• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Özellikle özel harekatçı eşi olanlar

Mülakatta ben istemiyorum ailem istiyor desin elenir.

Torpil yapacak kişiye söylesin beni mülakatta eleyin diye :) en iyi çözüm bu,sonra o kişide desin ailesine benim elimden birşey gelmedi diğer görevliler eledi.

İşte o zaman kontrol de hekime söylesin açıklasın benim arzu ettiğim meslek bu değil ailem ısrar ediyor lütfen bu elemeden geçmek istemiyorum engel olun desin..Eminim yardımcı olacaktır.

Bi kez daha torpilin gücünü gördük kk üyeleri:işsiz:

Kulaklar hafifce kepce olunca kamuflaj mevzusunu ilk kez duydum. O kdr siki denetimdenmi geciyor ya boyle?
Daha baska kritrrler ne var?
Merak ettim su an.

Sevgilin parkur kosmasi gerekmiyormu? az puan alsin ve elenir galiba?

Mülakatta ellere falan bakılıyor diye hatırlıyorum ben kuzenim de özel h. başvurdu heyecandan elleri fazla titretince elemişlerdi diye hatırlıyorum üç yıl oldu gerçi nette hatırlayamıyorum

Askerlik sıkı denetimden geçiyor.
Abim hava harp okulundan diş etleri kızarık diye elenmişti :KK53:

Hakikaten ya, ülke ne hale geldi şu torpil yüzünden hala torpil hala torpil. Değişen bir şey yok, birileri gidiyor diğerleri geliyor.
Çoook sağlam torpili varsa ne yaparsa yapsın elenmez. Gitmesin mülakatlara.

Benim kardeşimin hafif değil bayaa kepçe kulakları:KK48: göreve başlayalı 1 yıl oldu mülakatta falanda sorun çıkmadı ama siz illa sorun istiyosanız sporda çok yükleniyolar zayıf kalsın yapamıyorum desin geçirmezler zaten

Benim kardeşimin hafif değil bayaa kepçe kulakları:KK48: göreve başlayalı 1 yıl oldu mülakatta falanda sorun çıkmadı ama siz illa sorun istiyosanız sporda çok yükleniyolar zayıf kalsın yapamıyorum desin geçirmezler zaten

Torpil varsa bu tarz şeylerden elenmiyor ben ilk c.başkanını bilmediği halde mülakatan geçen duydum

Ama torpil varmış öyle yazmış konu sahibi o yüzden elemeyebilirler tek çare torpili yapacak kişi ile konuşmak bence.

Ciddimisin? aciklamalari neymis?

Hep garibana oluyor olan...a gidip b geliyor onun borusu ötüyor

Böyle çetrefilli işlere gireceğine ailesiyle güzelce konuşsa olmuyor mu?

parkur var bildiğim kadarıyla orada elensin. Ya da ciddi bir rahatsızlık beyan etsin. Biri mide ameliyatı olmuştu onu elemişlerdi mesela

Beni ailem doğuya öğretmen olarak yollamadı. bu çocuğun zorla özel harekatçı yapmak isteyen bir ailesi var

Neden siliyo yani asıl soru burda

Şimdi elense yine bu çocuğa rahat vermez ailesi

Parası için falan mı yükleniyolar acaba

Bence de elenmez torpili varsa

arkadaşlar toplu açıklama yapıyorum buarkadaş büyük ihtimalle mulakat bile görmeyecek sadece ön sağlığa girecek bi arakadaş hekime söylesin demiş bu çözm oldu diyelim aileye açıklama olarak ne diyeceğiz ??

arkadaşlar toplu açıklama yapıyorum buarkadaş büyük ihtimalle mulakat bile görmeyecek sadece ön sağlığa girecek bi arakadaş hekime söylesin demiş bu çözm oldu diyelim aileye açıklama olarak ne diyeceğiz ??
Bence ailesine dahi istemiyorum diye açıklama yapamayan adam polis olmasın zaten vatan kime emanet...

doktor kontrolünden elendim diyecek o zaman.Daha öncede elenmiş galiba işi kolay olur.

E hekim onaylamadi der?? bu kdr?

Heryerde bu tarz torpiller isledigi icin cogu kisi gorevini isteyerek yapmiyor ve gercekten isteyenlerin hakkina giriyorlar.Kul hakkindan cok soz ediyorlar ama....neyse...Hersey islerine geldigi gibi valla..Bu konularda cok bilgim yok yardimci olamayacagim ama eger istemiyorsa kimsenin hakkina girmesin.Madem torpili var baska bir is ayarlasinlar..Olmuyor mu:KK51:

Yahu istemiyorum desin zorla mı
Bu arkadaş kaç yaşında
Kendi kararlarını veremiyor mu?

Şimdi 4 yaşındaki bebeler gidecekleri kreşi kendileri seçiyor.nasıl söz hakkı olmaz

Sen de boşuna uğraşma bence.insan biraz dik durmalı

Torpil nasil bir kutsal seydir yahu,ailen istese olacak yani senin ne istediginin onemi yok.
Bu arada mulakata bile gitmeyebilirmis he,mulakata girenler esek basi cunku
Nefret ediyorum bu sistemden
Doktor muayenesinde soylesin istemiyorum zorla yolladilar diye
Doktor da 0-3 yas araliginda bu zaten, ozel harekat marekat olmaz bundan der

Doktor kepçe kulaktan eledi desin geçsin o zaman.

Heryerde bu tarz torpiller isledigi icin cogu kisi gorevini isteyerek yapmiyor ve gercekten isteyenlerin hakkina giriyorlar.Kul hakkindan cok soz ediyorlar ama....neyse...Hersey islerine geldigi gibi valla..Bu konularda cok bilgim yok yardimci olamayacagim ama eger istemiyorsa kimsenin hakkina girmesin.Madem torpili var baska bir is ayarlasinlar..Olmuyor mu:KK51:
biz asla hiçbir işte torpil istemiyoruz kendi hakkımızla olsun istiyoruz

Torpil nasil bir kutsal seydir yahu,ailen istese olacak yani senin ne istediginin onemi yok.

+1
İstemiyorum diyemeyen biri nasıl çatışabilir, teröristlerle burun buruna geldiğinde ne yapar....bu karakterde birine zaten can emanet edilmez.

Yahu istemiyorum desin zorla mı
Bu arkadaş kaç yaşında
Kendi kararlarını veremiyor mu?

Şimdi 4 yaşındaki bebeler gidecekleri kreşi kendileri seçiyor.nasıl söz hakkı olmaz

Sen de boşuna uğraşma bence.insan biraz dik durmalı
bu arkadaş yıllardır ortada ben polis olacağım diye gezdiği için aile kendini imkanları hep ona görezorlamış şimdi birden istemiyorum diyince ters tepiyor

+1
İstemiyorum diyemeyen biri nasıl çatışabilir, teröristlerle burun buruna geldiğinde ne yapar....bu karakterde birine zaten can emanet edilmez.
Silahi verecek dusmana,al haci sen de bana bir kere sk odesek dicek :)
Tovbe yarabbim
Bunun da torpili varmis ya diyecek soz bulamadim

Ciddimisin? aciklamalari neymis?

Çok ciddiyim. O sıra hastaydı (soğuk algınlığı) ve o yüzden antibiyotik kullanıyordu. O da diş etlerine kızarıklık etkisi yaratırmış öyle. Senin diş etlerin kızarık görüntüyü bozarsın minvalinde bir rapor yazıp elemişlerdi.
Torpilin yok demenin bir diğer yolu işte.

doktora söylerse çözüm olur mu sizce

Olmasi gerektigi gibi....
" Vebal nedir bilir misiniz?haketmeyene makam mevki vermektir"Bence cok dogru bir sòz.
ya tabi ki öyle insanalr bi mülakat bi sınav kazanamadı diye çekip kendini vuruyor ya da son umudu bu oluyor onların öününe geçmek ok büyük haksızlık

Zorla olacaksa gitmesin tabi mesleğe benim eşimde özel harekatçı nelerden fedakarlık yapıyoruz biz bizi kimse anlayamaz diyorum sadece zorla olacak meslek deyil şaka gibi geliyor size sanırım hem madem istemiyor bir türlü bahane bulunur bu kadar zor deyil

Back