- 12 Temmuz 2006
- 55.396
- 212.128
- 52
Elbette izlesin, ben hiç izlemem ama hep dile getirdiğim gibi annem çok izler, yalnız yaşayan anneme izleme deme hakkım yoksa hiç kimseye izleme deme hakkım yoktur, hani şu çok bilindik söz var ya, hepimiz belgeselciyiz:))) o programlar nasıl raiting yapıyor öyleyseMune abla kendini son derece gelistirmis oldukca kulturlu bir ev hanimisin bence.
Konular da senin ylrumlarini ozellikle dikkate alirim burada yonetici oldugun icin degil gelrcekten mantikli dusundugun icin.
Konu sahibi de aynen ev haninlarini pembe dizi izliyor kitap okumuyir genelemesin den dolayi elestirildi tabiki herkes okusun dizisini de izlesin egleniyorsa izdivaci da izlesin
Kitap okunsun, ben okumuyorum, çabuk sıkılan bir yanım var belki de ondadır fakat kızımı tam bir kitap kurdu yaptım, böyle okumayan bir anne için başarı bence, mütevazilik yapamayacağım:)))
Kendimi geliştirdim doğrudur sitenin çok büyük katkısı olduğu da bir gerçektir, bu sitede eğitim kültür seviyesi ne olursa olsun tüm üyelerin yorumlarını okuyup herkesten birşeyler öğrendim, hala bilgisiz olduğum çok konu var zira öğrenmek sınırsız, insan yaşadığı sürece öğreniyor, artık biliyorum diyemiyorsunuz.
Okumalıyız ama biriniz yazmıştı kullanıcı adını unuttum özür dilerim kendisinden, kitap okumuyorsak herhangi birşey okuyalım, buradaki konuları okumak bile düşüncelerimizi geliştirmeye faydası oluyor.