- 15 Şubat 2015
- 13.303
- 46.811
- Konu Sahibi Gencanne00
Bilmiyordum bakacağım ama mamaya şu an bütçe ayiramam maasimda 1 aylık alırım.
Cocugun babasiyla gorusseniz? Mama alip getirmez mi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bilmiyordum bakacağım ama mamaya şu an bütçe ayiramam maasimda 1 aylık alırım.
İzmir gumuldure doğru bı koydeyim çokta bilmiyirum ki buralarıSüt veya mama desteği olmadan direk ek gıda ile besleme olmaz kuzum. Bebek alışık değil bi kere neye ne tepki vereceğini de bilmiyoruz. Hangi şehirde yasiyosun belediye yada şahsi yardım ayarlamaya çalışalım sana. Yada maaş gününe kadar iş yerinden biraz para çek. Mama olmadan sadece ek gıda ile besleme yapamazsın. Heleki ilk zamanlar 1 yemek kaşığı kadar felan verilecek. Olmaz kuzum bi caresini bulalım nerde yasiyosun. Belki yakınlarda olan biri vardır destek oluruz
Maaşını almaya başladıktan sonra mama alabikecek misin?Tamam mama konusunda bı çözüm bulmaya çalışacağım en azından bu akşamı gecirelim parates vereceğim doyuracaktir diye düşünüyorum
Babası nafaka bile ödemedi hiç birde yerimizi bilmiyor o çok ayrı bir sorunCocugun babasiyla gorusseniz? Mama alip getirmez mi
B Buffalosos canım biliyo musun buralariİzmir gumuldure doğru bı koydeyim çokta bilmiyirum ki buraları
Organik gurmemden alıyorum ben trendyol satışıda var fakat ucuz değiller. 7 aylik bebek için direk öğün olmaz. Kaşık mamalarina baktiniz mi hiçBebek tarhanası nerden bulabilirim markette var mıdır birde fiyatı nedir acaba? Mama olmazsa bir süre bununla beslesem çok mu ağır olur?
Mamayı az verebileceğim bir süre belki hiç veremeyecegim
Evet şükür her maasta aylık alacağımMaaşını almaya başladıktan sonra mama alabikecek misin?
Baba iskele babası. Kumar oynamış pis herif. Bosverelim onu. Önce bebek işini halletmemiz gerek.Cocugun babasiyla gorusseniz? Mama alip getirmez mi?
Su an bütçeden ötürü arastirma yapmadimOrganik gurmemden alıyorum ben trendyol satışıda var fakat ucuz değiller. 7 aylik bebek için direk öğün olmaz. Kaşık mamalarina baktiniz mi hiç
İzmir gumuldure doğru bı koydeyim çokta bilmiyirum ki buraları
Yoğurt zararsızdir diye düşünüyorum biraz yoğurtla desteklesemSüt veya mama desteği olmadan direk ek gıda ile besleme olmaz kuzum. Bebek alışık değil bi kere neye ne tepki vereceğini de bilmiyoruz. Hangi şehirde yasiyosun belediye yada şahsi yardım ayarlamaya çalışalım sana. Yada maaş gününe kadar iş yerinden biraz para çek. Mama olmadan sadece ek gıda ile besleme yapamazsın. Heleki ilk zamanlar 1 yemek kaşığı kadar felan verilecek. Olmaz kuzum bi caresini bulalım nerde yasiyosun. Belki yakınlarda olan biri vardır destek oluruz
Sanirim anlamadiniz patateste direk öğün veremezsiniz kabız olur bebek. 1 çay kasigi doyurmaz. Fazlasi kabiz yapar zaten. Gerekirse eksi hesaba girin maasiniz yatacakmis nasilsa 3 hafta sonra . Ari mamalar 40 lira kutusu 60ada var en azindan bunlarla idare edersinTamam mama konusunda bı çözüm bulmaya çalışacağım en azından bu akşamı gecirelim parates vereceğim doyuracaktir diye düşünüyorum
Baba iskele babası. Kumar oynamış pis herif. Bosverelim onu. Önce bebek işini halletmemiz gerek.
Tatlım destekle ama gene az gelir günde 2 kere 1 yemek kaşığı versen o bebe gene doymaz. Yani bugün yarın biraz mama varsa elinde yogurtkada idare edersin ama ya sonrasi. Mamaya devam etmelisinYoğurt zararsızdir diye düşünüyorum biraz yoğurtla desteklesem
Evet 1500 TL yardimda aliyorum ama dediğim gibi bu ay hastane masrafımiz çok okdu birde bize bir dernek yardım ediyordu orası kapandi bez yardımı hiç gelmedi ama mama konusunda ettiler. Bugün yine gittim dilekçe yazdım ben beklerim de bebek beklemez gelse bile bu arada ne yapmam ne vere lazım bileyim dedimCogu Ilce Belediye aylik bez mama veriyor. Gorustunuz mu? Ben dogum yaptığımda aptamil veriyorlardi. Sosyo ekonomik durumunuzdan bagimsiz veriyorlar bunlari. Bebeginizin ve ikametinizin olmasi yeterli oluyor
İki öğün çıkar elimdeki mamadan bu geceyi kurtarayım da çünkü dişten ötürü ateş var bir de açlık olmasınTatlım destekle ama gene az gelir günde 2 kere 1 yemek kaşığı versen o bebe gene doymaz. Yani bugün yarın biraz mama varsa elinde yogurtkada idare edersin ama ya sonrasi. Mamaya devam etmelisin
Tam iskele babasiymis ya dangoz herif. Nafaka için başvur gerekli yerlere yasiniz kücük sanirim kac yasindasinizBabası nafaka bile ödemedi hiç birde yerimizi bilmiyor o çok ayrı bir sorun
Avans istedim olumsuz oldu iki ogunluk mama var bir kaşık patates biraz yoğurt benim derdim bu gece yarın defiginize bakacagimSanirim anlamadiniz patateste direk öğün veremezsiniz kabız olur bebek. 1 çay kasigi doyurmaz. Fazlasi kabiz yapar zaten. Gerekirse eksi hesaba girin maasiniz yatacakmis nasilsa 3 hafta sonra . Ari mamalar 40 lira kutusu 60ada var en azindan bunlarla idare edersin
24 nafaka bağlandı ödemiyor her şey yoluna girsin nasıl yapılıyorsa inu da halledecegimTam iskele babasiymis ya dangoz herif. Nafaka için başvur gerekli yerlere yasiniz kücük sanirim kac yasindasiniz
Buyuksehire mi ilceye mi gidiyosunuz? Ben baska bi yerde oturuyorum ama gdip bezi alip geri dönüyordum hemen veriyorlardi. Size ozelden bir sayfa atacagim. Orayla bir gorun derimEvet 1500 TL yardimda aliyorum ama dediğim gibi bu ay hastane masrafımiz çok okdu birde bize bir dernek yardım ediyordu orası kapandi bez yardımı hiç gelmedi ama mama konusunda ettiler. Bugün yine gittim dilekçe yazdım ben beklerim de bebek beklemez gelse bile bu arada ne yapmam ne vere lazım bileyim dedim