özellikle avukatlar ve ik'cılar bakabilir mi?

3 yıl şartını ,eğitim verip ,eleman yetiştirdikleri için koyuyorlar şirketler..
kuzenim bankaya tazminat ödeyip işten ayrıldı.işe girdikten sonra şartları çok ağır geldi ve kpss yi kazandı bu arada..banka kredisi çekip tazminat ödedi ve işten ayrıldı..
ancak sözleşmeyi mutlaka bir avukata götürüp inceletin.en doğrusu da budur..
şehir değişikliği durumu kabul edilebilri sanırım aynı kurum içinde olduktan sonra..ancak gideceğiniz şehirde açık kadro olmayabilir veya aynı pozisyonda değil daha düşük bir yerde açık varsa,mecburen orada başlayabilrsiniz..ü
sözleşmedeki şartlar önemli,bu yüzden avukatla görüşmek gerekli..
bazı şirketler her kapıyı kapatıyor..sonradan dava etseniz de tazminatı ödeyip,davanın sonuçlanmasını uzun yıllar bekeleyebilyorsunuz.

avukat bulup sormam zor. direk şirkete sorsam olmaz mı

bankadan mı bahsediyoruz bu arada??
size gösterilen sözleşme iş akti midir yani,imzalamanız gerekecek olan?
eğer ayrıntılar belirtilmemişse imzalamanız uygun değil bence..

banka değil başka özel bir kurum.
şu an için işe alınıp alınmadıgım belli değil sadece kısa bısey okudum o kadar eger olumlu olursa dıye ogrenmeye calısıyorum.

banka değil başka özel bir kurum.
şu an için işe alınıp alınmadıgım belli değil sadece kısa bısey okudum o kadar eger olumlu olursa dıye ogrenmeye calısıyorum.
anladım ..kurum size şartlrarından bahsetti sadece görüşmede..
bu durumda olumlu olursa eğer,sözleşmeyi imzalamadan önce bir kopyasını isteyin ve inceleyip ona göre imza atacağınızı belirtin..acele bir imza atmayın sakın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…