Özellikle özel harekatçı eşi olanlar

ayy koptum süpersin cnm kesinlikle haklısın bastırılmış kişilikler polis yada asker olunca tüm hıncını mesleğinden alıyor günümüzde ki polislerde çok rastlıyoruz bu tip örneklere..
Bi de ergen gibi atarlı giderli olurlar mesleğini sevgiyle yapana saygım var ama parası için ya da aile baskısıyla yapan kusura bakmasın bıraksın işini millete zararı olmasın bari

Koca adam diyemiyor mu bu benim kalemim iş değil diye yahu? benim hayatım benim seçimim desin olsun bitsin

İnsanlar özel harekatın kapısında yatarmış zamanında "beni alın nolur" diye şimdi ne yapsak almazlar diye konu açılıyor :) Valla mülakata girmeden dahi geçebilecek kadar büyük torpilliyse bence o polis değilde gidip milletvekili falan olsun :) mutlaka bi yerde bi şekilde karar merciinde olan biriyle görüştürülür o zaman ben istemiyorum desin.

ne yapalım torpil var diye atlayalım mı kim bilir kaç kişinin hakkına girip o parayı kazanacağız istemiyoruz kendimizi elemekten başka yolumuz da kalmadı.

Ne saçma bişey olmuş. ben özel harekatciyim sen söyle arkadaşının adını soyadını ben kapıdan aldırmam merak etmesin. millet özel harekatci olmak için ne kadar ugrasiyo. onun yerine hakeden biri olur azından

ne yapalım torpil var diye atlayalım mı kim bilir kaç kişinin hakkına girip o parayı kazanacağız istemiyoruz kendimizi elemekten başka yolumuz da kalmadı.
Hiç kimseyi bak çok net söylüyorum babası özel harekat daire başkanı bile olsa uselen de olsa yetkili birisiyle görüştürmeden polis yapmazlar kesinlikle. He nolur ailesi görğşmede istemiyorum dediğini öğrenir en fazla

Sen o torpili bize yollasana bi

Eşim çok çok çok istiyor bunalima girdi resmen..
Boy kilo fazla fazla uyuyor ama sol dirseğinde çocukluktan kalma ameliyat izi var. Daha önce uzmanlığa başvurdu üniv. mezunu, cok ihtiyaç olduğu halde elendi. Allah istemeyenlere sunduğu fırsatı isteyenlere de sunar inşh..
10.000 kişi alinicak daha şimdiden 900.000 kişi başvurmuş. Zor.

Şu evlatlarimizin peşini biraksak herkes ne olmak istiyorsa onu olsa...
Hedefsiz çocuklar yetistirip kendi emellerimize alet ediyoruz.
Doktora söylemekten baska çareniz yok.
Hersey gönlünüzce olsun..

inşallah bizden alır daha çok isteyene ihtiyacı olana verir bu fırsatı

Askerlik sıkı denetimden geçiyor.
Abim hava harp okulundan diş etleri kızarık diye elenmişti
Yok artık ya yazık ama bu kadar inçe detaylardan elemeleri ne kadar mantıklı? Kızarıklık büyük rahatsızlıklardan kaynaklanmıyorsa yazık ediyorlar o zaman.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…