Özel üniversitede indirim oluyor mu?

bu yıl sınava girdim(çalışmadan) hukuk veya psikoloji için. özellerin %50 burslusunu kazanabiliyorum, çalışıyorum aynı zamanda derslere devam etmem çok da mümkün değil.hukuklarda devam zorunluluğu yok efsanesi doğru mudur?
bir de özellerdeki bu %50 burslu bölümlerin parası 20.000 civarı bu para üstünden de indirim yaptırmak mümkün mü? kredi borçları vs derken çok da ödeyebilecek halde değilim, zorlarsam öderim de yani sadece içimde ukde kalmasın diye okuyacağım için biraz havaya saçılmış para olacak. şimdiki mesleğim gayet güzel, vazgeçeceğimi sanmıyorum ama psikoloji ya da hukuk okumayı da çok istiyorum.cidden istiyorum ya :anne:
Özel okul devlete benzemez, yoklama alınır, hocalar zor şartlarda çalışıyorlar, ders iptali söz konusu olmaz, onlar da yoklamaya önem verirler.
Ödeme konusuna gelince resmi indirim hariç indirim olmaz, başarılı olursanız o zaman burs alırsınız %100.
Dersler sıkıdır, disiplin şart yoksa parayı çöpe koy aynı şey.

Hımmm :) 2017 de sınava girmişsin :)) %50 burs kazanmışsın o bursu ygsden barajı geçenlerede verıyorlar cnm :)))))) psikolojiyle ilgilenmeye devam et :) %50 burs ile..

X