Gelinlik Ayakkabısı Özel Siparişle Yaptırdıgım Muhteşem Gelin Ayakkabim..

• Konu Sahibi Konu Sahibi Wildosh
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Gerçekten ayakkabim güzel mi..?

• Çok Güzel

OY: 62 16,9%
  • Güzel

OY: 105 28,6%
  • Sıradan

OY: 200 54,5%

• Ankete Katılan
    367
degisik birsey ama gelinligin altinda görünmeyecek malesef

Ben ayakkabılarımın görünmesi için inanki her fırsatı değerlendidim.Herkes bana ayakkabılarımı nerden aldığımı sorup durdu bende özel yaptırdım diye havamı attım.:lepi::lepi:

hiç beğenmedim.
neden seçeneklerde kötü şıkkı yok.

valla üstüne para verseler gene giymem.
hiç beğenmedim.
kusura bakmayın

Biraz abartılı sankim
Böyle daha sade bir şey olabilirdi..
Tabi zevk senin zevkin,sen beğendiysen gerisi boş :1closedeyes:

zevk tabi ama benim zevkime uymayan bir tarz olmuş,

çok kaba ve şatavatlı bence

narin kuğu gibi bir geline hiç yakışacağını düşünmüyorum,
ama renkler ve zevkler tartışılmazmış

kabahatmiş gibi gösterildiğini düşünmüyorum,senin tarzın böyle sen beğenmişsin,muhteşem diye nitelendirmişsin ve giymişsin...önemli olan bu,mutluluklar dilerim,evliliğin hayırlı olsun
buraya kadar sorun yok,bence sorun olan şu...evet burası bir paylaşım sitesi ve herkesin farklı zevkleri var...sen de ayakkabını oylamaya açmışsın ama beğenmeyen olamaz diye düşündüğünden mi yoksa olmasın diye mi bilmiyorum seçeneklere böyle bir şık koymamışsın...tek olumsuz şık sıradan...ama senin ayakkabıların sıradan değil ki...çok iddialı hatta...
ee haliyle uygun şık olmadığı için biz de fikrimiz yazdık...
dediğin gibi burası paylaşım sitesi,ee oylamaya da açtıysan bu tip yorumlara açık olmalısın...
mutluluklar

Ben henüz nasıl birşey olduğunu çözemedim. Bence ayağına giyip bir fotoğraf çekseydin o zaman modeli daha net görünürdü. Ama bu fotoğrafa bakılırsa bana göre değil...

zewkler we renkler tartısılmaz sıradısı gıbı gorunuo bıde sankı bıraz kokosuz?? yanılıomuyum

değişik bir tarz. sen çok beğenmişsin. bence güzel ama ayakta nasıl duruyor giyip çekseydin. öyle bir görseydik.
birşey soracağım aslan burcu musun? konuyla ne alaka diyebilirisin ama aslanlar gösterişi ve ihtişamı sever. bütün bakışları üzerine toplamayı sever.

model olarak değişik bi tarz ,gösterişlide.
ama benim tarzım değil.Yinede güzel

tek kelımeyle harıka bayıldım:asigim:

Güzel tabii taşlı pırıl pırıl..:asigim:Ama şu fırfır_kumaş kısmı kesilip atılsa, daha hoş olurdu yani bu model bana gelse ben o kısmı olmadan aynen giyerdim..

Ama genel yapı olarak güzellll tabii..:asigim:

değişik bir ayakkabı olmuş, açıkcası farklı açılardan fotolar olsaydı daha net yorumlr yapılabilirdi ama bu açıdan kaba gözüküyor.

benim hpşuma gitti ne kadara yaptırdın merak ettim şimdi bi de ayağında bir seim koysaydın daha ii olurdu

açıkçası ben pek beğenmedim
ama tabi ki sen beğendikten sonra gerisi boş..güle güle giy

gelinlikli fotonu da koyarmısın canım, bi bakalım nasıl durmuş ?

Önemli olan senin içine sinip de beğenerek giymen.Bize bahsederken ''muhteşem'' ayakkabılarım diye bahsediyosan demek ki yaptırdığın adam iyi bir iş çıkarmış.Benim tarzıma uymasa da bir de ayağındayken görseydik objektif yorumlarımızı söylerdik.

Bu arada maşallah 20 yaşında genç kızın varmış.Onca seneler iyi muhafaza edebilmişsin ayakkabını tebrikler......:)))))))))))))))

ben pek beğenmedim...
gelinlik gibi masum bi kıyafet için fazla vahşi değilmi?
bu arada çok mütevazısın...

ayakkabı çok gösterişli ve hoş :lepi:
beenmeyenlere noliii :dilcikar: zevkler ve renkler tartılışmaz temem mi :ecrin_bebek:
ama bu ayakkabı keşke senin olsa :1closedeyes: annem zamanında yoktu bunlar gamyoncuiremsu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…