Özellikle özel harekatçı eşi olanlar

yani özel harekat çok da torpil istenecek bir yer değil ki.
benim eşim polis memuru. diyor ki özel harekat demek, gönül işi demek diyor. ailenden, eşinden, çocuğundan, hatta kendinden bile vermek yani.
herkesin harcıda değil. eşime de dedim sen özel harekatçı olsan evlenmezdim diye. o da ben de evlenmezdim diyor
son olarak kocaman adam işini gücünü eline almış ailesinden mi onay bekliyor pes!

Anladigim kadariyla oglan issiz gucsuz bi tip ailesi de meslegi olsun diye ugrasiyo. Dolandiriciligi biraksin da ekmegini eline alsin
oğlanın gayet güzel bir işi var emin olabilirsiniz bu konuda ailesi sadece yıllardır bu çocuk polis olcam diye gezdiği için bizi yıllarca uğraştırdın şimdi vazgeçmek yok vazgeçersen bizi bizim emeklerimizi sil diyorlar

eşinize danışabilir misiniz nasıl elenebiliriz

Sevgilim özel harekatcı,ama polis okulundan sonra başvurup girenlerden.
O aşamaları bilmediğim için bi fikrim yok ama sağlık kontrolunde ya da mülakatta bunu açıkca belirtebilir, o iş yürek işi gerçekten kendi rızasıyla gönlüyle gitmeyeni zaten almazlar muhtemelen.

Yalnız merak ettim bir özel harekatcının torpili nasıl ne yönde oluyor ki ?

Sadece para için yapılacak bir meslek değil ki. Gönül işidir. Şırnak Mardin,Diyarbakır,Hakkari,Bingöl vs.. Özel harekatçı demek buralar demek. İstemeden olacak is değil.
Ailesi siliyosa silsin. Eli ekmek tutuyor nasılsa kime minnet edecek. Bi zaman sonra soğur icleri onların da.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…