- 8 Ekim 2016
- 91
- 82
- 36
- Konu Sahibi willedwoman
Şahsen ilkokulda ozeli gereksz buluyorum.kızlar merhaba
büyük kızım 4. sınıfa gidiyo 1. sınıftan buyana özel okula gidiyo okulun yıllığı 15000 tl aylık 850 tl ödeme yapıyoruz. okulun eğitimi güzel kızımda başarılı. ama bide küçüğüm var henüz 3,5 yaşında ablasına sunduğumuz imkandan onada sunmak zorundayız ayrım olmaz. onuda seneye aynı okulun kreşine vermeyi düşünüyorum. kreş ücretide yıllık 10000 tl. etrafımdaki insanlar. devlet okulundaki eğitimnde artık çok iyi olduğunu bu paranın boşa gittiğini falan söylüyo kafam karışıyo. acaba seneye özelden alıp devleteme versem diyorum. kızım başarılı bir öğrenci acaba başarısı düşermi. kızımın fikrini sordum farketmez devletede giderim dedi. sizce özelmi devletmi fikirleriniz benim için çok değerli.
Ilkokulda en onemli şey temellerinin saglam atilmasini saglayacak iyi bir ogretmen.yani siz okuldan ziyade öğretmen arayisina girin derim.
Cocuklari ozellerde yaris ati gibi kosturup dünya para vermek yerine iyi bir ogretmenle devlet okulunda okutup ozele verilecek parayi ilerde egitimine harcayip gerekirse ozel üniversite de okutmak daha mantikli.en azindan universite ve verdgn paraya degiyor