- 19 Nisan 2015
- 1.375
- 1.001
- 43
- 32
- Konu Sahibi Bilemedimneolsunki
-
teşekkür ederim gerçekten üstüme alınmıyorum çünkü bende karşıyım diyorum ya bş sınavı geçemedi diye intihar edenler var son umudu bu iş olanlar var ben onların önüne kimse gesin istemiyorum bana kalmasın vebaliKesinlikle cozum olur
Bu arada yaptigim yorumlari sakin uzerinize alinmayin ben torpil isine cok sinir oldum ,asla sizinle alakali degil ,siz gayet de begendigim bir uyesiniz
burada anlatamadığım şeyler var gerçekten zor işe olmuyor ikna olmuyor aile eşinize sorar mısınız ne yaparsak eleniriz ve öyle bir elenmemiz gerekiyor ki kimse bir şey yapamasın ağzıı açıp laf edemesinZorla olacaksa gitmesin tabi mesleğe benim eşimde özel harekatçı nelerden fedakarlık yapıyoruz biz bizi kimse anlayamaz diyorum sadece zorla olacak meslek deyil şaka gibi geliyor size sanırım hem madem istemiyor bir türlü bahane bulunur bu kadar zor deyil
nasıl ani ne soruşturması açılacak ki kişi kendi istemiyor sonuçtaBen doktor olsam kabul etmem. soruşturma açılırsa hakkımda ne yapacağım? derim. ama tabi kişiden kişiye değişir
Olur sorarımburada anlatamadığım şeyler var gerçekten zor işe olmuyor ikna olmuyor aile eşinize sorar mısınız ne yaparsak eleniriz ve öyle bir elenmemiz gerekiyor ki kimse bir şey yapamasın ağzıı açıp laf edemesin
uydurur mu işe arkadaşın biri yukarıda olmaz demişyani ben olsam yapmam demişDoktora açıkça söylesin, doktor da uygun bir şey uydurur. :)
bir de şey rica ediyorum arkadaşların dediği gibi doktora söyleesek kabul edip geçerli bahane sunar mı * en kısa yoldan nasıl elenirizOlur sorarım
nasıl ani ne soruşturması açılacak ki kişi kendi istemiyor sonuçta
Bence de, torpili o kadar saglamsa doktorun başını yakabilir. Almak istemediklerini de zamanında gözünün üstünde kasin var diye eliyorlardi çünkü o sağlık muayenelerinde.Yani sonuçta torpilli oldugu bilgisi doktora verilir. torpil yap diyen kişi niye çürük rapor verdin çocuga diye doktora yüklenebilirler.
yok orada torpil olmayacak o yüzden oradan elenme çabamız var zatenYani sonuçta torpilli oldugu bilgisi doktora verilir. torpil yap diyen kişi niye çürük rapor verdin çocuga diye doktora yüklenebilirler.
lk başta belge toplarken genel bi sağlık raporu istemiyorlar mı *Özel Harekatın içinde mi burda herkes onu merak ettim çünkü gülünecek yorumlar yazılıyor da işin içinde deyilsiniz yorum yazıyorsunuz zaten arkadaş Başlıkta belirtmiş özel harekâtçı eşleri diye bilenlere soruyor saglık diyorsunuz saglık en son iş önce bazı şeyler den elenmesi gerek sağlığa geçmesin arkadaşın kafasını bulandırmayın
Önce saglık raporu yok canım önce mülakat var bildiğimiz sözlü konuşma gibi kollara falan bakılıyor Dövme jilet vs yani konuşma Şekli sorular soruyorlar Diksiyon vb .... Saglık bu aşamayı geçerse okulda alınıyor canım saglık en son işlk başta belge toplarken genel bi sağlık raporu istemiyorlar mı *
Bence ailesine dahi istemiyorum diye açıklama yapamayan adam polis olmasın zaten vatan kime emanet...
işte o aşamada elenmesi gerekiyor yani ilk girişte direk kapalı kapı nasıl yapabilirizÖnce saglık raporu yok canım önce mülakat var bildiğimiz sözlü konuşma gibi kollara falan bakılıyor Dövme jilet vs yani konuşma Şekli sorular soruyorlar Diksiyon vb .... Saglık bu aşamayı geçerse okulda alınıyor canım saglık en son iş
Torpili yapan kişiyi ikna etmediğiniz sürece her aşamayı sorunlu bile yapsa geçecektir bir başkomiser kızı olarak çok istedim polis olmayı 1 cmle geçemedim boydan ve babam kılını kıpırdatmadı hakkın olanı yaşarsın dedi muhasebeci oldum iyiki de olmuşum bu ayrı bir mevzu ama aynı dönem dövmesi olan kız arkadaşım o torpil kıyağıyla polis oldu demem o ki işi bitireni ikna etmeniz lazım cnm..biz asla hiçbir işte torpil istemiyoruz kendi hakkımızla olsun istiyoruz
Torpil nasil bir kutsal seydir yahu,ailen istese olacak yani senin ne istediginin onemi yok.
Bu arada mulakata bile gitmeyebilirmis he,mulakata girenler esek basi cunku
Nefret ediyorum bu sistemden
Doktor muayenesinde soylesin istemiyorum zorla yolladilar diye
Doktor da 0-3 yas araliginda bu zaten, ozel harekat marekat olmaz bundan der
Torpil :)Arkadaşlar size bir şey sormak istiyorum yardımcı olursanız sevinirim.
Bir arkadaşım var ailesi polis özel harekata başvurmazsan bizi sil e kadar getirdi muhabbeti ama bu aradaşım girmek istemiyor şu an başvuru yapıldı ve çok çok sağlam bir yerden de torpil var öyle az buz bir şeyde değil bu çocuk nasıl elenir arkadaşlar bizim fikrimiz dövme yaptıralım sağlıktan elensin yönünde ama olur mu ya da başka eleneceği neler var bi el atar mısınız. Boy kilo her şey uyuyor bu arada herhangi bir sağlık sorunu da yok ama daha önce sanırım subaylık mı astsubaylık mı bilmiyorum öyle bir meslek için ön sağlık ta kulaklardan elendi (kulaklar hafif kepçe) kamuflaj olmazmış öyle denildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?