Gelinlik Ayakkabısı Özel Siparişle Yaptırdıgım Muhteşem Gelin Ayakkabim..

• Konu Sahibi Konu Sahibi Wildosh
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Gerçekten ayakkabim güzel mi..?

• Çok Güzel

OY: 62 16,9%
  • Güzel

OY: 105 28,6%
  • Sıradan

OY: 200 54,5%

• Ankete Katılan
    367
ben hiç begenmedim
seceneklerde olsa onu sececektim :1closedeyes:

yani fena değil ama bence bakınca pek rahat bir ayakkabı gibi görünmüyor...

ama senin beğenmen önemli...

hayırlı olsun...

zevkler ve renkler tartışılmaz....ben hiç beğenmedim...sen beğendiysen sorun yok...çünkü o senin ayakkabın......

sen beğenip yaptırmışsın güle güle giy ama bende hiç beğenmedim

acikcasi benim hosuma gitmedi..taban kisminda taslar falan güzel düsünülmüs ama topugu olsun kaba durusu olsun ayyy ne bileyim sen begendiysen ki begenmissin sorun yok-tatlicadiarzu-

beğenmedim açıkçası, daha sade ve şık ayakkabıları tercih ederim :1closedeyes:

Öncelikle Allah mesut etsin yeni evlenmişsiniz, önemli olan sizin beğenmeniz çünki o ayakkabılar sizin, çok iddalı olduğu için polemiğe sebep olmuş, keşke gelinlikli bir fotoğrafınızı koysaydınız, saçınızla, gelinliğinizle belki daha iyi fikir olurdu herkese, mutluluklar :asigim:

bencede seni cok yorabilir aksama kadar giyeceksen eger.guzel bir ayakkabi ama ne oynarken rahat olur nede yururken tabi zevkler ve renkler tartisilmaz ama ben olsam rahatligima onem verirdim.

bende hiç beğenmedim..
çok çok abartılı olmuş bana göre ..
giyecek olan sensin beğendiysen sorun yok..

sorun yaşamadıysan çok iyi o zamn alkisalkisalkis tam gelinlik ayakkabısı olmş .kendi tasarımınmydı

Yok canım benim öyle bir marifetim yok taksimde özel ayakkabi yapan bir yere gittim orda burası böle olsun taslı olsun felan dedim onlarda yaptı he heee

banada çok abartılı geldi
ama tabi asıl önemli olan sizin beğenmeniz
yürüken zorluk çekilmezmi peki bu ayakkabıylafisfisfis

ben giydim ve yürüdüm bir sorun olmadı zaten gelinlik provalarımda hep ayagımda oldu antremanlıydım :)

degisik birsey ama gelinligin altinda görünmeyecek malesef

ben pek beğenmedim ama en önemlisi senin beğenmiş olman ve içine sinmiş olması
ayakkabın kesinlikle sıradan değil ama seçeneklerde kötü çok kötü şıkları olmadığından sıradan demek zorunda kaldım

ben de beğenmedim,seçeneklere neden beğenmedim şıkkını koymadın?
beğenmeyen olamaz diye düşündüğün için mi yoksa kimse işaretleyemesin diye mi?
kesinlikle sıradan değil,bence de çok abartılı...
gelinlik ayakkabısı dediğin daha sade olmalı bence...

değişik ama benim tarzım değil
Senin beğenmen bizimkinden önemli zaten kimse beğenmese de sen beğensen yeterdi

bukaar da üstüne gitmelik birşey yok bence zaten giymiş dönüşü yok iyi niyetle yazılmış bir mesaj olarak algılayıp iyi niyetle cevap yazmak en güzeli olacak sanırım

sen beğendiysen sorun yok ama ben gelinliğe daha sade modelleri yakıştırıorum cnm

bukaar da üstüne gitmelik birşey yok bence zaten giymiş dönüşü yok iyi niyetle yazılmış bir mesaj olarak algılayıp iyi niyetle cevap yazmak en güzeli olacak sanırım

Teşekkür ederim içtenliğimle paylaştıgım durumu neredeyse bir kabahatmiş gibi gösterdiler üzügünüm...

sizler için seçeneklere berbat ekleyeceğim, ama unutulmamalı ki burası sadece bir paylaşım forumu ve bende sizlerle paylaştım o gece benım en mutlu gecemdi ayaklarım çıplakta olsa :)

herkeze teşekkler...

:
bencede seni cok yorabilir aksama kadar giyeceksen eger.guzel bir ayakkabi ama ne oynarken rahat olur nede yururken tabi zevkler ve renkler tartisilmaz ama ben olsam rahatligima onem verirdim.

Belki görüntüsü rahatsız gibi durabilir,ama inanın çok rahat kendimi herkesten farklı hissetmeme nebileyim o özel günün özel ayakabısına sahip olmak,biliyorumki o gece herkes ayakkabımı konuştu buda beni çok mutlu ve ayrıcalıklı hissetirdi.Keşke tabanının altına nazar boncuğu yapıştırtsaydım,bundan sonra benim için böyle özel olan ayakkabılarım için inanın bunu ciddi olarak düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…