- 14 Ağustos 2021
- 484
- 241
- 53
- 26
- Konu Sahibi Waweylaaaa
-
E nabizda kaydimiz bile yok sordugumda ozel test oldugu icin kayida gecmez gjbi bisey dediler ayrica laboratuara gitmeden nasil sonuc verdiniz dedim benim oda.da makinam var kendim kontrol ediyorum ben baktim gibi biseyler zirvaladi kesinlikle inanmadik testi yenilicez mecburCnm benim eşim testi verdikten sonra 1 saat içinde telefonla ulaşıp söylüyorlardı bize sonucu ayrı yeten hastanenin sitesinden verilen şifre ile de sonucunuzu görebiliyorduk biz. Raporunu da whatsapp dan da atıyorlardı ayrıca. Spermi labaeatuara gönderiyorlar belki yanlış anlamışsınızdır. Sistemden sonucunuza bakmıştır belkiGüvenemefiyseniz baştan değiştirin doktorunuzu zira güven çok önemli bu süreçte
Yeni gordum mesaji kusura bakmayinCnm benim eşim testi verdikten sonra 1 saat içinde telefonla ulaşıp söylüyorlardı bize sonucu ayrı yeten hastanenin sitesinden verilen şifre ile de sonucunuzu görebiliyorduk biz. Raporunu da whatsapp dan da atıyorlardı ayrıca. Spermi labaeatuara gönderiyorlar belki yanlış anlamışsınızdır. Sistemden sonucunuza bakmıştır belkiGüvenemefiyseniz baştan değiştirin doktorunuzu zira güven çok önemli bu süreçte
Sanmam hic inanmadim doktorum diye oturan o adamaBelki başka birşey den şüphelenmiştir o yüzden doppler istemiş olabilir
Bizimde e nabızda düşmüyor. Özelde yapılan testler düşmez zaten ben mi yanlış biliyorum acaba devlet hastanesinde yapılanlar düşüyor oraya sadece. Siz güvendiğiniz bir doktora gidin bence başta böyle güvensizlik durumları hoş olmamış hep aklınızda soru işareti kalacaktırE nabizda kaydimiz bile yok sordugumda ozel test oldugu icin kayida gecmez gjbi bisey dediler ayrica laboratuara gitmeden nasil sonuc verdiniz dedim benim oda.da makinam var kendim kontrol ediyorum ben baktim gibi biseyler zirvaladi kesinlikle inanmadik testi yenilicez mecbur
Evet kaldi malesef devlet hastanesinde tekrar baktircaz nasip artik surec hizlansin diye yaptirmistik gec olsun guc olmasinBizimde e nabızda düşmüyor. Özelde yapılan testler düşmez zaten ben mi yanlış biliyorum acaba devlet hastanesinde yapılanlar düşüyor oraya sadece. Siz güvendiğiniz bir doktora gidin bence başta böyle güvensizlik durumları hoş olmamış hep aklınızda soru işareti kalacaktır
Evet oyle yapicaz tekrar test vericekTesti özel lab ya da Devlet hastanesinde tekrarlayin icinize sinmediyse, biz Düzen Labda vermistik.
Yok devlette ki olsun ozelde ki olsun elle muayene olmadi ornege bakildi sadece bakildigini sanmiyorum amaelle muayene de ediyorlarmış üroloji doktorları. belki oradan bir sorun görmüş olabilir. muayene olmuş mu eşiniz?
Aynen geç olsun da güç olmasın gerçekten. İnşallah iyi sonuçlar alırsınız :)Evet kaldi malesef devlet hastanesinde tekrar baktircaz nasip artik surec hizlansin diye yaptirmistik gec olsun guc olmasin
Arayip sordugumda ben kendim saydim benim odamda makinasi var diyerek sacma sapan cevaplar verdi sonuc kagidinda hareketlilik bas anomalisi gibi yerler bos zaten olan kiyida kosede duran 3 kurus paramiza olduTest edilmesi için belli bir süre likefaksiyon zamani geçmesi gerekiyor oda hemen olmuyor nasıl bakmış hayret verici.O hastaneye ve dr a birdaha gitmemenizi tavsiye ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?