Özellikle Evli bayanlar yazabilir mi❤

22 yaşında insan bunları mı düşünür ya. Allahım çok şükür önceliklerim farklı olduğu için ve bana en hayırlı zamanda doğru zamanda güzellikleri yaşattığın için.
Öncelikle ilk gece ilişkisindeki korkuyu herkes az da olsa yaşamıştır normal. Sürekli onu düşünüp kafanı meşgul etme. Öyle çok korkulacak bişe değil. Tabi stres yapmazsan. Ana, karşındaki sevdiğin insana hazza odaklanacaksın. Acı bir iki sn.sürüyor o da çok acı vermiyor.
Her şeyin bir zamanı var canım. Daha yaşın çok genç. Konuşmalarından hem evliliğin hem de anneliğin aynı anda yaşanmasından kaynaklı zorluklarla başedeceğini düşünmüyorum. Ki etrafımda o kadar örnek var ki erkenden hamile kalıp hayatımdan hiçbişe anlamadım diyen. Evliliğin en güzel ayları olan ilk ayları hele ilk yılları kabuslarla geçen. Mide bulantıları yüzünden cinsellik yaşayamadığı için kocasıyla boşanma aşamasına gelen... daha o kadar şey örnek var ki. 1 yıl çok çok isteniyorsa bebek, en azından 6 ay düşünme diye tavsiye verebilirim sana. Hem evliliğin oturması için hem de yukarda yazdığım gözlemlediğim sıkıntılar olmasın diye. Son bir şey ilk mesajda evli ablalarım tavsiyelerinizi yazın yazmışsın yazan ablalarına da nasıl kızmışsın. Bence biraz olgunlaştıktan sonra bebek sahibi olmayı düşün. Yazık o yavrucaklara çünkü. Cidden...

Canım bana da kalırsa bence hemen çocuk düşünme bu yaşlar bir daha gelmez eşinle bol bol vakit geçir çocuk olduktan sonra ilişki sıklığınızdan tutun da birbirinize ayırdığınız vakit bile olmuyor ve hemen hemen hepimizin evliliğinde cinsellik olmadan huzur olmuyor hamileliğinde de ilişkiye kısıtlı gireceksin bunu iyi düşün benden sana tavsiye ilk geceye gelecek olursak da zevk almaya bak ve ön sevişmeyi uzun tutun hemen oldu bittiye getirmeyin. Bende biraz tedirgindim ama eğer bu konuları konuşabileceğin yaşıt biri varsa biraz konuş ben yengemle ve eşimin ablasıyla konuşmuştum biraz rahatladım ama eşine de büyük görev düşüyo ona da hatırlat bunu

Bu psiikolojide olan birinin değil çocuk yapmasını evlenmesini bile istemiyorum. Net.

ilişkiden korkuyosun ama çocuk istiyosun çok enteresan peki nasıl doğum yapacaksın ilerde hele ki kadınların korkulu rüyası çatalı gördüğünde seni hiç düşünemiyorum

21 yaşımda evlendim bende ve ilk geceden ciddi anlamda korktum birleşmem oldu ama korkum devam ediyordu hemen araya regli dönemim girdi ve ben vajinismus oldum kendi kendime hep korkuyu acıyı düşündüm ve ilişkiye giremedik şimdi yendim tabi ama Tavsiyem Asla korku vs düşünme birleşmenin çok zevkli olduğunu beynine kodla seni o lanet korkunun esir almasına ve beyninin vücudunu kilitlemesine asla müsade etme ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…