arkadaslar özel yurtların devlet yurtlarından ne farkı var ne özelliği var bilen varmı ?yardımcı olursanız sevinirim a.s. a.s.
kızlar telefonlarını falan koridorlardaki güyya kililtli dolaplarda şarj ederlerdi...ısıtıcı falan hep sorun yasak iki aramada el koyarlarmış...bizde öyle bi sorun da yoktu...arkadaşın dedği gbi devamlı sıcak su vardı...bizde halı falan sermiştik....ev gibi olmuştu....çooookkk özledim yaaamafoldumbenmafoldumben
ben 1 sene devlet yurdunda kaldım wc ve banyo her odaya 1 tane vardı odamızda prizde vardı 6 kişi kalıyorduk ama odamız hergun siliniyordu hatta yataklarımızın demirlerini bile siliyorlardı 24 saat sıcak su ,odalarda internet vardı zaten yurt kampüste olduğu için kampüsün bağlantısınıda kullanabiliyorduk yurt 6 bloktan oluşuyordu kocaman bir bahcenin içinde spor salonumuz kuaförümüz, kırtasiye, internet cafe , çamaşırhane , tenis kortları vardı ben yurt bakımından çok şanslıydım özel yurtta kalan arkadaşlarımız hergun binbir şikayetle bize dertlenirlerdi
bence iline göre değişiyor devlet yurdu yada özel yurt tercih edilebiliyor mesela sinopta 5 yıldızlı bir tatil köyünü satmışlardı kyk ya deniz kenarında hemde öğrenciler ellerinde havlu şezlonglarda güneşlenenler şok olmuştum oranın yurt olduğunu öğrendiğimde sinopta okuo olsam tatil köyü dururken özel yurtta kalmazdım şahsen
özel yurtta verdiğin paranın hakkını ararsın sözleşmedeki şeyleri yapmak zorundalar. ama devlette aza kanaat getireceksn ve de ucuz ama sağlığın bozulduktan sonra ne işe yarar ucuzluğulmaz: kazandığın şehire göre yurtlar değişio bazı devlet yurtları özel yurtlardan çok daha ii. hepsini gözden geçirmekta yarar var. aman ha ilk sene eve çıkmak gibi bişi düşünmeyin kimin ne olduğu sonradan çıkıo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?