• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ozelde sperm testi yaptirdik sonuca inanmadik

Waweylaaaa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2021
484
241
53
26
1 yil deneme sonucu gebelik elde edemedim ve artik hastaneye gitmeye karar verdik esimle adetimin 3.gunune denk getirerek hastaneye gittim esiminde sperm testi vermesi gerektigini soylediler bugun icin devlet hastanesinden randevu aldim ama basla bolume gonderip tekrar randevu almamizi soylediler 1 ay sonrasina geldigi icin ozele gitmeye karar verdik sonucun hemen cikicagini soylediler ben para cekip gelene kadar 10 dakima bile surmedi yani esim ornegi verip doktor raporu bile vermisti olumsuz konustu doppler ultrason cekmek istediklerini soylediler inanmadigim icin esime gidelim dedim ilaci bile yazmadilar sorum su uzun oldu kusura bakmayin yalan yanlis verebilirler mi yoklugumda esime sordum laboratuara gonderdiler mi dedim hayir dedi uzman doktor odasina almis ve masa sedye bilgisayar disinda bisey yoktu bu adam nasil yapti biz anlayamadik

Ayrica ornek bi rapor uzerinden bi yere bakmadan soyledi bize uzerine yazdi sanki kafasindan yazar gibi sonra onu hemsiresi duzenledi nerden yazdi nasil yapildi o test inanmalimiyiz

Cnm benim eşim testi verdikten sonra 1 saat içinde telefonla ulaşıp söylüyorlardı bize sonucu ayrı yeten hastanenin sitesinden verilen şifre ile de sonucunuzu görebiliyorduk biz. Raporunu da whatsapp dan da atıyorlardı ayrıca. Spermi labaeatuara gönderiyorlar belki yanlış anlamışsınızdır. Sistemden sonucunuza bakmıştır belki 🤷‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀️Güvenemefiyseniz baştan değiştirin doktorunuzu zira güven çok önemli bu süreçte

Cnm benim eşim testi verdikten sonra 1 saat içinde telefonla ulaşıp söylüyorlardı bize sonucu ayrı yeten hastanenin sitesinden verilen şifre ile de sonucunuzu görebiliyorduk biz. Raporunu da whatsapp dan da atıyorlardı ayrıca. Spermi labaeatuara gönderiyorlar belki yanlış anlamışsınızdır. Sistemden sonucunuza bakmıştır belki 🤷‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀️Güvenemefiyseniz baştan değiştirin doktorunuzu zira güven çok önemli bu süreçte
E nabizda kaydimiz bile yok sordugumda ozel test oldugu icin kayida gecmez gjbi bisey dediler ayrica laboratuara gitmeden nasil sonuc verdiniz dedim benim oda.da makinam var kendim kontrol ediyorum ben baktim gibi biseyler zirvaladi kesinlikle inanmadik testi yenilicez mecbur

Yeni gordum mesaji kusura bakmayin

E nabizda kaydimiz bile yok sordugumda ozel test oldugu icin kayida gecmez gjbi bisey dediler ayrica laboratuara gitmeden nasil sonuc verdiniz dedim benim oda.da makinam var kendim kontrol ediyorum ben baktim gibi biseyler zirvaladi kesinlikle inanmadik testi yenilicez mecbur
Bizimde e nabızda düşmüyor. Özelde yapılan testler düşmez zaten ben mi yanlış biliyorum acaba devlet hastanesinde yapılanlar düşüyor oraya sadece. Siz güvendiğiniz bir doktora gidin bence başta böyle güvensizlik durumları hoş olmamış hep aklınızda soru işareti kalacaktır

Testi özel lab ya da Devlet hastanesinde tekrarlayin icinize sinmediyse, biz Düzen Labda vermistik.

elle muayene de ediyorlarmış üroloji doktorları. belki oradan bir sorun görmüş olabilir. muayene olmuş mu eşiniz?

Bizimde e nabızda düşmüyor. Özelde yapılan testler düşmez zaten ben mi yanlış biliyorum acaba devlet hastanesinde yapılanlar düşüyor oraya sadece. Siz güvendiğiniz bir doktora gidin bence başta böyle güvensizlik durumları hoş olmamış hep aklınızda soru işareti kalacaktır
Evet kaldi malesef devlet hastanesinde tekrar baktircaz nasip artik surec hizlansin diye yaptirmistik gec olsun guc olmasin

Test edilmesi için belli bir süre likefaksiyon zamani geçmesi gerekiyor oda hemen olmuyor nasıl bakmış hayret verici.O hastaneye ve dr a birdaha gitmemenizi tavsiye ederim.

Test edilmesi için belli bir süre likefaksiyon zamani geçmesi gerekiyor oda hemen olmuyor nasıl bakmış hayret verici.O hastaneye ve dr a birdaha gitmemenizi tavsiye ederim.
Arayip sordugumda ben kendim saydim benim odamda makinasi var diyerek sacma sapan cevaplar verdi sonuc kagidinda hareketlilik bas anomalisi gibi yerler bos zaten olan kiyida kosede duran 3 kurus paramiza oldu

Back
X