Özel okul fiyatları

35 bin mi?? ben olsam o parayi biriktirir ilerde yurt disinda okumasini saglarim.bi ogretmen olarak kesinlikle ozel okula karsiyim evet imkanlar fazla ama benim gordugum bi kac okulda genelde bosta kalmamak adina gelen ogretmenlerle dolu.hepsini genellemiyorum ama hic bi ogretmen ozel okulda calismak istemiyor.

B Began bunları mutlaka okuyacağım bir kaç bişey okumuştum ama eski tarihliydi oyüzden emin olamamıştım başkanlık sistemi yeni düzen falan derken acaba değişen bişey oldu mu diye içimde şüphe oluşmuştu
Çok teşekkür ederim ilgine beğen butonu yerine kalp butonu olsaymış keşke :)

Çocukların kaydını önce sildirin sonra yeni kayıt fiyatlarıyla tekrar keydettırın. Yenı kayıt fıyatlarını ucuzdan alıyorlar. Oda onların satıs stratejısı kaydederken ucuza kaydedıp seneye fıyat yukseltmek. Nasılsa mecbur ödemeye cocukların duzenını bozmaz dıyorlar .

B Began bunları mutlaka okuyacağım bir kaç bişey okumuştum ama eski tarihliydi oyüzden emin olamamıştım başkanlık sistemi yeni düzen falan derken acaba değişen bişey oldu mu diye içimde şüphe oluşmuştu
Çok teşekkür ederim ilgine beğen butonu yerine kalp butonu olsaymış keşke :)
Rica ederim, google sağolsun :)

35 bin mi?? ben olsam o parayi biriktirir ilerde yurt disinda okumasini saglarim.bi ogretmen olarak kesinlikle ozel okula karsiyim evet imkanlar fazla ama benim gordugum bi kac okulda genelde bosta kalmamak adina gelen ogretmenlerle dolu.hepsini genellemiyorum ama hic bi ogretmen ozel okulda calismak istemiyor.
Çalışmak istememeleri çok normal çünkü çalıştırılıyorlar Fazla fazla dersimi yaptım hadi eyvallah diyemiyor genelde haftasonu da okuldalar ve haftaiçi de genelde tüm gün okulda oluyorlar sürekli de bir faaliyet içindeler bencede gayet yorucu
Özel okulun gerekliliği falan da değil zaten konu zam oranı normal mi değil mi sorum o

Çalışmak istememeleri çok normal çünkü çalıştırılıyorlar Fazla fazla dersimi yaptım hadi eyvallah diyemiyor genelde haftasonu da okuldalar ve haftaiçi de genelde tüm gün okulda oluyorlar sürekli de bir faaliyet içindeler bencede gayet yorucu
Özel okulun gerekliliği falan da değil zaten konu zam oranı normal mi değil mi sorum o
okulun kalitesi sundugu imkanlar ve ogretmen kadrosunun nasil olduguna bagli ama bu zam cok fazla.

Çocukların kaydını önce sildirin sonra yeni kayıt fiyatlarıyla tekrar keydettırın. Yenı kayıt fıyatlarını ucuzdan alıyorlar. Oda onların satıs stratejısı kaydederken ucuza kaydedıp seneye fıyat yukseltmek. Nasılsa mecbur ödemeye cocukların duzenını bozmaz dıyorlar .
Ben yeni kayıt fiyatlarını da bir öğreneyim yarı yarıya indirimim var nasılsa bakayım kaça geliyor :)

okulun kalitesi sundugu imkanlar ve ogretmen kadrosunun nasil olduguna bagli ama bu zam cok fazla.
Öğretmen kadrosu bu sene nasılsa seneye de aynı olur bence, çünkü okul oturmuş eski bir özel okul
Tüm gün boş kaldıkça kafam da zam oranı hesapladım inanın canım çok sıkıldı bari bizim maaşlara sürpriz zam yapsalar

Onlar secilmis cocuklar zeki olanlar onlara ozel ilgi var cunku derece yapinca reklam oluyor onun disinda cocuk yesin icsin pohpohlansin hepsi bu devlette egitimin ve ogretmen kalitesinin daha iyi olma ihtimali yuksek .kurumsal köklü kolej istisnalari var tabi.

Oglum 5. Sinifta ve 5 senedir ozel okulda
Ustun basarili falan degil , derece de yapamaz ama egitim gayet iyi
Sadece bir okulda egitim kotuydu , orda 1 sene okudu degistirdim okulunu
Su anki okulundan cok memnunum , egitim de , sosyal aktiviteler de , yabanci dil de gayet iyi ve basaarili

kesinlikle aynı fikirdeyim ve uygulamaya başladım da.kızım 8 e girecek özel kreşte dahil hiç bir okula göndermedim.o parayı sankı ozelde okuyormuş gibi kenara atıyorum.amacım o amanda bugun kü gibi tercih ederse tıp fakültesi ücretli.şu an sınıfın en iyisi ama ben buna guvenmıyorum ve yüzde yuz burssuz da olabıleceğini düşünerek tedbırımı alıyorum şimdiıden.arkadaşımın kardeşi 14000 le girdi burssuz tıpa başkent in.eğitim de zor iş te zor artık.annem lise diplomasıyla sınıf öğretmenliği yaptı.şimdi master lı asgari ücretle çalışıyor

ilkokulda en önemlisi öğretmen. biz çok şanslıyız hem işini seven hem dürüst duygusal insanı yönü gelişmiş modern 28 yıllık bir öğretmen de 2. sınıfa giden kızım.çocuk her sabah okula mutlulukla gıdıyor.öğretmeni sınıfça el üstünde tutuyoruz gider ya da emekli olur diye ödümüz kopuyor valla.aldığı maaş helal olsun sonuna kadar

Sozlesmelerinde yazmislardir zam orani neye göre yapilacak diye.
Muhtemelen ona uygundur. Aksini göze alabileceklerini sanmiyorum.

%25 cok bence de ama ulkenin durumu da ortada.
Yillik 50 tl olan kira artış bedeli de 200 tl oldu malesef.

Bu sene bizim okulumuz da taşınma ve programa yeni dersler eklenmesi sebebi ile ciddi bir zam yaptığında araştırmıştım bu konuyu ancak ilgili yönetmeliği bulamadim. Haber sitelerinden birinde (üfe+Tüfe)/2+yüzde 5 yazdığını gördüm şimdi , benim hatırladığım da bu idi. kabaca enflasyon+yüzde beş oranında zam yapilabiliyor sanırım

Ana okullarda özel gönderdim sonra bir tanıdığum hayat bu eğer işler ters gider devlet okuluna alırsan ilerde çocuklar çok zorlanır verdiğin paranın yerine devlet okullarından kaliteli yetkin bir öğretmene yardım parası adı altında okulla bağış yaparak yazdırabilir ( o zaman öğretmenini secebiliyorsun)sonrada başarısını seyredersin dedi öyle yaptım mükemmel ötesi bir öğretmenimiz var ve gerçekten özel okul konforundayız..bunu da düşünün derim ya da düşünenlere fikir vermiş olayım.

X