• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

özel yurdu devletten ayıran özellikler neler??

bu sene ben özel yurtta kalıcamm ve eger gercekten bütcen varsa özel yurtta kalmak daha 1,2,3,4 kişilik odalar 24 saat sıcak su,odalarda özel wc,tv,sınırsız 24 saat internet aksam ve sabah kahvaltısı ve bunlara benzer bi cok özellik var bnm devlet yurunda kalan arkadaslarım cok zorluk yasasdılar ki bazılarıı suuuuu olmadıgınıı sölemişlerdii cok acıı bişii amacım devlet yurtlarını kötülemek degil ama özel yurtlar tabikii daha iyi en azından bi saglık sorunun oldugunda kii en önemlisii buu özel yurtta daha iyi ilgileniyolar ve kendileri hastaneye götürüyolar...

giriş çıkış saatleri de fark ediyor.
devlette sanırım 10 da giriliyor ankarada
özelde ise hafta içi 12 haftasonu gece 2

yalnızz özell yurtlardaa yer kalmaya bilirr haberin olsunn bnn ayy basındaa kayda gitmiştimm vee buna ragmen yurt %80 dolmuştuu...

kampüsteki öğrenci evlerinde kalıyorum
24 saat sıcak su, internet, odanın içinde tuvalet banyo buzdolabı var
oda 2 kişilik yerlerde halıfleks, yataklar bazalı, dolaplarımız gayet geniş, binada asansör var, her katta mutfak var, mutfakta dolaplarımız var.

seninki devlet yurdumuydu yoksa özelemi giriyor??

arkadaslar özel yurtların devlet yurtlarından ne farkı var ne özelliği var bilen varmı ?yardımcı olursanız sevinirim a.s. a.s.

arkadasim sen hangi sehirde okuyacaksin ona gore de yurt sececeksin.Ben istanbulda okudum 3 devlet yurdunda kaldim birbirinden cok farki vardi.en son kaldigim yurtta 24 saat sicak su vardi.ama wc banyo her katinda vardi yani her odada yoktu.odada prizler var.Oncekilerde banyo bodrumda,wc de sicak su yoktu ve sadece sabah aksam belli saatler arasinda sicak su vardi.Imkanin varsa ozel daha iyiydir.

ama duguduma gore yeni acilan yurtlarda sartlar daha iyidir.

Kızlar özel yurt düşünüyorsanız,öncelikle üniversitenizin bünyesine bağlı yurtlar var mı yok mu onlara bakın bence...

adı üstünde özel yurt imkanları lüksü daha fazla tabi parası da ama artık devlet yurtları büyük oranda yenilendi ve özel yurtlardan kat kat güzel oldu benim kaldığım yurtla kuzenimin kaldığı devlet yurdunun arasında dağlar vardı onunki hilton gibiydisırnaşık şey ama arkadaş mühim anlaşınca yurt her türlü çok güzel çok eğlenceli oluyo

rahat olması biraz daha konforlu olması + daha fazla disiplin

hmm:) derslerle ilgili takıldığın bişe olursa yardım edebilirim yani ben edemem belki ama edicek biri var:)

Back