e gidip yurtla konuşup isteseniz olmaz mı
Yerine başkasını bulması gerekebilir.
Ya da aileniz arayıp konuşursa, yapabilir misiniz bilmiyorum ama "dururumuz çok iyi değil" gibisinden bir konuşma yaparsa verebilirler.
yurda kalmis bisey.vermek istemezse vermiyolar o parayida oduyosun.yurdun vicdanina kalmis bisey.
Bunu söylediğimizde hayır derlerse neye dayanarak ısrar edicez işte. Bi yasa kural vs olsa şak diye yapistiralim adamların suratına :/Benim bildiğim devlet yurdu ve nakil gibi durumlarda veriyolar ama
Ne dediniz de aldınız peki? Nasıl ikna oldular senedi vermeye?Canım ben aldım bütün senetlerimi , çok zor oldu ama aldım , biraz çabalayın hemen olumsuz dediklerinde kabul etmeyin...
Kızınız için en iyisi hayırlısı olsun inşallah.Kızım düzce Üniversitesini kazandı yeni açılan bir bölümdü, yurda yerleştirdik 2ayda peşin vermiştim kalanı aylık senet ,7 gün sonra bölümü beyenmediğini söyleyerek okulu dondurarak Ankara yı kazanmak istediğini söyleyince , yurt ile görüştüm nakiti özellikle vermemek için çok direttiler , biraz laf kalabalığı yaptım , blöf yaptım tüketici hakları falan mahkeme avukat dedimnapıyım yazık günah,sadece kaldığı günlerin parasını aldılar ...
Bi şansınızı deneyin ...
Nasıl tehdit ettiniz peki?bana da vermediler ben tehditle aldim oye kolay kolay senet vermiyorlar
Aynen Belediye Başkanı tanıdık demek zorunda kalmıştım , mahkemeye vericem avukatımla konuşurdunuz dedim , ancak öyle valla kolay mı kazanıyoruz canım , bırakmam paramı:)bana da vermediler ben tehditle aldim oye kolay kolay senet vermiyorlar
İyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim , verdikleri vaadlerin altında hizmet yada kahvaltı vs sunuyorlarsa bunu da belirtin ki işiniz kolaylaşsın...Kızınız için en iyisi hayırlısı olsun inşallah.
Bizde kaldığı aylar hatta iki aylık kapora yansın önemli değil yeterki kalan senetleri versinler istiyoruz. Kyk yurdu okulun içinde ve akşam yemeği var. Kardeşim şu an kaldığı yurtta bardak corbalarla geçiştiriyor akşam yemeklerini
ama altini ciziyorum ogrenci degildim bir zamanlar bir insaat firmasinda calisiyordum teyzemde kaliyordum bi sure sonra teyzemle bazi sorunlar yasayip ozel yurtla anlastim ve bu kiz ogrenci yurduydu on iki aylik senet imzaladim. Sonra eve cikmak istedim vermediler seneti bizim insaat sirketinin sahibi de ensesi kalin belali bi amcaydi cktim yanina durumu anlattim yardimci olmasini rica ettim beraber gittik alttan alttan tehdit ettik seneti aldik geldikNasıl tehdit ettiniz peki?
Öyle tehdit etmeyi de hiç beceremeyiz bakalım :/Aynen Belediye Başkanı tanıdık demek zorunda kalmıştım , mahkemeye vericem avukatımla konuşurdunuz dedim , ancak öyle valla kolay mı kazanıyoruz canım , bırakmam paramı:)
Öyle mi ? Aratayim bi o zaman teşekkürlerSanki öyle bir konu acilmisti bir kac ay önce
Yok böyle olduğunu biliyorduk ama mecburen kaydettirdik oraya. Öyle olsa yapış yakasına ama işte...İyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim , verdikleri vaadlerin altında hizmet yada kahvaltı vs sunuyorlarsa bunu da belirtin ki işiniz kolaylaşsın...
Babam izin alıp gelemiyor ki bizde de öyle tehdit edecek adam yok :/ Ensesi kalın biri bulmak lazım o zamanama altini ciziyorum ogrenci degildim bir zamanlar bir insaat firmasinda calisiyordum teyzemde kaliyordum bi sure sonra teyzemle bazi sorunlar yasayip ozel yurtla anlastim ve bu kiz ogrenci yurduydu on iki aylik senet imzaladim. Sonra eve cikmak istedim vermediler seneti bizim insaat sirketinin sahibi de ensesi kalin belali bi amcaydi cktim yanina durumu anlattim yardimci olmasini rica ettim beraber gittik alttan alttan tehdit ettik seneti aldik geldik