özel numaradan telefon görüşmesi

yELiiizz

Guru
Kayıtlı Üye
12 Eylül 2007
634
4
296
Ankara
Ben eşini aldattığından emin olduğum birinin cep telefonunu arayıp onu ihbar ettim .ederken de anlamasın diye özel numara yaptım ayrıca başka bir kimliğe büründüm.Bu adam karısının telefonunu araştıracağı yerde beni savcılığa vermiş şu saatte arayan kim diye sanırım dilekçe ile başvurmuş.ne zaman ortaya çıkar? ortaya çıkma süreci nedir ?adli tatile kadar çıkar mı benim numaram? ve konuşmanın ses kaydı çıkar mı?ayrıca yapabileceğim bişey var mı? eşim kesin beni öldürür sana ne diye Düşünsenize böyle bir adiliğe seyirci kalmayayım diyosunuz ve başınız belaya giriyor belkide benim yuvam bozulcak
lütfen bilen yardım edebilir mi?

Yaa ne yapmanız gerektiğini bilmiyorum ama keşke değişik bir numara ile arasaydınızz :bbo:
Ya da tekrar arayıp özür filan mı dileseniz acaba :bbo:

eğer bir kere aradıysanız merak etme telin çımaz eğer devamlı aradıysanız savcılık adamda bunu idilekçesinde yazdıysa saat dakika belirterek savcılığa başvurduysa savcılık dikkate alır ,eğer dilekçesinde tehtit küfür veya şantaj yaptı diye yazarsa savcı dikkate alır yoksa tek kere aradysan ve dilekçesinde sadece senin anlttığın ğibiyse kesinlikle takipsizlik kararı verir,,

evet 1 kez aradım söyledim bana teşekkür etti ben biliyodum ama ispatlayamıyodum dedi ertesi gün ortalık karışık olduğu için ne oldu diye merak ettim tekrar aradım ve bana hakaretler yağdırdı hepinizi de kesicem öldürcem dedi ayrıca buna bunca zamandır gözyumduğunuz için hepiniz o........... sunuz sizi ............... dedi

sizi neden bu kadar ilgilendiriyor ki baskalarinin ozeli???
haklısn aslında bizene yaa kim kimle yatarsa yatsın kim kimi dolandırırsa dolandırsın kim kime tecavüz ederse etsin ilerde bizim kızımızın başına gelirse bile saklayalım kimse duymasın beni kocam aldatırsa bana kimse sölemesin böle 2 şerli 3 erli gül gibi geçiniriz dimi arkadaşım herkes herşeyi saklasın çivisi çıksın dünyanın biz de böyle kadınlarla ve adamlarla komşuculuk oynayalım arada bu adam bizede dokunur belki köşe başında biyerimizi eller aman ha saklayalım elleyiversin nolcak dimi

fazla abartmissin dolandircilik,taciz falan..her aldatan etrafa tacizde mi bulunuyor:))
ewet kim kiminle birlikte olursa olur karsi tarafta zaten biliyormus tasasi size mi dustu???
hic hos degill..sizde kocanizin pesinee dusun nasilsa ajanlik ruhunuzda var:))
cok iyi niyetli olsaydiniz gider yapan kisiyle konusup uyarirdiniz..
ha oldu ki soyledin basin goge mi erdi:)) o esiyle konusup evliligine devam edecek ee sen mutlu olacaksin mutsuz mu :))
sen soyledigin zaman onlar evliliklerine devam ettigi zaman gene 2ser 3 er yasamayacakmisiniz:))
yada sizin gormediginiz etrafta kac kisi o sekilde dolasiyor:)) en yakinizdakiler bile:))
sizin gibi biri yuzunden 2 cocuklu bi kadin hastanelerde yattii ne badireler atlatti kocasiyla arasi bozuldu simdi bosanamiyorda hemde mutsuz hemde sagligindan oldu..
oyle bi durum olsaydi yine mi iciniz rahat edecekti???
size ne baskasinin uckurundan???

Son düzenleme:
sizinde o kisiden farkiniz yok esinizin arkasindan is ceviriyorsunuz esinizin duyarsa size kizacagini bile bile kendi agzinla yazmissin bunu:

'eşim kesin beni öldürür sana ne diye'

yanlisinin sende farkindasin..aldatan kendini aldatir..sen gorusmessin o kisiyle olur biter bu nedir yani..yuvanin bozulacagini goze aliyorsun amacta adilige goz yummamak:))

öncelikle yaptığın çok yanlış onu söyleyim

ben sevcılığa verdiğin hiç sanmam
bir vey ertesi aramayla savcıılk dilekçeyi dahi kabul etmez

ses kaydı filan ollmuyor buna eminim
konuşma metnin bile yoktur
sadece aadığın saatlar ispat olunur eğer savcı kabul ederse
dilekçe verildikten 6 ay sonra anca haberleri olur
seninarağını savcı çağırır söyler
ha bazen savcı söylemiyor dahi arada husumet çıkmasın diye sadce karşı tarafı uyardık diyor
çünkü seni eğer ğerçekten dilekçe verdiyse ifadeye çağırırlar ama sanmıyorum hiç verildiğini verdiyse bile sanmaki savcı onu işleme koysun takipsizlik verir

teşekkür ederim haklısın yanlış olduğu konusunda ama buraya yazamayacağım şekilde ucu bana da dokunuyor ayrıcada dayanamadım eşime anlattım olanları keşke özel numaradan arayacağın yerde beraber konuşsaydık dedi zaten başka olayları da var bunların adam zengin kadın boşanmıyo bol para istiyor....bunun gibi şeyler ajanlık falan değil yaptığım insan bu tür olaylara göz yumabiliyo fakat senin de canın yanınca sen de kullanılıyosan bi şekilde dayanamıyosun ...bunun gibi şeyler

ya nolur kavga etmeyelim arkadaşım bilmediğin şeyler var buraya herşey yazılmıyo herkesin bakış açısı farklı bazıları sütten çıkmış akkaşık rolünü iyi oynuyolar size göre bir hata yapılmış affedilsin diye düşünülebilir ben erkeğin de kadının da affedilmemesi taraftarıyım dedim ya bakış açısı ...siz yuva yıkmak diyosunuz o kendisi yıkmış zaten yuvasını çok umurunda olsa daha önkeki onca uyarılarımızı dikkate alırdı bizi kullanma bari dediğimizde en azından bizden utanırdı neyse söylenicek çok şey var ama boşver..
biz eşimle numaram ortaya çıkmadan olayı konuşup açıklamak istiyoruz akşam eve gelince konuşucaz.bilmiyorum nasıl olsa ortaya çıkar bu adam şimdi soruşturmaya araştırmaya başladı nasılsa karısının telefonlarını da vermiş sanıyorum savcılığa 3 hattı var biri adamın 2 si kadının üstünde bu adamla olan konuşmaları çıkarıcakmış bilemiyorum ne olacaksa olurzaten kendimi suçlu hissetmiyorum çünkü defalarca uyarıldı kendisi kocan duyar mutlaka diye adam biliyodum zaten ama kim old. bilmiyodum dedi ve kim olduğunu duyunca şok geçirdi yani anlıyacağınız olağandışı hassas bir konu burada açıklayamam

bir erkeğe söylenecek şeyler değil bunlar canım.ben erkek olsaydım aynı şeyi yapardım.sanırım böyle bir kadın arkadaşınız değildir benim ve diğer bayanlarında lacağı gibi benim yanımda şahsen böyle bir konu olsa ortamı terkederim yüzüne bile bakmam bir daha.hele ki kocasını arayıp durum böyle böyle kesinlikle demem.banane der geçerim.

Eşine anlatmakla iti etmişsin, madem bu kadar hassas ve önemli bir konu bence de adamla açık açık konuşun, battı balık yan gider..

sizi neden bu kadar ilgilendiriyor ki baskalarinin ozeli???

Kesinlikle arkadaşıma katılıyorum siz bilmeden yada bilerek bir yuvayı kurtarma amaçlı doğruları söyleme amaçlı yapmış olduğunuz hata döndü dolaştı ve sizin evliliğinize mutluluğunuza dokunacak bazı arkadaşlar 1 kere aradıysan bir şey olmaz demişler ama yanlış söylemişler olay savcılığa intikal ettimi savcılık yazı yazıyor t. telekom veya GSM operatorlerine o dakikalar arasında gorusmeler ve numaralar cıkıyor veya mesajları da istetme hakkı var olduğu gib, tüm yazdığınız mesajlar dökümlü olarak savcılığa gidiyor ve mahkeme de delil olarak kullanıyor bundan sonra başkalarının olaylarına karışırken daha dikkatli olursunuz sanırım...

bir kere arandıysa eğer savcı dikkate almıyor suçta devamlılık arar ve şikayet eden kişi onu ispatlaması ğerek
her dilekçeyi savcılar dikkate dahi almıyorlar öyle olsa her özelden aranan savcılığa ğider ve mahkemeler boşuna meşğul edilir birebir savcı yakınım anlattı

doğrudur benim başıma geldi ama günlerce arandım rahatsız edildim hem evden hem cepten gizli numaralardan savcılık operatorlerden istemiş dökümlü olarak geldi aramalar...

adam benim değil eşinin telefonlarını vermiş ben yanlış anlamışım evet şimdi herşey ortaya çıktı.kadının ne mal olduğu belli oldu türbanlı üstelik..
konu kilitlensin lütfen....
okumadan anlamadan saçmasapan yorum yapmayın
hem yorum yapın diye açmadım hukukçulara soru sordum sadece
ağzı olan konuşsun diye yazmadım
ben kaç yaşında kadınım üstelik öğretmenim
sizden ders alacak değilim
herkesin özel hayatı ne ilgilendirir sizi diyosunuz ya evet ilgilendirmez artık kapımızın önünde sevişmeye başladılar,
yakında zile basıp prezervatif isticekler siz durun daha duyarsız olmaya devam edin
adam sendeeeeeeee
konu kilitlensin lütfen

ne saçmalıyosun sen yaaaaa
iyi misin???
okuma anlama geriliğimi var?
milli eğitimin kursları var katıl bence

kusura bakmada ilk yazdiklarina bir bak bakalimm..
sen sonradan yaziyorsun olay soyle boyle diye..
biz nereden bilebiliriz olayi..
ewet agzi olan guzel konusuyormus gorduk..
kadin kocasini aldatiyorsa ucu size nasil dokunuyor onu anlatinda bizde sizi yanlis anlamayalim hanimefendi...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…