bedenden utanma zamanlarını ergenliğin başlarında atlamanız gerekiyordu
Hani göğüsler yeni çıktığı zamanlarda utandığımızdan belli olmasın diye kambur olduğumuz, hoplamalı zıplamalı oyunlarda belli oluyor diye oyun oynamayı bıraktığımız dönemlerde bunların aşılması gerekmiyor muydu?

X