özellikle aşk acısı cekıyorum dıyenler okusun...

sormanehald

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Temmuz 2013
435
19
Merhaba kızlar :) içimi dökmek istedim yasadıgım şeyleri sizlere anlatmak 2 yıl once 11. sınıfdayken bı arkadasım vardı cok yakın bı arkadasım o bızım evde kalır ben onlarda yediğimiz çdiğimiz ayrı gitmezdi bir gün bunun kuzeni beni gordu ve ayrlasana güzel kızmıs falan filan gibi laflar... benimde şimdiye kadar dogru düzgün çıkdıgım olmadı su lıse bıtsın unv bırıyle çıkarım dıye dusunuyorum ozamnlar ben 11. sınıfdayım o cocuk 12. sınıfda arkadasımda en yakın arkadasım bu konuda hasas olmamı bılmesıne ragmen ayarlıyım bak ıyı cocuk bak ısde tam kafa dengın tabi diğer kızlarda ayarlasın ısde ıyı cocuk baskıya dayanamadım tamam arkadasca konusalım dedım basladık arkadasca konusmaya dedikleri gibii çoook ıyı cocuk akıllı zeki komik tam kafadengım ... ama ben 11 sınıf o da son sınıf ve o sureklı dersane okul sınav derken bana hıc msj atmıyordu boyle bı gun sınırlendm 3 ay olmus hıc bulusmamsısz gormemısım cocugu dedim istemiyorum bidaha msj atma bana gerceken bıdaha msj atmadı cok bozuldum :KK70: bekliyorum atar dersanedır gelınce atar gormemısdır atar yok atmadı 1 hafta ldu 2 hafta 1 ay ıkı ay atmadı... facemde eklı sureklı bakıyorum sanırım yavas yavas sevmeye baslıyorum aklımda sureklı am ahiç konusmadık .. neyse yaz tatılı gırdı o ıstedıgı bolumu baska sehırde kazandı bende 12 sınıfım tam takır hazırlanıyorum aklımda hiç bişey olmamalı .. yine boyle bı gun yazın tak msj geldi özür dilerim hatalıdım ama anla beni aileme karsı sorumlulklarım vardı seviyorum senı falanda filan istemıyorum dıyorum anlmaıyo her gün msj olacak la sevıyoz daha napalım :) lütfen bi kere konusalm goruselm yok bendeki inat neyse bı ayndan arkadasım arıyor bak gercekten kımse yok senı sevıyo bı konus bendeki inat yok dıyorum neyse bır gun arkadasmla bulusduk tabı arkadasm hep bundan bahsedıyor orda arkadsm bıseye bakmam ıcın bana face sıfresını verdı eve gıttım bı yandanda o aklımda acba ne olur cıksmmı kı gıbısınden bunları dusunurken arkadasımın facesıne bı gırdım konusmalar o ban aayarladıgı kuzenıne baska bı kızı daha ayarlamaya calısyor hatta kızlar dıyelım beynımden vurulmusa dondum o bu kzıla bulsumus felan hepsını facede anlatmıs hemen kapatım okuyamadm daha fazla hıc bı sey yokmus gıbı devam ettım okullar acıldı arkadaslarla gezıye gıtcez o da onun kazandıgı sehır neyse gıttık arkadasımın telefonu caldı ( bu arada o en yakın arkadasımla facelerımızı dondurduk ) neyse telefon caldı onun sesı gelıyomusunuz bulusalım vs . cıkdıgı bı kız varmıs kızı sevmıyormus aklında ben varmısım be uyumus gıbı yapıyorum ama uyumuyorum seslerde bana gelıyor neyse geldık arkadasm anlatıyo bana bak senı sevıyor gıbısınden dedım baska kız varmı yok yok senden baskası dedı bana neyse gezı bıtı bız bulusmadık eve geldım msj ne olur konuslm konusduk felan cok özlediğimi anladım dayanmdm salklık bende herseyı duzeltırım gıbısınden basladm konusmaya ama okadar guzlkı hersey ... sesi kıskanması herseyı benı sevdıgını soylemesı hersey hala aklımda... ama dersane su bu derken bu sefer bahane buldu hep ders pek benle ılgılenmıyosun sen calış surda sınava bı kac ay kaldı ben beklerm senı ne dıyecegımı bılemdm tamam dedım sonra arkadasla facemızı acdık tabı sıfresı hala bende var bu unuttu bende oldugunu konusmaları okuyorum sankı o sevdıgım cocuk degıl oburu en yakın kac senelık arkadasm hıc dedgıl ona bır suru kız ayarlıyo oncesındede ayrlamıs hattı hesabı yok tmm eyvallah ama bız yuz yuze gelınce bana o senı sevıyo kımse yok hayatında en sonunda bı arkadasa anlatım fake hesaptan ekledık konusduk baya bıldıgın hemen kıza numarasını yazdı faceden asılmalar felan dedım tmm bıttı gozumde okuldan diğer kızlara anlatım hepsi arkandayz boyle bişey olmaz gıt dok içini dedi gttim bagırdım cagırdım kavga etik herkesn ıcınde okulda o agladı ben agladım ama ertesı gun o unutu herkes unutu be unutamadm bıldıgın hiç bişey yok gıbı davrandı o herkes dıger arkadaslarımda cok yanlızdım bunları yasayacak hıc bısey haketmemısdım sınava ahzırlanmıyodum sureklı aglıyodum annem babam herkes sınav stresı sanıyodu zayıfdım ıyıce zayıfladım (((su anda 41 kıloyum ıyı halım ))) herkes kasma kendını bu altarafı bı sınav dıyodu ama anlatamıyodum kımseye kendımı salak gıbı hısedıyodum o konusmaları aklıma gelıyodu 5 degıl 10 20 tane kız ayarlamıs en yakın arkadasm sevdıgım cocuga hemde bana gelip senı sevıyoderken yıne boyle bırgun tmm bıttı hersey dedım sınava gırdım cıkdım ygs ye cokda kotu gecmedı tmm artık lys de toparlarm kendımı ıyı bıseyler olur derken o gun ygs gunu evde odamdan cıkıp salon agıtıgımde herkesın agladıgını gordum ne oldu sorusun ahıc kımseden tık yok aklıma gelen tum ıhtımallerı saydım babnem kanserdi babanme bakıyorum babanne doktormu bişey dedi hayır annneme bakıyorum sana mı bısey oldu hayır kardesm sehır dısındaydı onamı bısey oldu yok herkesı saydımdedem nenem halam aklınaıza geleck herkesı kımse bişey demiyor tek aglamayan babamdı babma bısey oldu aklımın ucundan bıle gecmezdi çünki onu ne hasta ne aglarken gormusdum sımdıye kadar . babmaa baktım ısde ozman gozlerı doldu gulerek cok sakladım sanırım artık zamanı geldi dedi beynimde küçük bi kitle varmısda uzulme buyutulcek bısey degıl.. beynımden vurulmusa dondum babmın beynınde tümör varmış biz 4 kaedsız ve en buyuklerı benm diğerleri küçükler ve biz uzulmeyelım etkılenmeyelım dıye 1 sene boyunca bızden saklamıs ah babcım ne buyuk bır seyı ıcınde tutmussun sen sadece en yakın arkadasına anlatmıs oda dayanmamıs gelmış bizimkilere anlatmıs bırsey olacak dıye korkuyorum dıye ondan sonra unutum tüm yasdaıklarımı herseyı sadece babm onemlıydı benm ıcın annem hastanede ben evde kardeslerime bakıyodum zaten sınav ders hıc bısey umrumda degıldı baya zorlu bı surecdı gectı bıttı atlattık sımdı babam cok ıyı amelıyat olalıyaklısk 3 veya 4 ay oldu allaha sukur cok ıyı bu benı olgunlasırdı byuttu bazı seylerın degerını aılemın degerını sımdı bu zorlu surecde daha ıyıanladım buna ragmen cok kotu bı puan almadım belki merak edenler olur ama ılk tercıhlerım yanlış yaptık olmadı ek tercıhlerın sonuclarını beklıyorum olacak ıns benımdemek ıstedıgım su kimse için üzülmeye degmez hayatta daha onemli şeyler var yasmıs gormus olan bırı olarak soyluyorum belk yasım hepınızden kucuk ama ... cogumuzun ask sanıdıgı sadece bı hırsdan alışılmışlıkdan ıbaret benim bi sozum vardır herzaman soyledıgım unutursun unuturum unutulursun elbet unutursuuz arkadaslar hiç bişey için aglamaya hayatınızı zından etmeye degmez cunkı hersey zamnla unutuluyor.

Canım, zor bir süreç geçirmişsin ama şimdi senin için herşeyin iyi olduğuna sevindim. Allah babana şifa versin, uzun ömür sağlık versin. Umarım ek tercihlerde gönlündeki yeri tutturabilmişsindir. Hiçbir şey için üzülmeye değmez, dediğin gibi aşkta neymiş. Alışkanlık herşey.

X