Özel Yurttan Senetleri Alma

Öyle tehdit etmeyi de hiç beceremeyiz bakalım :/

Öyle mi ? Aratayim bi o zaman teşekkürler

Yok böyle olduğunu biliyorduk ama mecburen kaydettirdik oraya. Öyle olsa yapış yakasına ama işte...
Canım vallahi hayat insanlara neler öğretiyor, tek başına okutuyorum çocuklarımı kusura bakmasınlar , vermezler yoksa ...

Ben özel yurtta kalıyorum kavga ederek çıktım zaten aylıktı senetlerim biraz surat murat astı müdür ama çıktım.

Canım vallahi hayat insanlara neler öğretiyor, tek başına okutuyorum çocuklarımı kusura bakmasınlar , vermezler yoksa ...
Aynen öyle. Onlar bi öğrenci çıkınca batmayacaklar ama senetleri vermezlerse biz baticaz bu gidişte.
Ben özel yurtta kalıyorum kavga ederek çıktım zaten aylıktı senetlerim biraz surat murat astı müdür ama çıktım.
Darısı başımıza darısı başımıza inşallah.

İllaki birinin olması gerekmiyor , isim ver nerden bilecekler : )
Ben yalan söylemeyi beceremem ki :KK70: Bakalım bi mafyayla falan anlassak :)

Aynen öyle. Onlar bi öğrenci çıkınca batmayacaklar ama senetleri vermezlerse biz baticaz bu gidişte.

Darısı başımıza darısı başımıza inşallah.

Ben yalan söylemeyi beceremem ki :KK70: Bakalım bi mafyayla falan anlassak :)
Hahahah canım benim bu tatlı yalan...:)

1- Müdürle konuşarak anlasacaksin
2- Sağlık (astım, bronşit) vs. sebebiyle yurtta kalamayacağını ispat edeceksin
3- Okulla ilişiğin kesilecek
4- Yurdun sözleşmede yazan vaatlerden herhangi birini yerine getirmediğini ispat edeceksin
5- Ailenin ikametgahı okulun olduğu yere taşınacak
6- Herhangi bir hataları varsa milli eğitime şikayet edeceğim müfettiş getireceğim deyip tehdit edeceksin.
6- Yemeklerinde sorun olduğunu sağlık bakanlığı onaylı ispat edeceksin
7- Yerine başkasını bulacaksın
8- Yurtta disiplin kurallarına aykırı davranıp kendini attiracaksin ( bu biraz riskli bu sebepten seni kyk' ya da almayabilirler.)

En kolayı müdür ile anlaşmak
Ama bence kyk çıktığı için bunun geçerli bir sebep olması gerekir de mevzuatta bulamadım. Git kyk ya bir danis istersen bunun yasal bir yolu var mıymış, sonuçta ara dönemde kyk çıkan bir tek sen degilsindir.

Senedi paranın tamamını odemek kaydıyla vereceklerini söyleyeçekler
Yurt a ilk girdiğinizde imzalanan sözleşmelerde bununla ilgili madde oluyor
Hatırlıyor musunuz ya da sizde sözleşmenin örneği var mı

Merhaba hanımlar,

Durum şu ki kardeşim şehirdışında özel yurtta kalıyordu. Bugün kyk yurduna sıra geldiğini öğrendik.

Özel dediğim okulun vakıf yurdu ve senetleri nasıl alabiliriz bilmiyorum. Nasıl bi yol izleyebiliriz de senetleri vermelerini sağlayabiliriz acaba?

Perşembeye kadar sözleşme imzalanması gerekiyormuş kyk da yoksa sırası geçiyormuş bu arada.
yurda bagli bir sey. senet var ellerinde ödenmesi gereken. yurt ile karsilikli anlasarak cikarsiniz.
benim depozitom yanmisti mesela.

yurda bagli bir sey. senet var ellerinde ödenmesi gereken. yurt ile karsilikli anlasarak cikarsiniz.
benim depozitom yanmisti mesela.
Depozito yansın sorun değil yeterki kalanları versinler. Bugün dilekçe vereceğiz bakalım ne olacak.

1- Müdürle konuşarak anlasacaksin
2- Sağlık (astım, bronşit) vs. sebebiyle yurtta kalamayacağını ispat edeceksin
3- Okulla ilişiğin kesilecek
4- Yurdun sözleşmede yazan vaatlerden herhangi birini yerine getirmediğini ispat edeceksin
5- Ailenin ikametgahı okulun olduğu yere taşınacak
6- Herhangi bir hataları varsa milli eğitime şikayet edeceğim müfettiş getireceğim deyip tehdit edeceksin.
6- Yemeklerinde sorun olduğunu sağlık bakanlığı onaylı ispat edeceksin
7- Yerine başkasını bulacaksın
8- Yurtta disiplin kurallarına aykırı davranıp kendini attiracaksin ( bu biraz riskli bu sebepten seni kyk' ya da almayabilirler.)

En kolayı müdür ile anlaşmak
Ama bence kyk çıktığı için bunun geçerli bir sebep olması gerekir de mevzuatta bulamadım. Git kyk ya bir danis istersen bunun yasal bir yolu var mıymış, sonuçta ara dönemde kyk çıkan bir tek sen degilsindir.
Dilekçe yazicaz durumu anlatıp insaflilarsa verirler diye düşünüyorum. Henüz gidemedik oraya olmadı biz gidip konusucaz yarından sonra.

X