Gerçekten dolapta, fırında yemek varken mi yapıyor bunu? Çok terbiyesizmiş!Kızlar kv onlara gittiğim zaman çok özensiz davranıyor ama öyle böyle değil. Ailemi götürüyorum bi kek bi çay. Ben gidiyorum mesela akşam için ona yemek yapıyorum fırında yemek pişerken bana peynir ekmek çay getiriyor. En son da dün alışverişten sonra evine geçtik. Çay yaptı ve sadece siyah zeytin ve ekmek getirdi önüme. Acikmissindir diyor. Ama bunu böyle sanki merhametli gibi de söylüyor. Kötü bi niyeti de yok gibi ama anlamıyorum. Sonuçta bu kadın sosyal ve gezen bı kadın. Hiç görmemiş desek bile bize geldiğinde benim onu ağırlamam, ailemin ihtimam göstermesinin bile yetmesi lazım. Nişanlım bize geldiğinde yemekleri babam yapar, annem ayrı ilgilenir. Gerçekten özen gösterirler ama ben hiçbir zaman özen görmedim. Çok zoruma gidiyor. Yok desem maddi olarak var yani biliyorum. Mutfağı dolu bı kadındır. En kötü insan marketten iki bisküvi alir koyar yine de zeytin ve ekmek çıkarmaz. Peynir bile yoktu düşünün. Ben mi abartiyorum kızlar? Bu özensizligi beni çok utandırıyor. Ailem kayınvaliden seni nasıl ağırladı dediğinde hep yalan söylüyorum. Yok işte şunu yapmış bunu yapmış gibisinden. İşin tuhafı bende onu nasıl misafir edeceğimi düşünüyorum. Evime geldiği zaman ona onun gibi mi muamele göstermeliyim? Son olarak beni aileden gördüğü için özensiz davranmış olacağını bile düşündüm ancak ben ömrümde hiç ev hali olsa bile fırında yemek varken birine peynir ekmek vermedim ya da zeytin ekmek... Çok kafama takıyorum, çok zoruma gidiyor ve ister istemez sinirlerim bozulup ağlıyorum.
Ben annemin evinde salatadan yemeğine, tatlısına varana kadar yaparım.Çünkü o benim annem.Herkes kendi anasına göstersin hünerlerini.Anneniz yemeğe çağırdığında da sadece salata mı yapıyorsunuz?
Bu aile için sevdiğim adamdan vazgeçmek mi? Adam da aynı çarkın içinde. Napim bu yaştan sonra değiştiremem demek benim annem böyle biri ve sen de buna boyun eğeceksin bizi böyle kabul edeceksin demek. Normal ve düzgün bir adam annesini uyarır, lütfen biraz daha özen der. Hatta eksik bir şeyler varsa yaz bana gelirken getiririm der. Kıza yemek yaptırıp o yemekten vermeyip kuru ekmek zeytin koymak neyin nesi diye sorar hakkınızı arar. Ben onların evinde hiç böyle muamele görmedim, başka misafire ikram yapılıp bana da istiyorsan onun tabağından al denmedi desin.Çünkü çok kötüyüm. Çok bunaldım. Çok daraldım. Kendimi bir çıkmazın içinde hissediyorum. Her yorum o kadar haklı ki bu haklılık karşısında ezilip büzülüp neden benim sevdiğim adamın ailesi böyle, şimdi ben bu aile için sevdiğim adamdan nasıl vazgeçerim muhasebesi yapıyorum. Haliyle bu da kolay olmuyor ve herkese tek tek cevap verecek mecali bulamıyorum. İnan ki çok ağır geliyor, ağrıma gidiyor.
Bence burada asıl sorunlu olan zaten nisanliniz . Onun hatrına bile size değer verilmiyor .Çünkü çok kötüyüm. Çok bunaldım. Çok daraldım. Kendimi bir çıkmazın içinde hissediyorum. Her yorum o kadar haklı ki bu haklılık karşısında ezilip büzülüp neden benim sevdiğim adamın ailesi böyle, şimdi ben bu aile için sevdiğim adamdan nasıl vazgeçerim muhasebesi yapıyorum. Haliyle bu da kolay olmuyor ve herkese tek tek cevap verecek mecali bulamıyorum. İnan ki çok ağır geliyor, ağrıma gidiyor.
nişanlından vazgeç diyen illaki olmuştur herkesi dinlemek zorunda değilsinÇünkü çok kötüyüm. Çok bunaldım. Çok daraldım. Kendimi bir çıkmazın içinde hissediyorum. Her yorum o kadar haklı ki bu haklılık karşısında ezilip büzülüp neden benim sevdiğim adamın ailesi böyle, şimdi ben bu aile için sevdiğim adamdan nasıl vazgeçerim muhasebesi yapıyorum. Haliyle bu da kolay olmuyor ve herkese tek tek cevap verecek mecali bulamıyorum. İnan ki çok ağır geliyor, ağrıma gidiyor.
Yok artıkRica edince yapamam diyemedim. Ben bu aileye baklava dahi açtım istek üstüne
Sevdiğin adam büyük bir sorun olduğunda, "benim ailem sensin, annem kardesim hatalı, ben senin yanındayım" diyebilecekse hiçbir sorun yok. Bir çoğumuz kv ile görüşmüyoruz ya da sınırlı görüşüyoruz ki çok normal bir durum bu kimse kimseyi sevmek zorunda değilÇünkü çok kötüyüm. Çok bunaldım. Çok daraldım. Kendimi bir çıkmazın içinde hissediyorum. Her yorum o kadar haklı ki bu haklılık karşısında ezilip büzülüp neden benim sevdiğim adamın ailesi böyle, şimdi ben bu aile için sevdiğim adamdan nasıl vazgeçerim muhasebesi yapıyorum. Haliyle bu da kolay olmuyor ve herkese tek tek cevap verecek mecali bulamıyorum. İnan ki çok ağır geliyor, ağrıma gidiyor.
Misafir gelen komşu kıza izzet-i ikram var ama. Hatta konu sahibine diyor ki sen seversin, X in tabağından al kendine. Kıza ekmek zeytin layık görüyor. Pratik ola ola kızı iyice eziklemişler. Geline fırında yemek yaptırıp önüne bir tabak koymamak terbiyesizlik ötesi.Bunun için ağlamak da ne bileyim…
Benim kv yıllarca çalışmış pek sevmez ev işi vs ha yapar mı yapar ama annem kadar hamarat değildir. Ona gideceğim zaman uğrarım fırına börek poğaça alırım gidince de çay demlerim misss ne yorucam yaşlı kadını. Pratik olun biraz,hayatı eften püften şeyler ile kendinize zehretmeyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?