• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Özel Sektörde Çalışanların Eşleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi gülşah kanal
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
G

gülşah kanal

Ziyaretçi
merhaba benim eşim bir araba fabrikasında çalışıyor eşimin işi çok zor şuan grup liderligi yapıyor hem beyni hemde vücudu yoruluyor tabii eve gelincede direk dinlenmek istiyor tabii birde aldıgımız maaş malum ve özel sektör oldugu içinde işinin kalıcılıgı bile belli degil eşiniz eger özel sektörde çalışıyorsa beni daha iyi anlarsınız ekmek parası kazanmak çok zor allah eşlerimize güç kuvvet versin:nazar:

allah herkese kolaylık versin. önceden ekmek aslanın ağzında derlerdi şimdi ise kuyruğundan cıkmak üzere ne diyelim .

selam canım benim eşimde özel sektörde calışıyo gercektende cok zor,cokta yoruluyo.allah yardımcıları olsun...:1rolleyes:

yaww kızlar yokmu eşi özel sektörde calışan nerdesiniz..............

benimde eşim özel sektörde,bir boya fabrikasında renk teknisyenliği yapıyor,şu aralar ücretsiz izinlere başladılar çok zor gerçekten işçi çıkarmalar oldu bi dönem,şimdide ücretsiz izinler,allahtan eşim fabrikada renkle uğraşan bikaç kişiden biri,o yüzden ücretsiz izinlerle yırttık,Allah geçim sıkıntısı çeken herkese kolaylıklar versin çok şükür rabbime kendi evimiz var kira ödemiyoruz,kirada olanlara Allah yardım etsin.

benim eşim de özel sektörde çalışıyor ve çalışma saatleri malesef hiç belli değil ...

vardiyeli çalışmıyomu canım...genelde 3 vardiye bende hiç sewmiyorum zor oluyo çünkü özellikle geceleri calıştıgı zamanlarda..

benim eşimde özel sektörde çalışıyor
patrondan çok patron yalakaları bi kaç kişi yüzünden işi zorlaşıyo
3yıldır maaş zammı bile yapılmadı

ewt canım yaa bu yalakalar malesef heryerde var...özel sektörde çalışmakta cok zor..allah sabır versin çalışanlara..

eşim özel bi şirkette muhasebe müdürlüğü yapıyor ..

benım esımde boynerde guzellık fırmasında kozmetık uzmanı esnek saatlerı var ama ınanın ozel gunlerde cok sıkı calısıolar cok zor butun gun ayaktabenneyaptımki

benim eşimde özel sektörde dış satınalma departmanında...

benım esımde özel sektorde calısıyo butun gun trafıkte gercekten ıslerı cok zor aldıgı maasa degmıyor bıle bunada sukur ne dıyelım

benim eşimde özel sektörde işletme müdürü...sizler gibi benimkininde çalışma saatleri çok uzun ve aldığı ücret emeğine karşılık değil malesef..ama tabi buna şükür diyoruz..sabah 7:30 da çıkıp akşam 21:30 22:00 gibi geliyor.ne kendine ne evine nede çocuklar özel zaman ayıramıyor.fazlasıyla yoruluyor sürekli ayakta garibim..dediğim gibi insanların iş bulamadığı şu zamanda buna da şükür diyoruz ..standartlarımız çok yüksek olmasa da kimseye muhtaç değiliz hamd olsun..

Benim eşimde özel bir şirkette çalışıyor.maaşlar malum.işin kalıcılıgı yok.kiracıyız..tek kişiyli olmuyor..çok zor çokk

Back