- 26 Ocak 2020
- 2.278
- 2.868
- 83
- 32
- Konu Sahibi bilginhome35
22 yaşında insan bunları mı düşünür ya. Allahım çok şükür önceliklerim farklı olduğu için ve bana en hayırlı zamanda doğru zamanda güzellikleri yaşattığın için.Öncelikle herkese günaydinlar. Ocak ayinda evlendim. Eşimin mesleginden dolayi erken nikah yaptik. Temmuzde düğünümüz var. Aramizda henuz bi birlktelik olmadi. Dugun bittikten sonra olacak. Ben ilk geceden cok korkuyorum her genc kiz gibi. Bu korkuyu nasil yenebilirim. Biliyorum ilk sefer aci oluyo her kadin ilkten sonra alisiyo aci olmiyo, ama ben hem cok istiyorum hemde cok heyecanlaniyorm. Eşimin bana yaklasmasindan öpmesinden dokunmasnda asla cekinmiyorum, ve utangac biride asla degilim. Aksine ben esimden daha cok istiyorm diyebilirim. ama o anı yani birlesmeyi yapamamaktan korkuyorm. Bide ben hemen hamile kalmak istiyorum esiminde benimde yasi 22. Bebek sahibi olmayi cok istiyoruz. Ilk geceden hemen hamile kalabilir miyim. Cok sukur bi saglik sorunumda yok. Evli ablalarim yorum yaparsa cok sevinirim kardesinize destek olup icimi rahatlatirsaniz sevinirim❤ sevgiler herkesee![]()

Öncelikle ilk gece ilişkisindeki korkuyu herkes az da olsa yaşamıştır normal. Sürekli onu düşünüp kafanı meşgul etme. Öyle çok korkulacak bişe değil. Tabi stres yapmazsan. Ana, karşındaki sevdiğin insana hazza odaklanacaksın. Acı bir iki sn.sürüyor o da çok acı vermiyor.
Her şeyin bir zamanı var canım. Daha yaşın çok genç. Konuşmalarından hem evliliğin hem de anneliğin aynı anda yaşanmasından kaynaklı zorluklarla başedeceğini düşünmüyorum. Ki etrafımda o kadar örnek var ki erkenden hamile kalıp hayatımdan hiçbişe anlamadım diyen. Evliliğin en güzel ayları olan ilk ayları hele ilk yılları kabuslarla geçen. Mide bulantıları yüzünden cinsellik yaşayamadığı için kocasıyla boşanma aşamasına gelen... daha o kadar şey örnek var ki. 1 yıl çok çok isteniyorsa bebek, en azından 6 ay düşünme diye tavsiye verebilirim sana. Hem evliliğin oturması için hem de yukarda yazdığım gözlemlediğim sıkıntılar olmasın diye. Son bir şey ilk mesajda evli ablalarım tavsiyelerinizi yazın yazmışsın yazan ablalarına da nasıl kızmışsın. Bence biraz olgunlaştıktan sonra bebek sahibi olmayı düşün. Yazık o yavrucaklara çünkü. Cidden...