Özel Muaynede Genel anestezi ile Kürtaj olanlar :(

Nr Srkn

Üye
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2017
222
145
Kızlar bugun boş gebelik yasadıgımı öğrendim kürtaj olucam haftaya kadar beklicez yinede . Kendi doktorum yapıcak
Çok korkuyorum özelde kürtaj olanlar yazabilir mi içim rahatlasın istiyorum ((

Ben 3 yil once olmustum genel anestezi ile. Sonrasinda hastaneden yuruyerek ciktim gittim. Hicbir sorun olmadi. Operasyon gecirmis gibi olmadim yani

Damar yoluyla mı veriyorlar serumlamı acaba ?
Onu cok net hatirlamiyorum. Kolumda bir serum takiliydi ama ordan mi verdiler ayri mi verdiler orası bende cok net degil. Birkac saniye icinde bayildigimi hatirliyorum. Inanin operasyon olarak cok kolay bir seydi ama sonrasinda psikolojik olarak biraz zor iste

Damar yoluyla. Yani benimki öyleydi
Evet damar yoluyla veriyorlar ve verdikleri tam narkoz değil ,sedasyon adı altında daha basit bir uygulama .maks yarım saatte herşey bitmiş oluyor ,zaten bir saat sonra yine normal hayata dönebiliyorsunuz .
Allah şifa versin ,tekrar bebek sahibi olursunuz inşallah .

Test yapmıyorlar mı ben doktorumla konustum teste gerek yok zaten daha önceden kan testlerini yaptırmıstın hastanede korkma rahat ol dedi cumartesi saat 9 gibi gidicem

Dün malesef kürtaj olmak durumunda kaldim... 12 haftalik bebegimin kalbi durmuş... Ozel muayenede oldum doktoruma guvenim tam ilk bebeğimi onun kontrolünde dunyaya getirdim. Damar yolu ile anestezi yaptilar . operasyonu hatırlamıyorum ama çıktığımda agrim vardı bugun 2 .gun dune göre daha azaldı operasyondan sonra yarim saat uzan dedi ama ben bir an evvel gitmek istedim 10 dk icinde yola çıktım. Bir daha bu acıyı dilerim yaşamam

Rabbim birdaha yaşatmasın inşallah bende 1 saat sonra girecem (

Nasilsin canim? İnsallah iyisindir. Senin icin dua ediyorum

merhaba bende 16 kasımda 11 haftalık bebeğimin kalbi durduğu için oldum. hala leke leke kanamam var. sizin sürüyo mu? yoksa bitti mi kanama? Allah birdaha yaşatmasın hiçbirimize insallah

merhaba bende 16 kasımda 11 haftalık bebeğimin kalbi durduğu için oldum. hala leke leke kanamam var. sizin sürüyo mu? yoksa bitti mi kanama? Allah birdaha yaşatmasın hiçbirimize insallah
Aminn canım inşallah bende 11 kasımda oldum yaklasık 10 gün sürdü suan iyiyim çok şükür sıkıntım yok fakat doktor herkeste farklı olabılecegını 1 aya kadar lekelenme olabileceğini söyledi korkma atlatırız inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…