özür dilesem belli olur onu en son düşünücemYaa ne yapmanız gerektiğini bilmiyorum ama keşke değişik bir numara ile arasaydınızz :bbo:
Ya da tekrar arayıp özür filan mı dileseniz acaba :bbo:
haklısn aslında bizene yaa kim kimle yatarsa yatsın kim kimi dolandırırsa dolandırsın kim kime tecavüz ederse etsin ilerde bizim kızımızın başına gelirse bile saklayalım kimse duymasın beni kocam aldatırsa bana kimse sölemesin böle 2 şerli 3 erli gül gibi geçiniriz dimi arkadaşım herkes herşeyi saklasın çivisi çıksın dünyanın biz de böyle kadınlarla ve adamlarla komşuculuk oynayalım arada bu adam bizede dokunur belki köşe başında biyerimizi eller aman ha saklayalım elleyiversin nolcak dimisizi neden bu kadar ilgilendiriyor ki baskalarinin ozeli???
evet 1 kez aradım söyledim bana teşekkür etti ben biliyodum ama ispatlayamıyodum dedi ertesi gün ortalık karışık olduğu için ne oldu diye merak ettim tekrar aradım ve bana hakaretler yağdırdı hepinizi de kesicem öldürcem dedi ayrıca buna bunca zamandır gözyumduğunuz için hepiniz o........... sunuz sizi ............... dedi
sizi neden bu kadar ilgilendiriyor ki baskalarinin ozeli???
[sıze="2"]kesinlikle arkadaşıma katılıyorum siz bilmeden yada bilerek bir yuvayı kurtarma amaçlı doğruları söyleme amaçlı yapmış olduğunuz hata döndü dolaştı ve sizin evliliğinize mutluluğunuza dokunacak bazı arkadaşlar 1 kere aradıysan bir şey olmaz demişler ama yanlış söylemişler olay savcılığa intikal ettimi savcılık yazı yazıyor t. Telekom veya gsm operatorlerine o dakikalar arasında gorusmeler ve numaralar cıkıyor veya mesajları da istetme hakkı var olduğu gib, tüm yazdığınız mesajlar dökümlü olarak savcılığa gidiyor ve mahkeme de delil olarak kullanıyor bundan sonra başkalarının olaylarına karışırken daha dikkatli olursunuz sanırım... [/sıze]
bir kere arandıysa eğer savcı dikkate almıyor suçta devamlılık arar ve şikayet eden kişi onu ispatlaması ğerek
her dilekçeyi savcılar dikkate dahi almıyorlar öyle olsa her özelden aranan savcılığa ğider ve mahkemeler boşuna meşğul edilir birebir savcı yakınım anlattı
ne saçmalıyosun sen yaaaaabir erkeğe söylenecek şeyler değil bunlar canım.ben erkek olsaydım aynı şeyi yapardım.sanırım böyle bir kadın arkadaşınız değildir benim ve diğer bayanlarında lacağı gibi benim yanımda şahsen böyle bir konu olsa ortamı terkederim yüzüne bile bakmam bir daha.hele ki kocasını arayıp durum böyle böyle kesinlikle demem.banane der geçerim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?