- 9 Ocak 2012
- 14.998
- 28.874
- 798
- Konu Sahibi Bilemedimneolsunki
-
nasıl aldılar ?Aynısını 30 yıl önce ben yaptım. Hemde mülakatta cıvıttım resmen. Güldüler ve işe aldılar.
oğlanın gayet güzel bir işi var emin olabilirsiniz bu konuda ailesi sadece yıllardır bu çocuk polis olcam diye gezdiği için bizi yıllarca uğraştırdın şimdi vazgeçmek yok vazgeçersen bizi bizim emeklerimizi sil diyorlarAnladigim kadariyla oglan issiz gucsuz bi tip ailesi de meslegi olsun diye ugrasiyo. Dolandiriciligi biraksin da ekmegini eline alsin
keşke bizim şansımızsana geçseTorpilin bana bi el atsin bosa gitmesin
eşinize danışabilir misiniz nasıl elenebilirizyani özel harekat çok da torpil istenecek bir yer değil ki.
benim eşim polis memuru. diyor ki özel harekat demek, gönül işi demek diyor. ailenden, eşinden, çocuğundan, hatta kendinden bile vermek yani.
herkesin harcıda değil. eşime de dedim sen özel harekatçı olsan evlenmezdim diye. o da ben de evlenmezdim diyor
son olarak kocaman adam işini gücünü eline almış ailesinden mi onay bekliyor pes!
eşinize danışabilir misiniz nasıl elenebiliriz
Askerlik sıkı denetimden geçiyor.
Abim hava harp okulundan diş etleri kızarık diye elenmişti
30 senedir bende bunun cevabını arıyorum. Hala o işte çalışıyorum.nasıl aldılar ?
NE İŞİ BU30 senedir bende bunun cevabını arıyorum. Hala o işte çalışıyorum.
Herhalde bana gıcıklık olsun diye aldılar.
zaten mülakata girmeyecek büyük ihtimal orası geçecekmülakata gitmesin en iyisi. ama ben yine de sorarım tabi.
Memurluk. Sizin olayla alakası yok. Ben mülakata gitmesin diyen arkadaşa cevap olarak yazdım.NE İŞİ BU
he anladım canım ama baya ilginçmiş millet alınmak için uğraşır giremez biz istemeyiz zorla alırlar :)Memurluk. Sizin olayla alakası yok. Ben mülakata gitmesin diyen arkadaşa cevap olarak yazdım.
istemiyor kendi iş yerini açmak istiyor şimdiki işini de bırakıpNeden istemiyo anlamadim.sorulara cevap vermesin.bi insanin icinden gelmiyosa yapilmaz bu meslek hic kolay degil cok zor.
Insan sevmedigi meslegi yapamaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?